Φρανκφούρτη

Gay Frankfurt · Πολυτελή ξενοδοχεία

Με το φουτουριστικό ορίζοντα, το ιστορικό κέντρο και τη δυναμική γκέι σκηνή και την εξαιρετική επιλογή πολυτελών ξενοδοχείων, η Φρανκφούρτη είναι μια υπέροχη πόλη για επίσκεψη.



Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας στη Φρανκφούρτη για γκέι ταξιδιώτες βρίσκονται σε:



Για περισσότερα ξενοδοχεία chocies, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων των ξενοδοχείων της Φρανκφούρτης.

Πολυτελή ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στη Φρανκφούρτη ανά περιοχή

Innenstadt / γκέι περιοχή

Η κεντρική συνοικία της Φρανκφούρτης που περιλαμβάνει την Παλιά Πόλη. Το Innenstadt φιλοξενεί μεγάλες επιχειρήσεις, καταστήματα και τη διάσημη οδό Zeil. Η γκέι σκηνή βρίσκεται γύρω από το Konstablerwache και το Alte Gasse.
Jumeirah Frankfurt
Εικονίδιο τοποθεσίας

Thurn-und-Taxis-Platz 2, Φρανκφούρτη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Το καλύτερο της Φρανκφούρτης. Πολύ κεντρικό. Καταπληκτική θέα.
Ένα από τα πιο κοντινά ξενοδοχεία 5 αστέρων στη γκέι σκηνή στη Φρανκφούρτη. Το Jumeirah διαθέτει εσωτερική πισίνα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, πολυτελές σπα, γκουρμέ εστιατόριο και lounge bar.

Τα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα και διαθέτουν βάση σύνδεσης για iPod, ηχοσύστημα BOSE, ανοιχτό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi.

Βρίσκεται δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό Hauptwache, αλλά είστε μόνο λίγα βήματα από τα καταστήματα της οδού Zeil και λίγα λεπτά από τη δημοφιλή Μπαρ Zum Schwejk και Γκέι σάουνα Metropol.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Hilton Frankfurt City Center
Εικονίδιο τοποθεσίας

Hochstraße 4, Φρανκφούρτη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη πισίνα & γυμναστήριο. Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά στην gay σκηνή.
Το 5 αστέρων Hilton Frankfurt βρίσκεται σε εξαιρετική κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια γκέι μπαρ γύρω από το σταθμό Konstablerwache. Ο εμπορικός δρόμος Zeil και Το STALL gay κρουαζιερόπλοιο σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη εσωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, ένα σπα, ένα εστιατόριο με βεράντα στο πάρκο και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και ευρύχωρα, με θέα στην πόλη ή στο πάρκο Bockenheimer Anlage.

Το Hilton βρίσκεται κοντά στο μετρό Eschenheimer Tor και ο κεντρικός ποταμός είναι προσβάσιμος σε 15 λεπτά μέσω του μετρό ή με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Flemings Selection Hotel Frankfurt-City
Εικονίδιο τοποθεσίας

Eschenheimer Tor 2, Φρανκφούρτη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στον εμπορικό δρόμο Zeil. Μοντέρνα δωμάτια. Μεγάλη αξία.
Μοντέρνο ξενοδοχείο με διεθνή θεματολογία, το Fleming's Hotel προσφέρει καταλύματα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής κοντά στη δημοφιλή εμπορική οδό Zeil.

Τα δωμάτια διαθέτουν ηχομόνωση, γυάλινη καμπίνα ντους, μίνι μπαρ, βάση σύνδεσης για iPod, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή και δωρεάν Wi-Fi. Το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου έχει εξαιρετική θέα στην πόλη. Υπάρχει επίσης σπα με φινλανδική σάουνα και γυμναστήριο.

Το Eschenheimer Tor βρίσκεται ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και η γκέι συνοικία απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Steigenberger Frankfurter Hof
Εικονίδιο τοποθεσίας

Am Kaiserplatz, Φρανκφούρτη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κλασική πολυτέλεια. Υπέροχο φαγητό. Μεγάλη αξία.
Θεωρείται το πιο διάσημο ξενοδοχείο στη Φρανκφούρτη. Το ξενοδοχείο Steigenberger του 19ου αιώνα βρίσκεται κοντά στην Παλιά Πόλη και την Όπερα της Φρανκφούρτης.

Διακοσμημένο με άψογη γεύση, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με αστέρι Michelin, καλά εφοδιασμένο μπαρ, γυμναστήριο, σάουνα, σπα και υπηρεσία μασάζ.

Ο κοντινός σιδηροδρομικός σταθμός Willy-Brandt-Platz παρέχει γρήγορες συνδέσεις με την υπόλοιπη πόλη. Το κύριο γκέι μπαρ στη Φρανκφούρτη μπορεί να επιτευχθεί σε 15 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
INNSIDE Frankfurt Eurotheum
Εικονίδιο τοποθεσίας

Neue Mainzer Straße 66-68, Φρανκφούρτη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική θέα. Βραβευμένο μπαρ. Σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Το εκλεπτυσμένο INNSIDE Frankfurt Eurotheum της Melia έχει πολλά να προσφέρει. Κάθε δωμάτιο βρίσκεται στους ψηλούς ορόφους ενός γυάλινου ουρανοξύστη και προσφέρει εκπληκτική θέα στον ορίζοντα.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, κομψά και διαθέτουν μικρή κουζίνα, μπάνιο με ενιαία διαρρύθμιση και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα βραβευμένο lounge bar, γυμναστήριο και σπα.

Βρίσκεται κοντά στην κύρια εμπορική περιοχή της Φρανκφούρτης, 2 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό Taunusanlage και λιγότερο από 20 λεπτά με τα πόδια από το γκέι νυχτερινή ζωή γύρω από τον Alte Gasse.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα

Bahnhofsviertel / κέντρο της πόλης

Αυτή η κεντρική περιοχή βρίσκεται ακριβώς δυτικά του Innenstadt και της Παλιάς Πόλης. Η περιοχή φιλοξενεί τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης (Hauptbahnhof) και έχει πολύ καλή σύνδεση με όλα τα μέρη της πόλης.
Roomers
Εικονίδιο τοποθεσίας

Gutleutstraße 85, Φρανκφούρτη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κομψή πολυτέλεια. Εξαιρετικό γυμναστήριο. Εξαιρετική τοποθεσία.
Πολυτελές, γοτθικό ξενοδοχείο σχεδιαστών στην περιοχή Gutleutviertel. Τα κομψά δωμάτια των δωματίων διαθέτουν βάση σύνδεσης για iPod, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi και υπέροχα μπάνια με μπανιέρα ή ντους ψιλής βροχής.

Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτει ένα βραβευμένο μπαρ, ένα μοντέρνο γυμναστήριο και υπέροχο σπα στον τελευταίο όροφο και ένα γκουρμέ εστιατόριο που αποτελεί πραγματική εμπειρία από μόνη της.

Βρίσκεται κοντά στον ποταμό Main, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και την εμπορική έκθεση Messegelände και λίγες στάσεις με το μετρό από τον εμπορικό δρόμο Zeil και την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.