Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Taipei

Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Taipei

Η αγορά πολυτελών ξενοδοχείων της Ταϊπέι δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στην Μπανγκόκ ή στο Χονγκ Κονγκ, αλλά υπάρχει μια καλή επιλογή τόσο από διεθνείς όσο και από μπουτίκ

Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας στην Ταϊπέι για γκέι ταξιδιώτες ταξινομούνται ανά περιοχή:

 Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία της Ταϊπέι.

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στην Ταϊπέι ανά περιοχή

Κεντρικός Σταθμός Ταϊπέι / Ximending

Πολύ κεντρική περιοχή της πόλης Ταϊπέι με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και σε μικρή απόσταση από όλα τα γκέι μπαρ, τη νυχτερινή ζωή και τα καταστήματα μέσα και γύρω από το συγκρότημα The Red House.
PALAIS de Chine Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

3 Chengde Rd, Sec 1, Datong District, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 100

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Κοντά στον Κεντρικό Σταθμό. Εύκολη πρόσβαση σε γκέι μπαρ.
Ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ταϊπέι. Το PALAIS de Chine βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Taipei City Mall, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ταϊπέι και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καταστήματα. Το ξενοδοχείο είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο από τα γκέι μπαρ στο The Red House και στην περιοχή Zhongshan. Μια σύντομη βόλτα με ταξί θα σας οδηγήσει Παραγγελία, Καφέ ΝταλίταΚ.λπ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο και οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στην κοντινή πισίνα. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40 ιντσών, ηχοσύστημα Hi-Fi, μίνι μπαρ, καφετιέρα, δωρεάν WiFi. Τα αναβαθμισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν ηλεκτρονική υπηρεσία μπάτλερ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Κατάστημα
The Landis Taipei
Εικονίδιο τοποθεσίας

41 λεπτά Chuan East Road Section 2,, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελής επιλογή. Υπέροχο γυμναστήριο και φαγητό. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
Μια δημοφιλής γκέι επιλογή πολυτελείας, που απέχει περίπου 15 λεπτά με το ταξί από το συγκρότημα The Red House. Το Landis προσφέρει πολυτελή δωμάτια, μοντέρνο γυμναστήριο, τζακούζι και σάουνα AIKi WoW και Σο 13 γκέι σάουνες βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το ταξί.

Οι παροχές του δωματίου περιλαμβάνουν δωρεάν καφέ, μεταλλικό νερό και δωρεάν Wi-Fi. Τα πρόσφατα σχεδιασμένα μπάνια περιλαμβάνουν ένα λουτρό που διαθέτει ζεστό κάθισμα τουαλέτας και σύστημα καθαρισμού ζεστού νερού.

Οι επιλογές εστιατορίου περιλαμβάνουν μια μπρασερί και δύο υπέροχες επιλογές για φαγητό - το Paris1930 (αυθεντικά γαλλικά) και το Tien Hsiango Lo (Κινέζικα).
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Σάουνα
The Okura Prestige Taipei
Εικονίδιο τοποθεσίας

9, Sec1, Nanjing E. Road, 208,, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχο γυμναστήριο και πισίνα. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Κεντρική τοποθεσία.
Το Okura Prestige Taipei διαθέτει μια φανταστική πισίνα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην πόλη, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και όλες τις κορυφαίες εγκαταστάσεις.

Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το MRT Zhongshan, κοντά σε εξαιρετικά καταστήματα και τοπικά εστιατόρια, το ξενοδοχείο διαθέτει 4 επιλογές για φαγητό και ένα πολυτελές σπα.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό με καναπέ, μίνι μπαρ και ηλεκτρικό βραστήρα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Οδός Zhongxiao / Περιφέρεια Da-an

Το Zhongxiao είναι ένας σημαντικός δρόμος που διασχίζει την Ταϊπέι. Τα κεντρικά του τμήματα, που βρίσκονται στην περιοχή Da-an, είναι επενδεδυμένα με τεράστια εμπορικά κέντρα, επιλογές ψυχαγωγίας και νυχτερινής ζωής και δημοφιλείς γκέι χώρους.
Hotel Eclat Taipei
Εικονίδιο τοποθεσίας

No. 370, Section 1, Dunhua South Road,, Daan District, Taipei, Taiwan,, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή μπουτίκ. Δροσερό σχέδιο. Βολικός.
Το über-cool Hotel Eclat φέρνει μια αίσθηση αποκλειστικότητας στην καρδιά της Ταϊπέι. Τα δωμάτια διαθέτουν τις καλύτερες ανέσεις, όπως προϊόντα περιποίησης Molton Brown, καφέ Nespresso και ακόμη και χαρτικά του Mont Blanc.

