Γκέι Ρώμη

Gay Rome · Πολυτελή ξενοδοχεία

Θέλετε τη θεραπεία του Καίσαρα; Δείτε τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας στη Ρώμη για γκέι ταξιδιώτες.



Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων των ξενοδοχείων της Ρώμης.

Κολοσσαίο / κέντρο της πόλης

Τα ξενοδοχεία γύρω από το Κολοσσαίο προσφέρουν μια εξαιρετική βάση για αξιοθέατα, ψώνια και γκέι σκηνή.

Το Domus Aurea, η Όπερα και η Φοντάνα ντι Τρέβι βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση. Ο κεντρικός «gay δρόμος» της Ρώμης, η Via di San Giovanni, βρίσκεται δίπλα στο Κολοσσαίο, με μερικά μπαρ και περισσότερους χώρους για γκέι στη γειτονιά.
The Fifteen Keys Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Urbana, 6/7 ;,, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κομψοί εσωτερικοί χώροι. Τέλεια τοποθεσία. Κοντά στην gay σκηνή.
Το Fifteen Keys Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων εξαιρετικής αξίας στο κέντρο της περιοχής ψυχαγωγίας της Ρώμης, πολύ κοντά σε πολλά από τα ρωμαϊκά ορόσημα και τη νυχτερινή ζωή των γκέι.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με πολύχρωμες νεο-ρωμαϊκές πινελιές και τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια προσφέρουν μοντέρνα και κομψή άνεση.

Το πολύγλωσσο προσωπικό έχει ελεγχθεί πολύ θετικά και είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για να κάνει κράτηση για εκδρομές και εισιτήρια. Το ξενοδοχείο διαθέτει έναν πανέμορφο κήπο στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τις ηλιόλουστες ρωμαϊκές ακτίνες.
Χαρακτηριστικά:
24ωρη υποδοχή
Κήπος
Υπηρεσία δωματίου
Palazzo Manfredi - Relais Chateaux
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Labicana 125, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε σε γκέι μπαρ. Φανταστική θέα. Εξαιρετικό φαγητό.
Το πλησιέστερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη ρωμαϊκή γκέι σκηνή, και μόλις βήματα μακριά από το εκπληκτικό Κολοσσαίο και πολλά άλλα αξιοθέατα.

Το Palazzo Manfredi διαθέτει το βραβευμένο εστιατόριο Aroma και βεράντα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην πόλη. Τα δωμάτια είναι κομψά επιπλωμένα και αρκετά μεγάλα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Φιλικό προς το σκηνικό, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ΒγαίνονταςΜπαρ μου και  Apollion gay σάουνα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Roma Luxus Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Largo Angelicum, 4, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρικό και κομψό. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και gay σκηνή.
Το Roma Luxus είναι ένα μοντέρνο, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της Ρώμης, λίγα λεπτά με τα πόδια από το Κολοσσαίο και πολλούς από τους καλύτερους χώρους για γκέι.

Καθένα από τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια προσφέρει κομψή πολυτέλεια και υπηρεσία δωματίου. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα καλά ελεγμένο εστιατόριο και το 24ωρο γραφείο βοήθειας μπορεί να σας βοηθήσει να νοικιάσετε ποδήλατα και να κάνετε κράτηση εισιτηρίων.
Χαρακτηριστικά:
24ωρο γραφείο βοήθειας
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Hotel Splendide Royal
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via di Porta Pinciana, 14, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρικός. Μπαρ στον τελευταίο όροφο.
Το Splendide Royal, που βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης, είναι ένα πολυτελές, φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο.

Το Splendide διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο, καθώς και δύο μπαρ στον τελευταίο όροφο που προσφέρουν εκπληκτική θέα 360 στη γύρω πόλη.

