Το θέρετρο στο Pedregal

Gay Cabo · Πολυτελή ξενοδοχεία

Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες στο Κάμπο. Είναι το σπίτι για μερικές εξαιρετικές επιλογές πολυτελείας και μια μεγάλη κλήρωση για διασημότητες.

Cabo

Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας Cabo για γκέι ταξιδιώτες παρατίθενται παρακάτω.

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία Cabo.

Gay Cabo · Πολυτελή ξενοδοχεία

Viceroy Los Cabos
Εικονίδιο τοποθεσίας

P.º Malecon San Jose Lote 8, Zona Hotelera, San José del Cabo, BCS, Cabo

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Αρχιτεκτονικό αριστούργημα. Μπαρ στον τελευταίο όροφο.

Το Viceroy Los Cabos, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τους ιστορικούς αποικιακούς δρόμους του San José del Cabo στην Baja, είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που προσφέρει κινηματογραφική θέα και εντυπωσιακά σχέδια με υπερυψωμένα μονοπάτια κάτω από τα οποία ρέει νερό. Αυτό το θέρετρο προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες μέσω της εστίασης, του σπα και των πολυτελών καταλυμάτων του, όπως σε ορισμένες junior σουίτες, ιδιωτικές πισίνες.

Ειδική προσφορά:

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό Υπερήφανος για ειδική έκπτωση κατά την κράτηση απευθείας μέσω του Ιστότοπος Viceroy Los Cabos.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαμονή: Κομψά δωμάτια, σουίτες, κασίτες και βίλες, ορισμένα με ιδιωτικές πισίνες.
  • Δείπνο και νυχτερινή ζωή: Έξι μοναδικές γευστικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του Cielomar Rooftop με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
  • Βραβεία και αναγνωρίσεις: Συμπεριλαμβανομένου του Condé Nast Traveler's Readers' Choice Awards 2023 και του Forbes Travel Guide 2023 Recommended Award.
Χαρακτηριστικά:
πολυτελές κατάλυμα
βίλες
Πισίνα
Ταράτσα στον τελευταίο όροφο
θέα στη θάλασσα
The Resort at Pedregal
Εικονίδιο τοποθεσίας

Camino del Mar 1, 23445, Cabo

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κορυφαία πολυτελή επιλογή. Εξαιρετική τοποθεσία. Εκπληκτική σχεδίαση.
Μια ιδιωτική σήραγγα διακοσμημένη με πολυέλαιο σας οδηγεί στο πολυτελές θέρετρο του Pedregal. Το ξενοδοχείο έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα του Cortez και στον Ειρηνικό. Η γκέι νυχτερινή ζωή του Cabo San Lucas βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Το σκηνικό είναι πολύ μεγαλοπρεπές και η αισθητική ενσαρκώνει το καλύτερο είδος ανεπιτήδευτης πολυτέλειας. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και πολύ κομψά. Θα έχετε ιδιωτική μικρή πισίνα, πολυτελή κρεβάτια και μαρμάρινο δάπεδο στα μπάνια.

Ελ Φαραλόν μπαρ και εστιατόριο είναι μέρος του ξενοδοχείου. Η βεράντα με σαμπάνια είναι ένα μέρος για να δείτε και να δείτε.
Χαρακτηριστικά:
λεωφορείο αεροδρομίου
κέντρο αισθητικής
Γυμναστήριο
Πισίνα
Σαλόνι
καταστήματα
Ιαματική πηγή
Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

Υπερνησιωτικός Αυτοκινητόδρομος Χλμ. 19.5 Cabo Real, 23400, Cabo

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καθαρή πολυτέλεια. Άψογο Στυλ.
Το Las Ventanas al Paraiso είναι ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Cabo. Έχει θέα στη θάλασσα του Cortez. Το ξενοδοχείο υπέστη σημαντικές ζημιές κατά τη διάρκεια του τυφώνα Odile του 2014. Το έργο αποκατάστασης ήταν τόσο φιλόδοξο, εμφανίστηκε ακόμη πιο πολυτελές από ό, τι πριν.

Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα πιο Instagramable στο Μεξικό. Κάθε σουίτα διαθέτει μπάτλερ.

Τα δωμάτια είναι πολύ κομψά, φυσικά. Όλα έρχονται με μοναδικά, χειροποίητα στολίδια και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και την παραλία.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
μπάτλερ
Γυμναστήριο
εξωτερική πισίνα
Ιαματική πηγή
One And Only Palmilla Los Cabos Mexico
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carr Transpeninsular Km 7.5,, Cabo

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μαγνήτης Διασημοτήτων. Μπορεί να δείτε την J-Lo!
Αυτός ο ξενώνας άνοιξε για πρώτη φορά στη δεκαετία του '50 και αποδείχθηκε ότι ήταν μια μεγάλη κλήρωση για την ελίτ της Αμερικής. Ο John Wayne και ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower ήταν από τους πρώτους καλεσμένους. Σήμερα, η Jennifer Aniston είναι τακτική επισκέπτης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 174 δωμάτια και περιβάλλεται από 50 στρέμματα γης. Είναι το σπίτι σε μια από τις μοναδικές παραλίες για κολύμπι στην περιοχή. Το One&Only Palmilla διαθέτει ένα τεράστιο σπα. Το βράδυ, θα είστε περιτριγυρισμένοι από το αστραφτερό φως των κεριών.

Τα δωμάτια βρίσκονται σε μονόκλινα ή πολυώροφα σπίτια γύρω από το θέρετρο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
μπάτλερ
πισίνα υπερχείλισης
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.