Gay Houston · Πολυτελή ξενοδοχεία

Gay Houston · Πολυτελή ξενοδοχεία

Αν ψάχνετε για μια πολυτελή βάση για να εξερευνήσετε την πόλη, τότε ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας τα καλύτερα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελή ξενοδοχεία του Χιούστον

Gay Houston · Πολυτελή ξενοδοχεία

The St. Regis Houston
Εικονίδιο τοποθεσίας

1919 Briar Oaks Lane, Χιούστον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καταπληκτικό προσωπικό. Υπέροχη θέα.
Το St. Regis Houston προσφέρει πολυτελή καταλύματα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στην κεντρική περιοχή του Χιούστον, κοντά στη νυχτερινή ζωή των γκέι.

Οι επισκέπτες του St. Regis θα επωφεληθούν από περιποιήσεις διασημοτήτων με γκουρμέ φαγητό στις εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένο σπα.

Αυτό το κομψό ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, καθώς και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα.

Οι επισκέπτες του St. Regis μπορούν να απολαύσουν ένα ειδικό απογευματινό τσάι στο Tea Lounge των εγκαταστάσεων.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
wi-fi
The Post Oak Hotel at Uptown Houston
Εικονίδιο τοποθεσίας

Βρόχος S 1600 W, Χιούστον

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Κοντά στο Memorial Park. Πάνω πόλη Χιούστον.
Το πολυτελές Post Oak Hotel στο Uptown Houston βρίσκεται κοντά στο Memorial Park. Είναι το μοναδικό Texas Forbes Hotel 5 αστέρων, καθώς και ο μοναδικός προορισμός AAA 5-Diamond του Χιούστον. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το μοναδικό σπα 5 αστέρων του Τέξας και ένα σύγχρονο γυμναστήριο τεχνολογίας.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι πραγματικά πολυτελές, με 250 μεγάλα εκλεπτυσμένα μοντέρνα δωμάτια, μπαλκόνια με θέα στην πόλη. Θα έχετε την πλήρη εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Υπάρχει η επιλογή να δειπνήσετε σε 6 από τα μπαρ και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κουζίνες για να διαλέξετε.

Δημοφιλή κοντινά τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Χιούστον Arbortorium και το Κέντρο Φύσης, καθώς και διάφορα εμπορικά σημεία και εστιατόρια. Το Χιούστον έχει μια πλούσια νυχτερινή ζωή gay με πολλά γνωστά μπαρ όπως Eagle Χιούστον είναι μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
ΚΕΝΤΡΟ επιχειρηματικότητας
καλωδιακή τηλεόραση
Θέα της πόλης
καφετιέρα
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Οικογενειακά δωμάτια
Γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
νοικοκυριό
σαλόνι
επιτρέπονται τα κατοικίδια
Πισίνα
Θέα στην Πισίνα
σουίτες
Four Seasons Hotel Houston
Εικονίδιο τοποθεσίας

1300 Lamar Street, Χιούστον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Κεντρική Επιχειρηματική Περιοχή. Στην καρδιά του Χιούστον.
Το Four Seasons Hotel Houston, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά του κέντρου του Χιούστον.

Τα δωμάτια είναι ρουστίκ και ευρύχωρα, με υπέροχα παράθυρα σε προεξοχή που προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο 2,500 τετραγωνικών μέτρων που είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, με δωρεάν ενδυμασία γυμναστικής με πάνινα παπούτσια! Το σπα διαθέτει σαλόνι νυχιών, καθώς και σουίτα ζευγαριών, ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση.

Βρίσκεται μόλις 30 λεπτά μακριά από τα δύο αεροδρόμια του Χιούστον. Λόγω της θέσης του στην οικονομική περιοχή, δημοφιλείς προορισμοί νυχτερινής διασκέδασης για γκέι, όπως ΑΕΤΌΣ και Μπάρα θολώματος απέχουν μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Για επιλογές για φαγητό, το ξενοδοχείο έχει μεγάλη ποικιλία. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το Vinoteca, το οποίο σερβίρει τυρί mac 'n' μαύρης τρούφας και τάκος ψαριού. Εναλλακτικά, άλλες επιλογές για φαγητό που κυμαίνονται σε τιμές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Μπιντές
Νυφικό κοστούμι
καλωδιακή τηλεόραση
Θέα της πόλης
Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Οικογενειακά δωμάτια
Γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
σαλόνι
επιτρέπονται τα κατοικίδια
Πισίνα
Θέα στην Πισίνα
Καναπές κρεβάτι
La Colombe d'Or
Εικονίδιο τοποθεσίας

3410 Montrose Blvd, Χιούστον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Υπέροχο φαγητό.
Το La Colombe d'Or βρίσκεται στην πολυσύχναστη γειτονιά Montrose του Χιούστον, που σημαίνει ότι βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά από την καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης. Κάντε 9 λεπτά με τα πόδια και είστε ήδη σε JR's Bar & Grill, ΣΧΟΙΝΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ και πολλά γκέι μπαρ στην περιοχή Montrose.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι διακοσμημένο με μοναδικά έργα τέχνης και κομψά γλυπτά, γεγονός που ξεχωρίζει το La Colombe d'Or ως boutique ξενοδοχείο.

Στις εγκαταστάσεις μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το CINQ, το οποίο προσφέρει σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα.

Κάθε καλαίσθητο δωμάτιο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ξεχωριστό καθιστικό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Εστιατόρια
wi-fi
The Sam Houston Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1117 Prairie St, Χιούστον

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχο φαγητό. Φανταστική μπάρα.
Το Sam Houston περιλαμβάνεται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Μερών. Το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά το 1924, ανακαινίστηκε τοπικά εμπνευσμένο από το 2013 και έκτοτε υπήρξε πολύτιμος λίθος μεταξύ των ξενοδοχείων στο κέντρο του Χιούστον.

Εάν είστε θεατής, το Sam Houston είναι τέλειο όπως και η Theatre District του Χιούστον στα κατώφλια του. Καθώς και αθλητικοί και ψυχαγωγικοί χώροι, πάρκα και πληθώρα επιλογών για φαγητό και ψώνια.

Δειπνήστε και πιείτε από την άνεση του ξενοδοχείου στο βραβευμένο εστιατόριο * 17 και στο The Sam Bar, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη λίστα κρασιών.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
wi-fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.