Γκέι Άμστερνταμ

Πολυτελή ξενοδοχεία σε Gay Amsterdam

Μια επιλογή από μοναδικά ολλανδικά πολυτελή boutique ξενοδοχεία και διεθνείς επωνυμίες σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες μπορούν να ανυπομονούν για μια υπέροχη διαμονή στο Άμστερνταμ

Τα περισσότερα από τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας βρίσκονται στο ιστορικό Παλιό Κέντρο του Άμστερνταμ.


Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Άμστερνταμ.

Παλιό Κέντρο

Το ιστορικό «Παλιό Κέντρο» του Άμστερνταμ, με την πλατεία Dam στην καρδιά του, χρονολογείται από τον 13ο αιώνα. Η περιοχή είναι γεμάτη καταστήματα, υπέροχα ξενοδοχεία, κανάλια και «καφετέριες», καθιστώντας την το πιο επισκέψιμο μέρος της πόλης.

Η Παλιά Πόλη του Άμστερνταμ είναι επίσης γνωστή για το φετίχ των ομοφυλόφιλων δερμάτων και τη σκηνή του κλαμπ κρουαζιέρας. 
Art'Otel Amsterdam
Εικονίδιο τοποθεσίας

Prins Hendrikkade 33, Amsterdam 1012 TM, Άμστερνταμ

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε κλαμπ γκέι κρουαζιέρας. Μοντέρνος σχεδιασμός. Μοναδική τραπεζαρία.
Αγαπημένη επιλογή Travel Gay. Το Art'otel Amsterdam βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, κοντά στα καλύτερα καταστήματα, εστιατόρια και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Λέσχη γκέι κρουαζιέρας Ο ιστός και Σάουνα Nieuwezijds είναι μόλις ένα τετράγωνο μακριά.

Με μοναδικά έργα τέχνης του Atelier Van Lieshout, τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ατμοσφαιρικό φωτισμό, πίνακα ελέγχου πολυμέσων, ντους ψιλής βροχής και δωρεάν Wi-Fi.

Το Active Club του ξενοδοχείου διαθέτει μοντέρνο γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, φινλανδική σάουνα και σολάριουμ! Το Art'otel '5&33' dining & social club είναι ένας προορισμός από μόνος του, που προσφέρει έναν δημιουργικό συνδυασμό κουζίνας αργά το βράδυ, μπαρ, βιβλιοθήκης, lounge και γκαλερί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Εικονίδιο τοποθεσίας

Dam 9, Amsterdam City Centre, 1012 JS Amsterdam, Άμστερνταμ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά σε γκέι μπαρ, αξιοθέατα και καταστήματα.
Το δημοφιλές NH Krasnapolsky βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης με θέα στην πλατεία Dam, κοντά σε αξιοθέατα και καταστήματα, και περίπου στα μισά του δρόμου gay σκηνή κρουαζιέρας στο Warmesstraat και το γκέι μπαρ γύρω από τον ποταμό Άμστελ.

Το κτήριο χρονολογείται από το 1855, αλλά τα μοντέρνα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν σύγχρονο μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση.

Το NH διαθέτει δικό του γυμναστήριο, αν και κοντά Σάουνα Nieuwezijds μπορεί να είναι πιο δελεαστικό. Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
W Amsterdam
Εικονίδιο τοποθεσίας

Spuistraat, 175, Άμστερνταμ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους! Ακριβώς έξω από την πλατεία Dam στο κέντρο της πόλης.
Το W Amsterdam είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελές ξενοδοχείο στο παλιό κέντρο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία.

Το W Amsterdam, που εκτείνεται σε δύο μνημειακά κτίρια, ένα πρώην τηλεφωνικό κέντρο και μια τράπεζα, προσφέρει έναν εντυπωσιακό ντιζάιν συνδυασμό ολλανδικής κληρονομιάς και σύγχρονου στιλ στην καρδιά του κέντρου της πόλης, ακριβώς έξω από την πλατεία Dam, με εύκολη πρόσβαση σε έντονη νυχτερινή ζωή, φαγητό, καταστήματα , και τη σκηνή της μόδας.

Μόλις επιλέξετε την πλευρά σας για να μείνετε (W Bank ή W Exchange) περιμένετε πολυτελή σύγχρονα δωμάτια και για εκείνα με μεγαλύτερες οικονομικές πολυτελείς σουίτες με επιλογή από θέα στο Atrium, την πόλη, το παλάτι ή το κανάλι.

Οι παροχές περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα περιποίησης Bliss SPA για όλους τους επισκέπτες του W Hotel, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, ντους ψιλής βροχής, ασύρματα ηχεία και 24ωρη τραπεζαρία στο δωμάτιο και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατόπιν αιτήματος. Οι σουίτες WOW loft διαθέτουν ακόμη και δικά τους σαλόνια, πολλά μπάνια και επώνυμα στρογγυλά κρεβάτια!

