Γκέι Μαδρίτη

Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Μαδρίτη

Ζήστε την καλύτερη ισπανική φιλοξενία μένοντας σε ένα από τα υπέροχα πολυτελή ξενοδοχεία της Μαδρίτης

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στη Μαδρίτη ανά περιοχή

κοντά στην Puerta del Sol

Η Puerta del Sol είναι μια διάσημη πλατεία που βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης. Οι γύρω δρόμοι είναι γεμάτοι καταστήματα, πολυκαταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Πολλά σημαντικά αξιοθέατα βρίσκονται κοντά. Μπορείτε να περπατήσετε στην περιοχή Chueca gay σε 15 έως 20 λεπτά ή να φτάσετε εκεί ακόμα πιο γρήγορα μέσω του μετρό.
Urban Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrera San Jeronimo 34, Madrid

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Κομψό σχέδιο. Περπατήστε στην γκέι περιοχή Chueca.
Το κομψό Urban Hotel συνδυάζει αρ ντεκό και μοντέρνο στιλ με λογικό βαθμό επιτυχίας. Η κεντρική του τοποθεσία είναι ιδανική για αξιοθέατα και ψώνια. Μια τεράστια επιλογή γκέι μπαρ και κλαμπ χορού αργά το βράδυ στο Chueca gay village είναι περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.

Τα δωμάτια διαθέτουν μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, περσίδες συσκότισης και παράθυρα με διπλά τζάμια. Οι duplex σουίτες και οι σοφίτες του Urban έχουν υπέροχο υπερυψωμένο χώρο καθιστικού ξεχωριστά από το υπνοδωμάτιο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής στο πλαίσιο των τιμών 5 αστέρων και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το μπαρ στη βεράντα του τελευταίου ορόφου με τις ξαπλώστρες είναι ένα καλό μπόνους.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Πισίνα
The Westin Palace Madrid
Εικονίδιο τοποθεσίας

Plaza de las Cortes 7, Madrid

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Το καλύτερο της Μαδρίτης. Ιστορικό κτίριο. Εξαιρετική τοποθεσία.
Είναι τόσο καλή όσο παίρνει στη Μαδρίτη. Αρχικά ανατέθηκε το 1912 από τον βασιλιά Alfonso XIII που ήθελε τη Μαδρίτη να έχει ένα ξενοδοχείο παγκόσμιας κλάσης, το Westin έχει δει σημαντικά γεγονότα στην ισπανική ιστορία και εξακολουθεί να θέτει τα πρότυπα για τη Μαδρίτη σήμερα.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες κλασικού στιλ διαθέτουν το χαρακτηριστικό κρεβάτι Westin Heavenly Bed και ηχομόνωση. Βρίσκεται στο πολιτιστικό κέντρο, το ξενοδοχείο έχει θέα στην πλατεία Plaza de las Cortes και απέχει περίπου 15 λεπτά από την γκέι συνοικία Chueca.

Εάν βρίσκεστε στην πόλη για το Pride, το Plaza de Cibeles (το οποίο πιστεύουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες τοποθεσίες με θέα) απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα

Σαλαμάνκα

Μία από τις 21 συνοικίες που αποτελούν τη Μαδρίτη και μία από τις πιο πλούσιες περιοχές της πόλης, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά του ιστορικού κέντρου της πόλης. Η Σαλαμάνκα φιλοξενεί πολυτελή καταστήματα και μερικά ενδιαφέροντα ορόσημα.
    Hospes Puerta de Alcalá
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Plaza de la Independencia 3, Madrid

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Boutique πολυτέλεια. Υπέροχες εγκαταστάσεις. Κοντά στην gay σκηνή.
    Το πολυτελές Hospes Puerta de Alcalá βρίσκεται δίπλα στο δημοφιλές πάρκο της Μαδρίτης, Parque del Retiro, και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολιτιστικά αξιοθέατα όπως το Museo del Prado και το Puerta de Alcalá.

