Πολυτελή ξενοδοχεία σε Gay Brussels

Πολυτελή ξενοδοχεία σε Gay Brussels

Οι Βρυξέλλες είναι μια βολική πόλη με σημαντικά αξιοθέατα, εστιατόρια και γκέι νυχτερινή ζωή, καθώς και μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη στο κέντρο της πόλης

Κοντά στο The Grand Place

Αυτά τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης αποτελούν μια εξαιρετική βάση για να επισκεφθείτε τις Βρυξέλλες, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το εμβληματικό Grand Place, το Δημαρχείο, το Bread House και τα γκέι μπαρ κοντά στο σταθμό του μετρό Bourse.
Warwick Brussels
Εικονίδιο τοποθεσίας

5 Rue Duquesnoy, Βρυξέλλες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καταπληκτική τοποθεσία. Κοντά στην Grand Place και την gay σκηνή.
Μια εξαιρετική επιλογή πολυτέλειας στην καρδιά των Βρυξελλών. Το Warwick απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το εμβληματικό Grand Place και τον Κεντρικό Σταθμό.

Το ξενοδοχείο προσφέρει κομψά δωμάτια και σουίτες με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, γυμναστήριο και σάουνα. Το μπαρ & εστιατόριο του Chutney σερβίρει εκλεκτά γκουρμέ γεύματα και ποτά σε μια βεράντα με θέα στη Grand Place.

Le Belgica bar, Macho Sauna και άλλα γκέι μπαρ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Rocco Forte Hotel Amigo
Εικονίδιο τοποθεσίας

rue de L'Amigo 1-3, Βρυξέλλες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Προνομιακή τοποθεσία. Δωμάτια υψηλής τεχνολογίας. Κοντά στην gay σκηνή.
Στη γωνία της Grand Place, το Rocco Forte είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στις Βρυξέλλες. Το άγαλμα Manneken Pis, το Μουσείο Magritte, το μετρό Bourse και τα καλύτερα γκέι μπαρ είναι όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, ένα βραβευμένο εστιατόριο και ένα μοντέρνο γυμναστήριο. Τα δωμάτια διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με διαδραστική καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, επιφάνεια εργασίας, καμπίνα ντους, μίνι μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Hotel Le Plaza Brussels
Εικονίδιο τοποθεσίας

Boulevard Adolphe Max 118-126, Βρυξέλλες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχο για ψώνια. Ευρύχωρα δωμάτια. Πολυτελής επιλογή.
Ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο Βέλγιο. Το La Plaza διαθέτει γαλλικές προσόψεις, ψηλές οροφές και τις καλύτερες ανέσεις. Τα δωμάτια συνδυάζουν ένα κλασικό περιβάλλον με σύγχρονες ανέσεις, όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi.

Το εστιατόριο & μπαρ L'Estérel του ξενοδοχείου σερβίρει γκουρμέ φαγητό σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον με ζωγραφισμένο θόλο και γυάλινους πολυελαίους. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα διατηρητέο ​​θέατρο μαυριτανικού στιλ, διατηρητέο ​​στα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς.

Βρίσκεται πολύ κοντά στην εμπορική περιοχή Rue Neuve, κοντά στο σταθμό Rogier του μετρό. Το Grand Place και πολλά γκέι μπαρ απέχουν μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Κατάστημα
Hilton Brussels Grand Place
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrefour De L'Europe 3, Βρυξέλλες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Εξαιρετικό μπαρ. Κοντά στη νυχτερινή ζωή των γκέι.
Το εκπληκτικό Hilton Brussels βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και ακριβώς στη γωνία από τη διάσημη Grand Place. Η κύρια γκέι σκηνή των Βρυξελλών βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Και τα 224 δωμάτια διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό, παράθυρα με ηχομόνωση και δωρεάν Wi-Fi. Στις εγκαταστάσεις, υπάρχει μπαρ, εστιατόριο και καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Διατίθεται υπηρεσία μασάζ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
The Dominican
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rue Leopold 9, Βρυξέλλες

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφη σχεδίαση Εξαιρετικό φαγητό και τοποθεσία.
Σχεδιασμένο από το βραβευμένο FG Stijl, το Dominican στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο που συνδυάζει αβίαστα την κληρονομιά του με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Και τα 150 δωμάτια είναι επιπλωμένα με γούστο και διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και καφετιέρα Nespresso. Το Dominican διαθέτει ένα ωραίο εστιατόριο και μπαρ, ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο με φινλανδική σάουνα και χαμάμ.

Εξαιρετική τοποθεσία - κοντά στο Grand Place και πολλά από τα γκέι μπαρ στις Βρυξέλλες. Η εξυπηρέτηση και το προσωπικό είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Χαμάμ

Άλλα ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο των Βρυξελλών

Σας προτείνουμε επίσης τα ακόλουθα ξενοδοχεία, που βρίσκονται λίγο πιο μακριά από το The Grand Place και την κύρια γκέι σκηνή, αλλά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια
Sofitel Brussels Le Louise
Εικονίδιο τοποθεσίας

Avenue de la Toison d'Or 40, Βρυξέλλες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλές ξενοδοχείο. Καλόγουστο σχέδιο. Εξαιρετικό για ψώνια.
Το αγαπημένο για τους ομοφυλόφιλους Sofitel δεν παραλείπει να εντυπωσιάσει στις Βρυξέλλες. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει κομψά δωμάτια, με μεγάλη εξωτερική βεράντα και μοντέρνο γυμναστήριο, σε εξαιρετική τοποθεσία κοντά σε πολυτελή καταστήματα, μοντέρνα εστιατόρια στη Avenue Louise.

Τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, παροχές για τσάι και καφέ, μεγάλο μπάνιο με ντους ψιλής βροχής. Διατίθεται 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Το εστιατόριο Crystal Lounge του Sofitel σερβίρει πολύ καλό διεθνές φαγητό και κοκτέιλ. Αν σκοπεύετε να πάτε κλάμπινγκ, το λαϊκό Γκέι πάρτι La Demence @ Fuse Club βρίσκεται σε μικρή απόσταση με ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.