Τα δημοφιλή gay hotspots στην περιοχή περιλαμβάνουν το μπαρ Βγαίνοντας, το οποίο απέχει μόνο 17 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
μεταφορά αεροδρομίου
ενοικίαση ποδηλάτου
Δωρεάν πρωινό
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
στάθμευση
επιτρέπονται τα κατοικίδια
ιδιωτικό μπαλκόνι
Υπηρεσία δωματίου
The Inn At The Roman Forum
Εικονίδιο τοποθεσίας

30 Via Degli Ibernesi, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Ωραία θέα από τη βεράντα του τελευταίου ορόφου.
Θαυμάσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά της Ρώμης, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το εμβληματικό Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή Αγορά και σε κοντινή απόσταση από Βγαίνοντας γκέι μπαρ και Σάουνα Απόλλωνα.

Το Inn ισχυρίζεται ότι είναι το μοναδικό πολυτελές ξενοδοχείο στη Ρώμη με ιστορικά ερείπια μέσα στα οποία μπορούν να εντοπιστούν 2,000 χρόνια.

Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, βάση σύνδεσης για iPod και δωρεάν Wi-Fi. Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς η βεράντα του τελευταίου ορόφου του Inn. Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Hotel Majestic Roma
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Veneto 50, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κλασική πολυτέλεια. Εξαιρετικό φαγητό. Περπατήστε στη σάουνα γκέι EMC.
Το Hotel Majestic ιδρύθηκε το 1889 και βρίσκεται σε έναν από τους πιο αποκλειστικούς δρόμους της Ιταλίας, τη Via Veneto, και μόλις 500μ. από τα διάσημα Ισπανικά Σκαλιά.

Αυτό το κλασικό πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια αρ ντεκό με εξαιρετικά άνετα κρεβάτια, μαρμάρινα μπάνια, μπαλκόνια και δωρεάν Wi-Fi.

Το φημισμένο γκουρμέ ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, Filippo La Mantia, είναι ένα από τα καλύτερα της πόλης. Υπάρχει ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, αν και το μεγαλύτερο της Ιταλίας gay σάουνα EMC βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
The St. Regis Rome
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Vittorio Emanuele Orlando 3, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Νικητής βραβείου. Η Ρώμη στα καλύτερά της. Εξαιρετική τοποθεσία.
Ένα ξενοδοχείο της Χρυσής Λίστας του Condé Nast Traveler και περιλαμβάνεται στα «World's 500 Best Hotels by Travel and Leisure, το St. Regis Rome είναι ένα αξιόπιστο όνομα όταν πρόκειται για πολυτέλεια.

Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν μοναδική ταυτότητα και τις καλύτερες ανέσεις. Το St. Regis διαθέτει ένα βραβευμένο εστιατόριο Vivendo και ένα υπέροχο κέντρο ευεξίας και σπα. Δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από μπουτίκ και καταστήματα στη Via Veneto, 15 λεπτά με τα πόδια από τα Ισπανικά Σκαλιά και τη Φοντάνα ντι Τρέβι και 10 λεπτά με τα πόδια από τα διάσημα gay σάουνα EMC.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Σάουνα

Ρώμη · ξενοδοχεία σε άλλες περιοχές

Για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν άλλες επιλογές στο κέντρο της Ρώμης, προτείνουμε τα ακόλουθα ξενοδοχεία με καλή βαθμολογία.
Babuino 181
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Del Babuino 181, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θαυμάσιο σχέδιο. Στυλ διαμερίσματος. Εύκολη πρόσβαση σε gay σκηνή.
Ένα από τα μικρά πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου. Το Babuino 181 βρίσκεται κοντά στους πολυσύχναστους δρόμους των καταστημάτων μπουτίκ, ανάμεσα στην Piazza Del Popolo και τα Ισπανικά Σκαλιά.