    Το πλήρως ανακαινισμένο κτήριο του 1883 προσφέρει 40 κομψά δωμάτια με king-size κρεβάτια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Τα μεγαλύτερα δωμάτια Deluxe Alcalá έχουν υπέροχη θέα στην Puerta de Alcalá και στο πάρκο.

    Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του σπα και γυμναστήριο, μπαρ στη βεράντα και εστιατόρια, αν και υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό σε κοντινή απόσταση. ο γκέι μπαρ και τα κλαμπ στην Chueca απέχουν περίπου 10-15 λεπτά με τα πόδια.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Γυμναστήριο
    Massage
    Εστιατόρια
    Ιαματική πηγή
    Χαμάμ
    Πισίνα
    Gran Melia Fenix
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    C/ Hermosilla, 2 Madrid 28001, Madrid

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Υπέροχο φαγητό και μπαρ.
    Όσο μεγαλοπρεπές γίνεται. Το πολυτελές Gran Meliá Fénix βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Plaza de Colón στη συνοικία Σαλαμάνκα και μόλις λίγα λεπτά μακριά από το σταθμό Colón του μετρό.

    Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε κλασικό αγγλικό στιλ - το καθένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, βάση σύνδεσης για iPod, καφετιέρα, επιλογή μαξιλαριού, μίνι μπαρ, δωρεάν Wi-Fi. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σπα, σάουνα και γυμναστήριο. Το εστιατόριο Époque σερβίρει μεσογειακή κουζίνα, ενώ το DRY Cosmopolitan Bar είναι ένας δικός του προορισμός.

    Ιδανικό για ψώνια και περιηγήσεις στα αξιοθέατα, καθώς η Gran Via, το κέντρο της πόλης και η γκέι συνοικία Chueca βρίσκονται όλα σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Γυμναστήριο
    Massage
    Εστιατόρια
    Σάουνα
    Κατάστημα
    Relais And Chateaux Orfila
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Orfila 6, 28010 Μαδρίτη, Madrid

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή μπουτίκ. Κομψή διακόσμηση. Βολική τοποθεσία.
    Μικρό, όμορφο boutique ξενοδοχείο σε έναν ήσυχο δρόμο στη συνοικία Σαλαμάνκα. Το Hotel Orfila by Relais & Châteaux μετατράπηκε από ένα παλάτι του 19ου αιώνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια όμορφη βεράντα και κήπους.

    Όλα τα ευρύχωρα, κομψά επιπλωμένα δωμάτια και σουίτες διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi. Το εστιατόριο Jardín de Orfila του ξενοδοχείου προσφέρει νόστιμη κουζίνα, καθώς και μια επιλογή από τα καλύτερα κρασιά.

    Το Hotel Orfila απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Alfonso Martinez του μετρό και έχει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Το κέντρο της Μαδρίτης και η γκέι νυχτερινή ζωή είναι προσβάσιμα σε 15-20 λεπτά με τα πόδια.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Εστιατόρια
    AC Santo Mauro
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Calle de Zurbano 36, Madrid

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική έπαυλη. Υπέροχο φαγητό και πισίνα. Υπέροχη εξυπηρέτηση.
    Ο Δούκας του Σάντο Μάουρο θα περίμενε ότι η νεοκλασική έπαυλή του, που χτίστηκε το 1895, θα κατέληγε να μετατραπεί σε ξενοδοχείο - και ακόμη λιγότερο πιθανό ότι θα συνιστούσε σε ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

    Αλλά αν σας αρέσει λίγο η τάξη, είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε την εξαιρετική εξυπηρέτηση και το υπέροχο σκηνικό. Το AC προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό του σύγχρονου και του κλασικού, καθώς και εξαιρετικό φαγητό.

    Το ξενοδοχείο διαθέτει μια όμορφη εσωτερική πισίνα και ένα αξιοπρεπές γυμναστήριο. Βρίσκεται στη γειτονιά Chamberi, σε μικρή απόσταση με ταξί από την γκέι περιοχή.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Γυμναστήριο
    Massage
    Εστιατόρια
    Σάουνα
    Κατάστημα
    Χαμάμ
    Πισίνα

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.