Πολυτελή ξενοδοχεία σε Γκέι Μιλάνο

Πολυτελή ξενοδοχεία σε Γκέι Μιλάνο

Ως η παγκόσμια πρωτεύουσα μόδας και σχεδιασμού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Μιλάνο διαθέτει αρκετά κομψά ξενοδοχεία πέντε αστέρων

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Μιλάνου.

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στο Μιλάνο ανά περιοχή

Πόρτα Βενετία

Η κεντρική περιοχή γύρω από την ιστορική πύλη του Μιλάνου, Porta Venezia, είναι δημοφιλής στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στα κύρια γκέι μπαρ στην οδό Via Lecco και στην εμπορική περιοχή του Μπουένος Άιρες.

Οι συγκοινωνιακές συνδέσεις στον Κεντρικό Σταθμό διευκολύνουν επίσης την περιήγηση στην πόλη.
NH Milano Palazzo Moscova
Εικονίδιο τοποθεσίας

Viale Monte Grappa 12, Μιλάνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή. Κομψά δωμάτια. Εύκολη πρόσβαση σε γκέι μπαρ.
Για κάτι που δεν είναι υπερβολικά φανταχτερό αλλά με άφθονο στιλ, προτείνουμε το NH Milano Palazzon Moscova. Αυτό το καλής ποιότητας ξενοδοχείο σχεδιαστών είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους γκέι επισκέπτες.

Η διακόσμηση είναι πολύ μοναδική με μοναδική επίπλωση και πολλές προσωπικές πινελιές. Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του γυμναστήριο και σπα. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Στη ρεσεψιόν οργανώνονται προσωπικοί αγοραστές και εξατομικευμένες περιηγήσεις.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετική - 5 λεπτά με τα πόδια από τη μοντέρνα εμπορική περιοχή Corso Como του Μιλάνου και τους σταθμούς του μετρό. Μερικά από τα καλύτερα γκέι μπαρ στη Via Lecco βρίσκονται σε εύκολη πρόσβαση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Excelsior Hotel Gallia, A Luxury Collection Hotel, Milan
Εικονίδιο τοποθεσίας

Piazza Duca D'Aosta 9, Μιλάνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρικός. Μεγάλο Spa.
Ακριβώς απέναντι από το Stazione Centrale, το Excelsior Hotel Gallia είναι το τέλειο ξενοδοχείο για διαμονή εάν θέλετε να εξερευνήσετε το κέντρο του Μιλάνου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα πούρων, βιβλιοθήκη, ακόμη και προσομοιωτή γκολφ! Το Excelsior διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιαματικά λουτρά στο Μιλάνο, οπότε σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη. Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια που είναι ιδανικά για να απολαύσετε τη θέα στην πόλη.

Η γκέι νυχτερινή ζωή στην περιοχή περιλαμβάνει LeccoMilano, το οποίο απέχει μόλις 16 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
μπαρ/σαλόνι
ενοικίαση ποδηλάτου
Τζάκι
Δωρεάν Wi-Fi
νοικοκυριό
επιτρέπονται τα κατοικίδια
Πισίνα
ιδιωτικό μπαλκόνι
ηχομονωμένα δωμάτια
υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων

Παλαιά πόλη

Από το Duomo, τον εντυπωσιακό γοτθικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, υπάρχουν δρόμοι γεμάτοι με σημαντικά αξιοθέατα και μουσεία. Το κοντινό Quadrilatero della Moda φιλοξενεί μερικές από τις διάσημες μάρκες πολυτελείας στον κόσμο.
Townhouse Duomo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Silvio Pellico 2, Μιλάνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Απίστευτη τοποθεσία. Κοντά στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, καταστήματα και gay σκηνή.
Ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην καρδιά του Μιλάνου. Το TownHouse Duomo προσφέρει την πιο απίστευτη θέα στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου. Πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια, καταστήματα και γκέι μπαρ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Καθένα από τα 14 δωμάτια διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. το han εστιατόριο, μπαρ, υπηρεσία δωματίου και σπα μασάζ. .

Η καταπληκτική τοποθεσία και το εξαιρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου το καθιστούν δημοφιλή επιλογή για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες και γκέι ζευγάρια.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Sina The Gray
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via San Raffaele 6, Μιλάνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στον Καθεδρικό Ναό. Κομψό σχέδιο. Boutique πολυτέλεια.
Πίσω από μια αρτ νουβό πρόσοψη, η Sina προσφέρει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση πολυτέλειας και ένα καταφύγιο στην καρδιά του Μιλάνου.

