Gay Πολυτελή ξενοδοχεία στο Σαν Φρανσίσκο

Gay Πολυτελή ξενοδοχεία στο Σαν Φρανσίσκο

Όλα τα αγαπημένα μας πολυτελή ξενοδοχεία στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκονται στο SoMa, το ζωντανό κέντρο πολιτισμού και χρώματος στην πόλη και ένας εξαιρετικός προορισμός για τους γκέι ταξιδιώτες

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία στο Σαν Φρανσίσκο.

Gay Πολυτελή ξενοδοχεία στο Σαν Φρανσίσκο

Fairmont Mayakoba
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carretera Federal Cun - Playa Del C, Σαν Φρανσίσκο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Προκυμαία. Πολυτέλεια. Λειτουργεί ως εξοχική κατοικία. Ευρύχωρος.
Το Fairmont Heritage Place βρίσκεται στο πρώην εργοστάσιο σοκολάτας Ghirardelli. Βρίσκεται στην πλατεία Ghirardelli, η οποία έχει θέα στο Fisherman's Wharf.

Οι σουίτες διαθέτουν 1-3 δωμάτια που αντικατοπτρίζουν το βιομηχανικό παρελθόν του ξενοδοχείου. Το εμφανές τούβλο και οι ψηλές οροφές δίνουν μια μοντέρνα ατμόσφαιρα στο σαλόνι και την τραπεζαρία. Μια υπαίθρια, μουσταρδί βεράντα αποτελεί εξαιρετικό μέρος για χαλάρωση τα βράδια, με καθίσματα σε στιλ lounge και τζάκι. Το ξενοδοχείο λειτουργεί περισσότερο ως εξοχική κατοικία, με σουίτες που διαθέτουν κουζίνα, πλυντήριο και στεγνωτήριο. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή να παραγγείλετε τα παντοπωλεία σας πριν από την άφιξη.

Το Fairmont Heritage Place απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από δημοφιλή hotspot νυχτερινής διασκέδασης, περιοχές Castro και Mission. Θα βρείτε δημοφιλή μπαρ Ταβέρνα Twin Peaks, Η καφετέρια και 440 Κάστρο σε αυτήν την περιοχή.

Άλλα τοπικά αξιοθέατα όπως το Παλάτι της Καλής Τέχνης και οι γύρω προβλήτες απέχουν λιγότερο από 30 λεπτά με τα πόδια. Το νησί Alcatraz βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο και είναι προσβάσιμο με φέρι μέσω των αποβαθρών. Οι επιλογές φαγητού που κυμαίνονται σε τιμές είναι πολλές και πολύ κοντά.

 
Χαρακτηριστικά:
Παιδική μέριμνα
Στεγνωτήριο
Γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
Λειτουργική Κουζίνα
νοικοκυριό
στάθμευση
Αγορές στο Gorcery πριν την άφιξη
Ροδέλα
The Westin St. Francis San Francisco
Εικονίδιο τοποθεσίας

The Westin St. Francis στην Union Square, 335 Powell St, San Francisco, California 94102, Ηνωμένες Πολιτείες, Σαν Φρανσίσκο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εγγύτητα σε σημαντικά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο!

Ένα ζωντανό βασικό στοιχείο του Σαν Φρανσίσκο από το 1904, το The Westin St. Francis συνδυάζει το κλασικό και το σύγχρονο για να δημιουργήσει ένα φιλόξενο καταφύγιο στην καρδιά της πόλης. Με αυθεντικούς πολυελαίους, μαρμάρινα λουτρά και εκπληκτική θέα στην πόλη, αυτό το φιλικό προς τους LGBTQ ορόσημο σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Τα δωμάτια του Landmark συνδυάζουν σύγχρονες ανέσεις με πλούσια ιστορία. Συμπτύξτε στα επώνυμα Westin Heavenly Beds αφού περιηγηθείτε σε κοντινές μπουτίκ και, στη συνέχεια, χαλαρώστε με εκπληκτική τεχνολογία όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις.

Πέρα από τα δωμάτια, το The Westin στοχεύει να ευχαριστήσει. Απολαύστε το στο γυμναστήριο 6,000 τετραγωνικών ποδιών ή χαλαρώστε με ένα ποτήρι από τα καλύτερα της Napa Valley στο Chateau Montelena Tasting Room. Όταν δεν εξερευνάτε τα θρυλικά καταστήματα και τα θέατρα, μόλις λίγα βήματα μακριά, πάρτε πρωινό, δείπνο ή ένα βραδινό ποτό ακριβώς στις εγκαταστάσεις.

Το Westin σας επιτρέπει να το ζήσετε στην καρδιά του SF που πάλλεται. Απολαύστε το τέλειο Instagram του Bay Bridge από το δωμάτιό σας που βλέπει στον κόλπο και, στη συνέχεια, οδηγήστε τα τελεφερίκ (χτύπησε το κουδούνι!) μέχρι τα εξαίσια καταστήματα και τα πανιά του Embarcadero.

Στο The Westin St. Francis, το παρελθόν και το παρόν συνδυάζονται άψογα —και μοναδικά— με τον αληθινό τρόπο του Σαν Φρανσίσκο.

