Conrad Bora Bora Nui Γαλλική Πολυνησία

Γκέι Γαλλική Πολυνησία · Πολυτελή ξενοδοχεία

Δείτε τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους Γαλλική Πολυνησία έχει να προσφέρει. Από ιδιωτικά νησιά έως πολυτελή ξενοδοχεία, τα περισσότερα από αυτά τα καταλύματα μπορούν επίσης να κανονίσουν έναν νόμιμο γάμο ομοφυλόφιλων.

Γκέι Γαλλική Πολυνησία · Πολυτελή ξενοδοχεία

Four Seasons Resort Bora Bora
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μπανγκαλόου πάνω από το νερό Εξαιρετική θέα
Αυτό το θέρετρο 5 αστέρων είναι ένα ειδυλλιακό ειδυλλιακό στη σκιά του όρους Otemanu της Bora Bora, και προσφέρει μπανγκαλόου πάνω από το νερό και υποβρύχιες περιπέτειες.

Τοστ ηλιοβασιλέματος από την ιδιωτική πισίνα σας, θαυμάστε τον νυχτερινό ουρανό της Ταϊτής ή απλώς χάστε τον εαυτό σας στη λιμνοθάλασσα, όπου τα νερά γεμίζουν με εξωτικά ψάρια υφάλου και πολύχρωμα κοράλλια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι/Ζεστή Πισίνα
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
The St Regis Bora Bora Resort
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σαφάρι καρχαρία και ακτίνες Πολυτελείς ανέσεις
Αυτό το πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων βρίσκεται στη σκιά του όρους Otemanu και προσφέρει εκπληκτική λαμπρότητα στις παραλίες της Bora Bora της Γαλλικής Πολυνησίας.

Απολαύστε εντυπωσιακά σαφάρι καρχαρία και ακτίνες, συναρπαστικές εκδρομές με τζετ-σκι και πεζοπορίες στην τροπική φύση μέχρι τις καταπράσινες κορυφές του νησιού. Απολαύστε πλήρη αναζωογόνηση στο Miri Miri Spa από το CLARINS, το οποίο καταλαμβάνει το δικό του αιθέριο νησί στη μέση μιας ιδιωτικής λιμνοθάλασσας. Καλέστε ένα ιδιωτικό καλάθι γκολφ για να εξερευνήσετε τα 44 στρέμματα φυσικής ομορφιάς που έχει να προσφέρει αυτό το θέρετρο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
The Brando
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιδιωτικό νησί Πολυτελής πολυτέλεια
Ένα από τα πιο αποκλειστικά πολυτελή θέρετρα στον κόσμο, αυτός ο ιδιωτικός παράδεισος του νησιού βρίσκεται στο Tetiaroa, το οποίο βρίσκεται περίπου 30 μίλια βόρεια της Ταϊτής στη Γαλλική Πολυνησία. Φιλοξενούσε τον Μπαράκ Ομπάμα όταν έγραφε τα προεδρικά του απομνημονεύματα καθώς και την Πίπα Μίντλετον και τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Το νησί περιβάλλεται από μια όμορφη λιμνοθάλασσα που παρέχει μια εξαιρετική τοποθεσία για πολλές δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Μείνετε είτε σε μια βίλα ενός, δύο ή τριών υπνοδωματίων, όλες που βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία.

Με πρόσβαση στο νησί με ιδιωτικό αεροπλάνο, το θέρετρο διαθέτει 35 βίλες σε παραλίες με λευκή άμμο που συχνάζουν θαλάσσιες χελώνες, ακτίνες μάντα και εξωτικά πουλιά. Το θέρετρο σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό της Πολυνησίας.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Ζωντανή μουσική
Massage
Λαβύρινθος
Μουσική
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.