Κάθε μεγάλο δωμάτιο διαθέτει κομψή επίπλωση σε διακριτικούς τόνους, κρεβάτι king size, μαρμάρινο μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ηχοσύστημα Bose, βάση σύνδεσης για iPod, μηχανή Nespresso, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετική. Μερικοί από τους δημοφιλείς χώρους για γκέι της Ρώμης είναι εύκολα προσβάσιμοι με το μετρό ή ταξί. Μια καλή επιλογή για γκέι ζευγάρια με κάποια επιπλέον μετρητά να ξοδέψουν.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Portrait Roma
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Bocca Di Leone 23, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή για ομοφυλόφιλους. Κλασικό σχέδιο.
Το κλασικό ντιζάιν ξενοδοχείο από την οικογένεια Ferragamo, το Portrait Roma προσφέρει 14 ντιζάιν στούντιο, που συνδυάζουν τέλεια το στυλ της δεκαετίας του '50 με σύγχρονες ανέσεις, όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, βάση σύνδεσης για iPod, δωρεάν WiFi.

Κάθε στούντιο διαθέτει μαρμάρινο μπάνιο και μικρή κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και μίνι μπαρ. Δεν υπάρχει εστιατόριο στις εγκαταστάσεις, αλλά το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιό σας ή στη βεράντα του τελευταίου ορόφου.

Σε βολική τοποθεσία στην πιο αποκλειστική εμπορική περιοχή, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα ιστορικά Ισπανικά Σκαλιά. Το καλύτερο της Ρώμης γκέι μπαρ και συλλόγους μπορείτε να φτάσετε γρήγορα με το μετρό ή με ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Crossing Condotti
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Mario Dè Fiori 28, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετικά διαμερίσματα. Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά στα Ισπανικά Σκαλιά.
Εξαιρετικά διαμερίσματα σε ένα ιστορικό κτήριο κοντά στα Ισπανικά Σκαλιά.

Το Crossing Condotti διαθέτει μόλις 5 δωμάτια και μία Junior Σουίτα - το καθένα με έπιπλα αντίκες, αυθεντικές ξύλινες οροφές, παρκέ δάπεδα, τηλεόραση LCD, συσκευή για τσάι και καφέ και δωρεάν Wi-Fi.

Κρυφό, ιδιωτικό και άνετο. Η έμφαση δίνεται στο να σας κάνει να νιώσετε «σαν στο σπίτι σας». Μια τέλεια επιλογή εάν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση σε ένα μεγάλο περιβάλλον ξενοδοχείου.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Hotel Raphael - Relais Chateau
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφη τοποθεσία. Ιδανικό για αξιοθέατα.
Το Hotel Raphael by Relais & Châteaux απολαμβάνει μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Ρώμης, λίγα βήματα μακριά από την πολυσύχναστη Piazza Novano.

Η βεράντα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου θα σας μαγέψει με πανοραμική θέα στην πόλη. Τα μικρά δωμάτια (μερικά σχεδιασμένα από τον διάσημο αρχιτέκτονα Richard Meier) διαθέτουν μαρμάρινα μπάνια, παρκέ δάπεδο, δορυφορική τηλεόραση, συστήματα ψυχαγωγίας Bose και δωρεάν Wi-Fi.

Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρώμης, όπως το Πάνθεον και η εκκλησία του Αγίου Πέτρου, βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
The First Roma
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via del Vantaggio 14, Ρώμη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εστιατόριο στον τελευταίο όροφο. Φανταστική θέα. Εξαιρετική τοποθεσία.
Ίσως όχι το πρώτο αλλά σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Τα δωμάτια και οι σουίτες σε αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτουν μεγάλα μαρμάρινα μπάνια, δωρεάν Wi-Fi, μοντέρνα έπιπλα και μοντέρνα έργα τέχνης.

Η θέα από το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου είναι εκπληκτική - ένα τέλειο μέρος για να πιείτε ένα ποτό αργά το βράδυ και να απολαύσετε τη Ρώμη. Υπάρχουν δύο γκουρμέ εστιατόρια και ένα μπαρ με εντυπωσιακή ποικιλία κρασιών.

Το First Roma βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Piazza del Popolo και την Piazza di Spagna και 5 λεπτά από το σταθμό Flaminio του μετρό με εύκολη πρόσβαση σε άλλα μέρη της Ρώμης.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Κατάστημα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.