Singapore

Gay Singapore · Πολυτελή ξενοδοχεία

Η Σιγκαπούρη διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από πολυτελή ξενοδοχεία. Είτε προτιμάτε πολυώροφα, παραδοσιακά ή υπερσύγχρονα, η Σιγκαπούρη τα έχει όλα.

Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας στη Σιγκαπούρη για γκέι ταξιδιώτες ταξινομούνται ανά περιοχή:




Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα πολυτελή ξενοδοχεία της Σιγκαπούρης.

Πολυτελή ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στη Σιγκαπούρη ανά περιοχή

Μαρίνα Μπέι

Μαζική περιοχή στη νότια Σιγκαπούρη με πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, γραφεία, κέντρα διασκέδασης και κατοικιών, και παραλιακό δρόμο 3.5 χιλιομέτρων. ο Helix Bridge συνδέει το μέτωπο του κόλπου με το Marina Center.

Η περιοχή εξυπηρετείται από 7 σιδηροδρομικούς σταθμούς και υπάρχει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πεζών παντός καιρού.
Carlton Hotel Singapore
Εικονίδιο τοποθεσίας

76 Bras Basah Road Σιγκαπούρη,

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Εύκολη πρόσβαση σε γκέι νυχτερινή ζωή και καταστήματα.
Το πολυτελές Carlton Hotel βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, 5 λεπτά με τα πόδια από το Εμπορικό Κέντρο Raffles City και το σταθμό MRT City Hall, και σε κοντινή απόσταση από την Chinatown και γκέι μπαρ και κλαμπ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις πτέρυγες που προσφέρουν διαφορετική θέα στην πόλη. Τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σπα με υπηρεσία μασάζ. Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του καφέ, μπαρ και ένα βραβευμένο εστιατόριο. Πολλές τοπικές επιλογές για φαγητό βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Marina Bay Sands
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εμβληματικό ξενοδοχείο. Καταπληκτική θέα. Πισίνα στον τελευταίο όροφο.
Αν επισκεφτείτε τη Μαρίνα στη Σιγκαπούρη, είναι αδύνατο να χάσετε το εμβληματικό ξενοδοχείο Marina Bay Sands και την εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο.

Αυτό το τεράστιο ξενοδοχείο προσφέρει άνετα δωμάτια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δωρεάν Wi-Fi, πολλά εστιατόρια και γυμναστήριο, 55 ορόφους πάνω από το έδαφος! Με τα πάντα μέσα και γύρω από την ιδιοκτησία, μπορεί να αισθανθεί σαν να μένετε σε ένα θεματικό πάρκο.

Οι επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου μπορούν να επισκεφθούν το τεράστιο Skypark χωρητικότητας 3,900 ατόμων - ένα κατάστρωμα παρατήρησης που αψηφά τη βαρύτητα και έχει μήκος τεσσεράμισι A380. Το Avalon club φιλοξενεί τακτικά πάρτι γκέι χορού.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Shop
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
PARKROYAL on Pickering
Εικονίδιο τοποθεσίας

3 Upper Pickering Street, Marina Bay,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη νυχτερινή ζωή των γκέι. Όμορφη θέα. Δημοφιλές ξενοδοχείο.
Μια εξαιρετική επιλογή για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Το PARKROYAL on Pickering βρίσκεται δίπλα στην Chinatown, τη γκέι νυχτερινή ζωή και τον σταθμό MRT, και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη διάσημη εμπορική περιοχή στο Orchard Road.

Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτει μια όμορφη εξωτερική πισίνα, 300 μέτρα με τα πόδια στον κήπο με εξαιρετική θέα στην πόλη. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, μίνι μπαρ, προσωπική θυρίδα ασφαλείας και κλιματισμό.

Το PARKROYAL διαθέτει σπα και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέα 360 ° στον ορίζοντα της Σιγκαπούρης από το lounge στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και να γευματίσουν στο εξαιρετικό εστιατόριο LIME.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Orchard Road / Πόλη

Ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός με έναν δρόμο μήκους 2 χιλιομέτρων που είναι το κέντρο αγορών και ψυχαγωγίας στη Σιγκαπούρη.
Grand Copthorne Waterfront
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Τοποθεσία στην όχθη. Κεντρική τοποθεσία. Σχέση ποιότητας και τιμής.
Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με πολυτελή σχέση ποιότητας / τιμής για αυτήν την περιοχή. Το 5 αστέρων Grand Copthorne βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, δίπλα στον ποταμό Σιγκαπούρης και μόλις 5 λεπτά με ταξί από την Orchard Road, την Chinatown και την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 3 εστιατόρια, εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο. Τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στο ποτάμι ή στην πόλη, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Πισίνα
Hotel Fort Canning
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Όμορφη τοποθεσία. Υπέροχο γυμναστήριο. Περπατήστε στο Orchard Road και τα γκέι μπαρ.
Έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα για τη μετατροπή αυτής της πρώην βρετανικής στρατιωτικής βάσης σε ξενοδοχείο. Ήταν μια επιτυχημένη προσπάθεια καθώς το Fort Canning κέρδισε το Βραβείο Κληρονομιάς Αρχής Ανάπτυξης Αστικών.

Όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο δωμάτιο, βάση σύνδεσης για iPod, καφετιέρα Nespresso και μεγάλη τηλεόραση HD. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στο πάρκο ή στην πόλη. Υπάρχει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνα και σπα.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα στο Orchard Rd. Μπορείτε να περπατήσετε στο Fort Canning Park έως το Clarke Quay και το γκέι σκηνή στην Chinatown, αλλά μια βόλτα με ταξί 5 λεπτών είναι πιο βολική.

Όσο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους γίνεται, καθώς η ομάδα διαχείρισης προσφέρει ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα στους γκέι επισκέπτες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Hilton Singapore Orchard
Εικονίδιο τοποθεσίας

333 Orchard Road, 333,,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Στο Orchard Road. Ιδανικό για ψώνια και γκέι νυχτερινή ζωή.
Οι ομοφυλόφιλοι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη το οπωρώνα Mandarin. Αυτό το διάσημο ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται ακριβώς πάνω Orchard Road και συνδέεται άμεσα με το εμπορικό κέντρο Mandarin Gallery, ώστε να μπορείτε να ψωνίζετε μέχρι να πέσετε.

Το Mandarin διαθέτει βραβευμένο εστιατόριο, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και δωρεάν Wi-Fi. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, όμορφα σχεδιασμένα και διαθέτουν προϊόντα μπάνιου premium
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Shop
Πισίνα

Clarke Quay / Riverside

Η ιστορική περιοχή δίπλα στο ποτάμι Clarke Quay είναι γνωστή για διάσημα μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα. Το κοντινό MRT διευκολύνει τη μετακίνηση στη Σιγκαπούρη. Η πιο δημοφιλής περιοχή με ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.
Paradox Singapore Merchant Court at Clarke Quay
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Υπέροχη πισίνα και γυμναστήριο. Κοντά στην gay σκηνή.
Αυτό το Swissôtel Merchant Court βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στο Clarke Quay (και το MRT), λίγα λεπτά με ταξί από Orchard Road ψώνια.

Τα δωμάτια έχουν όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε, αν και μας αρέσουν ιδιαίτερα τα Executive Δωμάτια που διαθέτουν μηχανήματα Nespresso και πρόσβαση στο Club Lounge.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα μεγάλου μεγέθους, χώρο ηλιοθεραπείας και καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει μια καλή επιλογή από εστιατόρια και καφέ. Γκέι σάουνες και μασάζ σπα στην Chinatown βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Sentosa

Το Sentosa είναι ένα δημοφιλές νησιωτικό θέρετρο στη Σιγκαπούρη, το οποίο επισκέπτονται περίπου 5 εκατομμύρια άνθρωποι το χρόνο. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια προστατευμένη παραλία δύο χιλιομέτρων, γήπεδα γκολφ, πολυτελή ξενοδοχεία και Universal Studios Singapore.
Sofitel Singapore Sentosa Resort and Spa
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη πισίνα και φαγητό. Πολυτελής επιλογή. Κοντά στο Tanjong Beach club.
Μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική πλευρά της Σιγκαπούρης. Το Sofitel Sentosa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην κορυφή του λόφου σε 27 στρέμματα διαμορφωμένων εκτάσεων στο νησί Sentosa, κοντά στο δημοφιλές gay Tanjong Beach Club.

Το θέρετρο διαθέτει εξωτερική πισίνα 36 μέτρων, γήπεδα τένις και γήπεδο γκολφ. Το Cliff Restaurant είναι ένας δικός του προορισμός, που σερβίρει ευρωπαϊκά θαλασσινά και εκλεκτό κρασί με θέα στον ωκεανό. Υπάρχει ένα μοντέρνο γυμναστήριο και μπορείτε να περιποιηθείτε το βραβευμένο σπα του Sofitel.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Shop
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.