Πολυτελή ξενοδοχεία σε Gay Lisbon

Πολυτελή ξενοδοχεία σε Gay Lisbon

Η Λισαβόνα έχει μια μεγάλη επιλογή από πολυτελή ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στα διάσημα αξιοθέατα, καταστήματα, εστιατόρια και gay σκηνή

Αφεθείτε στην πολυτέλεια με τη συλλογή μας από ξενοδοχεία στη Λισαβόνα, τα οποία έχουν επιλεγεί σχολαστικά για να εξυπηρετήσουν τον απαιτητικό γκέι ταξιδιώτη. Ζήστε την απαράμιλλη εξυπηρέτηση, την εκλεπτυσμένη άνεση και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που κάνει κάθε στιγμή της διαμονής σας στη Λισαβόνα πραγματικά αξέχαστη.

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στη Λισαβόνα ανά περιοχή

Bairro Alto / Chiado

Η ιστορική γειτονιά Bairro Alto χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. Οι κυρίως πεζόδρομοι δρόμοι είναι ήσυχοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά το βράδυ, τα εστιατόρια και τα μπαρ ανοίγουν, δίνοντας στην περιοχή μια μποέμικη αίσθηση. Το Bairro Alto φιλοξενεί επίσης τα γκέι μπαρ και κλαμπ της Λισαβόνας.

Το Neigbouring Chiado είναι μια μικρή συνοικία μεταξύ Bairro Alto και Baixa (το κέντρο της πόλης) και είναι γεμάτη καταστήματα και μπουτίκ, καφετέριες και θέατρα.
9mercy Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rua da Misericordia, 76 (R. da Misericórdia 76, 1200-273 Lisboa, Πορτογαλία), Λισαβόνα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Εξαιρετικό φαγητό. Πολύ κεντρικό.

Το 9Hotel Mercy βρίσκεται σε μια εξαιρετική κεντρική τοποθεσία μεταξύ των συνοικιών Chiado και Bairro Alto, κοντά σε καταστήματα και εστιατόρια υψηλής ποιότητας και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από Γκέι σάουνα Trombeta Bath.

Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχα δωμάτια με καλωδιακή τηλεόραση, κλιματισμό, δωρεάν WiFi, μίνι μπαρ, μπάνιο με ξεχωριστό ντους. Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πολύ πεπειραμένο προσωπικό στο θυρωρείο.

Σας προτείνουμε επίσης το εστιατόριο Umai του ξενοδοχείου, με επικεφαλής τον master chef Paulo Morais. Το Umai σερβίρει μερικά από τα καλύτερα ασιατικά φαγητά που θα βρείτε στη Λισαβόνα.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Bairro Alto
Εικονίδιο τοποθεσίας

Praca Luis de Camoes 2, Λισαβόνα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Νικητής του βραβείου. Φανταστική θέα.
Αυτή η πολυβραβευμένη μπουτίκ 5 αστέρων Bairro Alto Hotel βρίσκεται στο κέντρο σχεδόν όλων όσων έχει να προσφέρει η Λισαβόνα. Η γύρω περιοχή είναι γεμάτη από καταστήματα, μοντέρνα καφέ, εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα.

Τα ηχομονωμένα, κλιματιζόμενα δωμάτια, σχεδιασμένα από Πορτογάλους σχεδιαστές, διαθέτουν εξαιρετικά άνετα, πολύ μεγάλα κρεβάτια, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Η βεράντα στον τελευταίο όροφο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα ποτό και ένα ελαφρύ δείπνο, προσφέροντας θέα στην πόλη και τον ποταμό Τάγο.

Διάφοροι γκέι μπαρ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, όπως και το μεγαλύτερο της Πορτογαλίας gay σάουνα Trombeta Bath.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια

Avenida da Liberdade / Marques de Pombal

Η λεωφόρος Avenida da Liberdade που ξεφυλλίζει 1.6 χιλιόμετρα εκτείνεται βόρεια από το κέντρο της πόλης έως την πλατεία Marques de Pombal. Η περιοχή διαθέτει μια εξαιρετική επιλογή από ξενοδοχεία, καφέ και καταστήματα, όλα με εύκολη πρόσβαση στη νυχτερινή ζωή στο Bairro Alto.
Tivoli Avenida Liberdade
Εικονίδιο τοποθεσίας

Av. da Liberdade, 185, 1269-050 Lisboa,, Λισαβόνα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Μεγάλη πισίνα και μπαρ με θέα στον τελευταίο όροφο. Σχέση ποιότητας και τιμής.
Το TIVOLI Avenida Liberdade είναι λίγο ίδρυμα της Λισαβόνας, σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο σταθμό Avenida του μετρό και τη νυχτερινή ζωή Principe Real, 10-15 λεπτά από γκέι κρουαζιέρα BAR CRU και το δημοφιλές Κλαμπ χορού TRUMPS.

Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτει μια υπέροχη εξωτερική πισίνα με κήπους και μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα. Τα σύγχρονα, κομψά δωμάτια διαθέτουν πολύ άνετα κρεβάτια, μηχανή εσπρέσο και καθιστικό. Το μεσογειακό εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι πολύ καλό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Εστιατόρια
Πισίνα
Eurostars Das Letras
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rua Castilho 6-12, Λισαβόνα

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και γκέι νυχτερινή ζωή.

Ξενοδοχείο σύγχρονου σχεδιαστή κοντά στην Avenida da Liberdade («κεντρικός» δρόμος της Λισαβόνας), μια εξαιρετική τοποθεσία για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και την gay σκηνή.

Secret Bar, Κατασκευαστική λέσχη είναι όλα σε απόσταση 10 λεπτών. Olissipo Sauna είναι ακόμη πιο κοντά.

Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ. Το Eurostars Das Letras διαθέτει το δικό του μπαρ και εστιατόριο, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές σε κοντινή απόσταση.

Μεγάλη σχέση ποιότητας / τιμής και δημοφιλής επιλογή με ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Avenida Palace
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rua 1 de Dezembro 123, Λισαβόνα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή. Κοντά στην gay σκηνή στο Principe Real.
Το κομψό Avenida Palace στεγάζεται σε ένα κλασικό κτήριο του 19ου αιώνα και προσφέρει δωμάτια υψηλής ποιότητας σε μια αποκλειστική ατμόσφαιρα, με θέα στη διάσημη πλατεία Restauradores,

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ηχομόνωση, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα σύγχρονο γυμναστήριο στον 5ο όροφο και προσφέρει υπηρεσία μασάζ στο δωμάτιο. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στο lounge.

Σε τοποθεσία, το Avenida Palace βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια γκέι μπαρ στο Principe Real, το σταθμό του μετρό και το πάρκο Eduardo VII.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.