Αφεθείτε σε ένα από τα εστιατόρια προορισμού The Duchess, ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin σε χαρακτηριστικές σκηνές του Mr Porter, που συνδυάζει περίτεχνα το κύρος ενός μοντέρνου ψητοπωλείου με τη βουή ενός κομψού lounge. Γευτείτε τις χαρακτηριστικές γουλιές στο W Lounge του τελευταίου ορόφου με θέα στο Βασιλικό Παλάτι και τα φώτα της πόλης.

Το W Amsterdam διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το AWAY Spa για απόλυτη χαλάρωση, καθώς και για επαγγελματικές συναντήσεις και γάμους.

Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες, ερωτήσεις και κρατήσεις.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Σύγχρονος Σχεδιασμός.
Γυμναστήριο
Πισίνα
ταράτσα
Ιαματική πηγή
Μπριζολάδικο
σουίτες
Δωμάτιο τσαγιού
Sofitel Legend The Grand
Εικονίδιο τοποθεσίας

Oudezijds Voorburgwal 197, Άμστερνταμ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Υπέροχη πισίνα και φαγητό. Περπατήστε στα μπαρ.
Ένας πρώην βασιλικός ξενώνας του 16ου αιώνα στο Άμστερνταμ με μια περίτεχνη ιστορία, ανακαινισμένος σε όλο του το μεγαλείο.

Το Sofitel Legend "The Grand" είναι κεντρικό όσο γίνεται. Η πλατεία Dam απέχει 5 λεπτά με τα πόδια, ενώ η γκέι νυχτερινή ζωή, τα τουριστικά αξιοθέατα και οι εμπορικές περιοχές είναι όλα εύκολα προσβάσιμα.

Θα βιώσετε τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης, πολυτέλειας και άνεσης. Η υπογραφή της Sofitel "My Bed" θα εξασφαλίσει έναν καλό ύπνο. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν εστιατόριο, μπαρ, πισίνα, γυμναστήριο, σπα και δωρεάν Wi-Fi.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
NH Amsterdam Barbizon Palace
Εικονίδιο τοποθεσίας

59-72 Prins Hendrikkade, Άμστερνταμ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες. Εξαιρετικό φαγητό. Υπέροχη τοποθεσία.
Μια δημοφιλής επιλογή πολυτελείας στο Άμστερνταμ Travel Gay Ευρώπη. Το NH Barbizon βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Dam και με εύκολη πρόσβαση Café 'Mandje, Κεφάλι της Βασίλισσας και άλλα γκέι μπαρ

Τα μεγάλα, κλιματιζόμενα δωμάτια στεγάζονται σε ένα κτήριο του 17ου αιώνα και διαθέτουν ψηλές οροφές, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, παροχές για τσάι και καφέ, δωρεάν Wi-Fi. Τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν κουζίνες και διατίθεται 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, υπηρεσία μασάζ και σολάριουμ. Το εστιατόριο με αστέρι Michelin σερβίρει εξαιρετικές διεθνείς σπεσιαλιτέ. Υπάρχει επίσης ένα χαλαρό μπαρ με υπέροχο μενού ποτών.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Χαμάμ
De L'Europe Amsterdam
Εικονίδιο τοποθεσίας

Nieuwe Doelenstraat 2-8, Άμστερνταμ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καταπληκτική τοποθεσία. Πολυτελής επιλογή. Κοντά στην gay σκηνή.
Υπερπολυτελές, νεοκλασικό ξενοδοχείο στις όχθες του ποταμού Άμστελ. Το De L'Europe έχει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, με υπέροχη διακόσμηση αντίκες και πίνακες από Ολλανδούς δασκάλους που εκτίθενται.

Αυτό το παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με αστέρι Michelin και μπαρ με θέα στο ποτάμι, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, πισίνα και κέντρο σπα.

Η εξαιρετική τοποθεσία του De L'Europe στο νότιο άκρο του Παλιού Κέντρου απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Dam και την εμπορική περιοχή Kalverstraat. Γκέι μπαρ στο Reguliersdwarsstraat και το Amstel είναι ακόμη πιο κοντά.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Άμστερνταμ Πολυτελή ξενοδοχεία σε άλλες περιοχές

Περισσότερα εξαιρετικά ξενοδοχεία, λίγο έξω από το Παλιό Κέντρο, που αξίζει να εξεταστούν.
Conservatorium Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Van Baerlestraat 27, Άμστερνταμ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θαυμάσιο σχέδιο. Κοντά στην νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.
Ένα από τα «Κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου, το Ωδείο έχει εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Μέσα στο όμορφο κτήριο του, το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη εσωτερική πισίνα μήκους 18 μέτρων και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Σχεδιασμένα από τον Ιταλό Piero Lissoni (σχεδιαστή για Alessi και Cappellini), τα δωμάτια είναι ευρύχωρα (30μ² και άνω) και διαθέτουν καθρέφτες τηλεόρασης επίπεδης οθόνης στο μπάνιο, καφετιέρα και δωρεάν Wi-Fi.

Βρίσκεται κοντά σε πολλά μουσεία, λίγο έξω από την κύρια κανάλι της πόλης. Πάρτι RAPIDO και  Κρουαζιερό μπαρ Club Church βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, αλλά θα πρέπει να πάρετε ένα τραμ ή ταξί για τα γκέι μπαρ κοντά στο Warmoesstraat.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.