Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Boston

Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Boston

Δείτε τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους που έχει να προσφέρει η Βοστώνη

Ζήστε το απόγειο της πολυτέλειας στη Βοστώνη με τη συλλογή μας από πολυτελή ξενοδοχεία που απευθύνονται σε ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Αυτά τα εξαίσια ακίνητα συνδυάζουν κομψά καταλύματα, κορυφαίες υπηρεσίες και προνομιακές τοποθεσίες για να εξασφαλίσουν ότι η διαμονή σας θα είναι τόσο πολυτελής και ικανοποιητική όσο η πλούσια ιστορική και πολιτιστική ταπετσαρία της πόλης.

Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Boston

The Langham Boston
Εικονίδιο τοποθεσίας

250 Franklin St, Βοστώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή πολυτέλειας. Ιστορικό Κτήριο. Αίγλη του παλιού κόσμου.
Το Langham ήταν κάποτε η Federal Reserve Bank της Βοστώνης. Μια κατάλληλη κληρονομιά για ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Αυτό το μέρος μυρίζει ακόμα χρήματα. Βρίσκεται στην οικονομική περιοχή.

Το κτίριο είναι κατάλληλα μεγαλοπρεπές με μάρμαρο, χρυσά διακοσμητικά και όμορφα έπιπλα. Είναι δημοφιλές στους επαγγελματίες ταξιδιώτες με τακούνια.

Και τα 317 δωμάτια είναι σουίτες είναι εξαιρετικά. Τα ιταλικά μαρμάρινα μπάνια είναι επίσης νικητές. Κάθε πολυτελές δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 37 ιντσών, βάση σύνδεσης για iPod και μίνι μπαρ.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χαλαρώσουν στο σπα Chuan Body and Soul, προσφέροντας μια σειρά από περιποιήσεις και παραδοσιακά κινέζικα μασάζ.

Το Langham προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, οι οποίες σερβίρουν ποικιλία φαγητών, από σύγχρονη κουζίνα της Νέας Αγγλίας έως πιάτα με σούσι.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Massage
Πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
wi-fi
XV Beacon
Εικονίδιο τοποθεσίας

15 Beacon St,, Βοστώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Λαμπερό σκηνικό. Αισθάνεται σαν κλαμπ τζέντλεμαν. Κτίριο Beaux Arts.
Το XV Beacon Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Βοστώνη, που προσφέρει κομψά καταλύματα στην ιστορική περιοχή Beacon Hill. Είναι απέναντι από τη διάσημη βιβλιοθήκη Boston Athenaeum. Αυτό το boutique ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα κτήριο Beaux-Arts. Ο σχεδιασμός θυμίζει τις απαρχές του από την αρχή του αιώνα και του δίνει μια απόλυτα μοντέρνα πινελιά. Τα δωμάτια είναι μεγάλα, με τοίχους στο χρώμα του καφέ, καναπέδες από την ησυχία και τζάκια με γυάλινη πρόσοψη. Τα άνετα κρεβάτια είναι ντυμένα με ριχτάρια από κασμίρ. Τα μπάνια είναι στολισμένα με λευκά μαρμάρινα πλακάκια, ντους ψιλής βροχής και μπανιέρες υδρομασάζ. Το εστιατόριο Moo του ξενοδοχείου είναι επίσης εξαιρετικό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Εστιατόρια
wi-fi
The Newbury Boston
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Newbury St,, Βοστώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Ευρύχωρος. Βρίσκεται στο Back Bay. Street Bar.
Το Newbury Hotel Boston είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στον εύπορο Back Bay. Αρχικά άνοιξε το 1927 με το όνομα Ritz-Carlton, αυτό το ξενοδοχείο έχει πολλή ιστορία.

Τα δωμάτια είναι φωτεινά και ευάερα, με άφθονο χώρο για χαλάρωση. Διαθέτουν υπέροχες λεπτομέρειες, όπως τζάκια και μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη. Υπάρχει μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο.

Λόγω της τοποθεσίας του ξενοδοχείου, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε αν θέλετε να ψωνίσετε στον γνωστό εμπορικό προορισμό του Back Bay. Θα βρείτε επίσης γκαλερί τέχνης, καφέ στο αίθριο και πολυτελείς επιλογές για φαγητό.

Το μπαρ του ξενοδοχείου, το Street Bar, είναι μια δημοφιλής, γνωστή επιλογή στη Βοστώνη. Εναλλακτικά, τα hotspot της γκέι νυχτερινής ζωής βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, με παραδείγματα Club Cafe και καθεδρικός σταθμός.
Χαρακτηριστικά:
μπέιμπι σίτερ
Μπαρ
Θέα της πόλης
Γυμναστήριο
τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
Δωρεάν Wi-Fi
Πιστολάκι
θέα ορόσημο
Εστιατόρια
Ταράτσα στον τελευταίο όροφο
υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων
Mandarin Oriental Boston
Εικονίδιο τοποθεσίας

776 Boylston St, Βοστώνη

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Στο Back Bay.
Το Mandarin Oriental Boston είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στο Back Bay, στην οδό Boylston. Είναι απέναντι από το Commonwealth Avenue Mall, το οποίο προσφέρει υπέροχη θέα στο πάρκο.

Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου είναι μοντέρνοι και αστικοί, με γεωμετρικές αρ νουβό λεπτομέρειες παντού. Το σπα είναι ένα από τα καλύτερα της πόλης, συνδυάζει ασιατικές θεραπευτικές πρακτικές με σύγχρονες τεχνικές σπα.

Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental διαθέτει πολλά εστιατόρια και μπαρ για να διαλέξετε. Αυτό περιλαμβάνει το δημοφιλές Bar Boulud που σερβίρει εκπληκτικά ποτά. Επίσης, το απογευματινό τσάι προσφέρεται εδώ.

Τα δημοφιλή σημεία νυχτερινής ζωής γκέι περιλαμβάνουν Καθεδρικός Σταθμός και Καμπαρέ του Ζακ, και οι δύο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
Εστιατόρια
δωμάτιο
Σάουνα
Υπηρεσία
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
wi-fi
The Liberty
Εικονίδιο τοποθεσίας

215 Charles St, Βοστώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κομψό ξενοδοχείο σε μια πρώην φυλακή. Κοντά στη νυχτερινή ζωή.
Το Liberty, ένα Luxury Collection Hotel, βρίσκεται σε μια πρώην φυλακή της Βικτώριας. Μην ανησυχείτε, έχει τελειώσει και φαίνεται υπέροχο.

Το Liberty βρίσκεται στην περιοχή Back Bay της Βοστώνης, κοντά στη γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης. Τα δημοφιλή σημεία νυχτερινής ζωής περιλαμβάνουν Καμπαρέ του Ζακ και Club Cafe απέχουν μόλις 20 λεπτά με τα πόδια.

Πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια και καταστήματα της πόλης βρίσκονται επίσης στο κατώφλι σας. Αυτό το ορόσημο ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό Charles.

Κάθε κομψό δωμάτιο προσφέρει εξαιρετικό φυσικό φως και εντυπωσιακή ασημί ταπετσαρία. Εάν θέλετε να μείνετε στην πρώην φυλακή, ζητήστε ένα δωμάτιο φυλακής! Θα μείνετε σε μια πολύ καλά εξοπλισμένη φυλακή με πλακάκια από σχιστόλιθο στα μπάνια, ξεχωριστή μπανιέρα και ντους μαζί με νιπτήρα.

Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε βραβευμένες επιλογές για φαγητό, ένα κοκτέιλ μπαρ και ένα γυμναστήριο.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.