Πολυτελή ξενοδοχεία σε Γκέι Μόναχο

Πολυτελή ξενοδοχεία σε Γκέι Μόναχο

Το Μόναχο έχει μια μεγάλη επιλογή από πολυτελή ξενοδοχεία, τα οποία εξυπηρετούν κυρίως μια τεράστια αγορά επαγγελματικών ταξιδιών, αλλά είναι επίσης ιδανικά για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που αγαπούν να ξεφαντώνουν

Ομοφυλοφιλικά ξενοδοχεία πολυτελείας στο Μόναχο ανά περιοχή

Κέντρο Πόλης / Παλιά Πόλη

Αυτά τα κορυφαία ξενοδοχεία στην παλιά πόλη του Μονάχου (Altstadt) είναι ιδανικά για εξερεύνηση στα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, διάσημα μουσεία και πεζόδρομους.

Μόναχο Hauptbahnhof

Τα ξενοδοχεία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό (Hauptbahnhof) είναι εξαιρετικά για το περίφημο Oktoberfest και κοντά στο κέντρο της πόλης, τουριστικά αξιοθέατα, καταστήματα και επιλογές για φαγητό.

Μόναχο Ξενοδοχεία σε άλλες περιοχές

Rocco Forte The Charles Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Sophienstr. 28, Maxvorstadt, Μόναχο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πλούσιο και πολυτελές ξενοδοχείο με θέα στον πρώην βοτανικό κήπο, με τη μεγαλύτερη εσωτερική πισίνα της πόλης
Το Charles Hotel by Rocco Forte είναι ένα πολυτελές ντιζάιν ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Μόναχο, με θέα στον παλιό βοτανικό κήπο. Στεγασμένο στην πρώην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, αυτό το ξενοδοχείο σας υπόσχεται μια πολυτελή διαμονή με ένα εκτεταμένο σπα που περιλαμβάνει σάουνες, ατμόλουτρα, τη μεγαλύτερη εσωτερική πισίνα της πόλης και διάφορες περιποιήσεις.

Απολαύστε ένα κοκτέιλ στο μπαρ ενώ ακούτε ζωντανή μουσική με πιάνο ή εξερευνήστε τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της πόλης που βρίσκονται όλα σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Η συνοικία GBV (η γκέι περιοχή του Μονάχου) απέχει μόλις 10 λεπτά με το μετρό.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μπάνιο από ασβεστόλιθο με μπανιέρα και ξεχωριστή καμπίνα ντους. Τα κατοικίδια επιτρέπονται και υπάρχει 24ωρη ρεσεψιόν.
Χαρακτηριστικά:
24ωρη υποδοχή
κλιματισμός
Μπαρ
τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
Γυμναστήριο
εσωτερική πισίνα
επιτρέπονται τα κατοικίδια
ιδιωτικό γκαράζ
εστιατόριο
Σάουνα
ηχομονωμένα δωμάτια
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Beyond by Geisel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Marienplatz 22, Μόναχο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελές και πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Μονάχου, με μπανιέρες στο δωμάτιο
Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο του Μονάχου είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα του είδους του. Παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μπανιέρες στο δωμάτιο, τεράστιες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, ηχεία Bluetooth και ντους ψιλής βροχής είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο ένα ξεχωριστό μέρος για διαμονή.

Στην τιμή του δωματίου περιλαμβάνεται δωρεάν πρωινό, ενώ διατίθεται ιδιωτικός σεφ για τα γεύματα της υπηρεσίας δωματίου.

Ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες με ηχομονωμένα δωμάτια. Ακριβώς δίπλα στην Marienplatz, την κεντρική πλατεία του Μονάχου. Σε μικρή απόσταση με το τραμ από την γκέι γειτονιά, το Glockenbackviertel.
Χαρακτηριστικά:
24ωρη υποδοχή
μόνο για ενήλικες
Μπαρ
δωρεάν WiFi
μπανιέρα στο δωμάτιο
ηχομονωμένα δωμάτια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.