Κάθε μοναδικά διακοσμημένο δωμάτιο διαθέτει όμορφους φυσικούς τόνους, με τηλεόραση LCD, βάση σύνδεσης για iPod και δωρεάν Wi-Fi. Οι δύο σουίτες δύο επιπέδων διαθέτουν ακόμη και ιδιωτικό γυμναστήριο. Το φαγητό και το ποτό στο μπαρ είναι μια αξέχαστη περίσταση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, ακριβώς έξω από την Piazza Duomo, κοντά στις κύριες εμπορικές περιοχές, τουριστικά αξιοθέατα και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καλύτερα του Μιλάνου γκέι μπαρ και κλαμπ χορού.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Εστιατόρια
Πισίνα
Aethos Milan
Εικονίδιο τοποθεσίας

Piazza Xxiv Maggio 8, Μιλάνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κομψό σχέδιο. Εύκολη πρόσβαση σε γκέι μπαρ και νυχτερινή ζωή.
Το κομψό Yard Milano προσφέρει μια επιλογή από δημιουργικά διακοσμημένες σουίτες και δωμάτια με μεγάλα κρεβάτια, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση LCD με κανάλια Sky, βάση σύνδεσης για iPod, μηχανή Nespesso. Τα ρετιρέ στον τελευταίο όροφο έχουν τη δική τους κουζίνα, κάβα και βεράντα.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι εφοδιασμένη με τοπικά βιολογικά τρόφιμα και εκλεκτά κρασιά. Είτε μαγειρέψτε μόνοι σας είτε ρωτήστε τον προσωπικό σας σεφ. Το αποκορύφωμα του ξενοδοχείου είναι το λόμπι - σκεφτείτε το ως ένα αποκλειστικό κλαμπ όπου μπορείτε να απολαύσετε brunch, ένα κοκτέιλ ή να παρακολουθήσετε μια καλή ταινία.

Η τοποθεσία του Yard βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κεντρικό γκέι μπαρ στο Μιλάνο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Armani Hotel Milano
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Manzoni 31, Μιλάνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καθαρή τάξη. Υπέροχο γυμναστήριο και σπα. Κεντρική τοποθεσία.
Η λίστα με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Μιλάνο δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το Armani Hotel, που σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον κ. Armani.

Στεγασμένο σε ένα πανέμορφο κτήριο του 1930, το ξενοδοχείο προσφέρει 95 δωμάτια και σουίτες, όλα επιπλωμένα με κορυφαία προϊόντα Armani. Το σπα, το εστιατόριο και το γυμναστήριο αντικατοπτρίζουν το απλό, εκλεπτυσμένο στιλ της Armani.

Από άποψη τοποθεσίας, το ξενοδοχείο ακριβώς απέναντι από το σταθμό του μετρό Montenapoleone και 10 λεπτά με τα πόδια από τον Καθεδρικό Ναό. Ακριβό, αλλά το αξίζεις.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Chateau Monfort
Εικονίδιο τοποθεσίας

Corso Concordia 1, Μιλάνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική σχεδίαση. Εξαιρετικό μπαρ και φαγητό. Κεντρική τοποθεσία.
Στο κέντρο του Μιλάνου, το όμορφο Chateau Monfort προσφέρει όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια, εμπνευσμένα από παραμύθια. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παρόμοιο με ένα αστικό μαγευτικό κάστρο.

Κάθε μοναδικό δωμάτιο έχει κλασική αίσθηση, αλλά με χαρακτηριστικά του 21ου αιώνα, όπως WiFi, τηλεόραση LCD, ηχομόνωση, κλιματισμό. Λειτουργεί καλά και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ρομαντικούς ομοφυλόφιλους που αναζητούν ένα ευτυχισμένο τέλος.

Το σπα και το εστιατόριο του Monfort είναι εξαιρετικά και αξίζει να δοκιμάσετε. Υπάρχει επίσης ένα μικρό γυμναστήριο, αν και προτείνουμε να ασκηθείτε με ένα άλλο είδος νεράιδας στο Metro Club Milano gay σάουνα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.