Χαρακτηριστικά:
εξαιρετική τοποθεσία
ιστορικό κτήριο
Θέα στην πόλη
Ritz-Carlton
Εικονίδιο τοποθεσίας

600 Stockton St, Σαν Φρανσίσκο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Κοντά στα καταστήματα Union Square και τα γκέι μπαρ The Castro.
Ένα τέλειο «αστικό καταφύγιο» στο Σαν Φρανσίσκο για τους γκέι ταξιδιώτες. Το 5 αστέρων Ritz Carlton SF βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής SoMa, κοντά στις εμπορικές περιοχές Union Square και Τα γκέι μπαρ Castro.

Θαυμάστε τους απίστευτα μεγαλειώδεις εσωτερικούς χώρους, τους πολυελαίους, τα τζάκια και τα 1,000 νήματα - Ωχ!

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί το πρώτο «Spa L'Occitane» της χώρας, το οποίο περιλαμβάνει εξατομικευμένες θεραπείες για τους κατοίκους της περιοχής Bay, όπως το «Tech Tension Relief» σχεδιασμένο για τη φθορά που πλήττει τους εργαζόμενους στη Silicon Valley.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Four Seasons Hotel San Francisco
Εικονίδιο τοποθεσίας

757 Market Street,, Σαν Φρανσίσκο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην Union Square. Ιδανικό για ψώνια, gay σκηνή και νυχτερινή ζωή.
Ο βραχίονας του Σαν Φρανσίσκο της πολυτελούς μάρκας ξενοδοχείων. Το Four Seasons SF είναι τόσο πολυτελές όσο όλες οι αδερφές του. Με την πολύ κεντρική του τοποθεσία, βρίσκεστε κοντά σε όλα, συμπεριλαμβανομένων των The Castro και Folsom St. - ιδανική για γκέι ταξιδιώτες. Οι εσωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν με γνώμονα την πόλη, με χαλαρωτικό γκρι και χρυσαφένια χρώματα, αποτίοντας φόρο τιμής στις διαβόητες ομίχλες και την πλούσια ιστορία του Σαν Φραν. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ιδιωτικό κέντρο ευεξίας, το Equinox, όπου μπορείτε να απολαύσετε προσωπικά μασάζ και περιποιήσεις σπα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
Πισίνα
Εστιατόρια
Χαμάμ
The St Regis San Francisco
Εικονίδιο τοποθεσίας

125 3rd St, Σαν Φρανσίσκο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη πισίνα και σπα. Πολυτελής επιλογή. Κοντά σε εμπορική και γκέι περιοχή νυχτερινής διασκέδασης.
Ψάχνετε για πολυτέλεια; τότε μην ψάχνετε άλλο γιατί το St. Regis SF θα σας αντιμετωπίζει σαν βασιλιάδες και βασίλισσες.

Αυτό το πρωτοποριακό πολυώροφο ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του South of Market, κοντά σε καταστήματα, τουριστικά σημεία ενδιαφέροντος και 15 λεπτά οδικώς από το The Castro και το SoMa, δύο gay συνοικίες του Σαν Φρανσίσκο.

Το St Regis διαθέτει πισίνα με θαλασσινό νερό ολυμπιακών διαστάσεων, Remède Spa πολλαπλών επιπέδων, τζακούζι, σάουνα και χαμάμ. Αλλά μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε τις τοπικές γκέι σάουνες της περιοχής.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Four Seasons Hotel San Francisco at Embarcadero
Εικονίδιο τοποθεσίας

222 Sansome St,, Σαν Φρανσίσκο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Απίστευτη θέα. Εύκολη πρόσβαση σε gay σκηνή. Πολυτελής επιλογή.
Το Loews Regency San Francisco είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην περιοχή South of Market - ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, ψώνια και εξερεύνηση της ακτής του Σαν Φρανσισκάνη.

Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου καθιστά αυτή την ιδανική διαμονή για όσους ενδιαφέρονται για αξιοθέατα όπως το Fisherman's Wharf, η Union Square και το Ferry Building. Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα από το ξενοδοχείο.

Το Loews Regency προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και την πόλη. Τα πολυτελή ευρύχωρα δωμάτια προσφέρουν υπέροχη θέα στη Γέφυρα Golden Gate και στα μαρμάρινα μπάνια.

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να χαλαρώσουν με ένα ποτό στο lounge bar ή να χαλαρώσουν στο σπα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει πιάτα καλιφορνέζικου στιλ για να απολαύσετε, ενώ σε κοντινή απόσταση θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
Εστιατόρια
Χαμάμ
Πισίνα
Hotel Zeppelin San Francisco
Εικονίδιο τοποθεσίας

545 Post Street, San Francisco, CA 94102, Σαν Φρανσίσκο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην Union Square. Boutique Styling.

Αυτό το κομψό boutique ξενοδοχείο κοντά στην Union Square συνδυάζει την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με μια ιδιόμορφη ανατροπή. Τα δωμάτια είναι σαν τίποτα που δεν έχετε δει ποτέ, με κλασικές αναφορές σε ένα μοντέρνο περιβάλλον - μια εξαιρετική αναπαράσταση της περιοχής του κόλπου.

Η τοποθεσία του Zeppelin είναι βολική για τους γκέι ταξιδιώτες, όπως Η γκέι περιοχή του Κάστρο - βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών. Όμιλος χορού OMG είναι ακόμη πιο κοντά.

Στο χώρο του ξενοδοχείου, υπάρχει μια αίθουσα arcade για όσους επιθυμούν να αφήσουν έξω το εσωτερικό τους παιδί και ένα ελαφρύ και ευάερο γυμναστήριο για όσους επιθυμούν να αφήσουν έξω το εσωτερικό τους τέρας.

Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
κοκτέιλ μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Κατάστημα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.