Τα πολυτελή κρεβάτια διαθέτουν έξι μαξιλάρια - αρκετά για τις πιο απαιτητικές βασίλισσες. Το Éclat Lounge σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Τα υπέροχα έργα τέχνης, το φαγητό και η εξυπηρέτηση θα εντυπωσιάσουν.

Από άποψη τοποθεσίας, το Eclat είναι ιδανικό για ψώνια και περιηγήσεις στα αξιοθέατα - σε κοντινή απόσταση από την Taipei 101, πολλά εστιατόρια, gay-δημοφιλή καταστήματα, να αρσενικά σπα μασάζ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Park Taipei Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

317 Fuxing S Rd, Sec 1, Da-an District, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Υπέροχη θέα. Εύκολη πρόσβαση στην gay σκηνή.
Δημοφιλές ξενοδοχείο με φιλική εξυπηρέτηση και βολική τοποθεσία. Το Park Taipei απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Da'an, όπου μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με το χωριό γκέι Ximen ή την εμπορική περιοχή Xinyi.

Τα δωμάτια σε αστικό στιλ διαθέτουν μεγάλα παράθυρα με θέα στην πόλη, δορυφορική τηλεόραση 32 ιντσών, βραβευμένο μπάνιο Denmark Damixa Merkur, δωρεάν Wi-Fi. Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου διαθέτει καρέκλες μασάζ Osim uSpace και σύγχρονο εξοπλισμό. Το εστιατόριο σερβίρει δημιουργικά fusion πιάτα.

Από το ξενοδοχείο, μια βόλτα με ταξί στο γκέι μπαρ στο The Red House ή ο πύργος Taipei 101 διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Les Suites Taipei - Da An
Εικονίδιο τοποθεσίας

135 da-an road τμήμα 1, 135,, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Μεγάλα δωμάτια. Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.
Αυτό το εντελώς φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους boutique ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα καταστήματα και τις ψυχαγωγικές περιοχές της οδού Zhongxiao.

Το Les Suites Da An διαθέτει 59 ευρύχωρα (30-50μ²) και καλά εξοπλισμένα δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Το γεγονός ότι τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα μπορεί να ενδιαφέρει ορισμένους.

Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου σημαίνει ότι βρίσκεται σε μικρή απόσταση με ταξί σε πολλούς από τους καλύτερους χώρους για γκέι. Αρκετά γκέι μασάζ σπα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια

Επαρχία Xinyi

Η πιο κοσμοπολίτικη συνοικία της Ταϊπέι. Το Xinyi φιλοξενεί σημαντικά κτίρια όπως το Taipei 101, το Taipei International Center, το Taipei World Trade Center, πολυτελή εμπορικά κέντρα και χώρους διασκέδασης.
W Taipei
Εικονίδιο τοποθεσίας

10 Zhongxiao East Road, Sec. 5, Περιοχή Xinyi, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλές ξενοδοχείο. Μεγάλη πισίνα & μπαρ. Περπατήστε στην Ταϊπέι 101.
Μας αρέσουν τα ξενοδοχεία W και ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι - κομψός σχεδιασμός αιχμής, σε συνδυασμό με όλα τα τελευταία τεχνικά gadget και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πολύ άνετα κρεβάτια και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Ιδιαίτερη προσοχή είναι η τουαλέτα Toto - ένα ιαπωνικό αριστούργημα που μπορεί να ανιχνεύσει την προσέγγισή σας και να ζεστάνει το κάθισμα. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κάνει είναι να πει "Καλή μέρα!" καθώς φεύγεις.

Το W διαθέτει μια υπέροχη πισίνα, γυμναστήριο και ωραίο μπαρ και είναι σχεδόν μηδενικό για ψώνια και αξιοθέατα. Πολλά από τα καλύτερα πολυκαταστήματα και ο Πύργος Taipei 101 βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Le Meridien Taipei
Εικονίδιο τοποθεσίας

38 Songren Rd,, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φανταστική πισίνα και γυμναστήριο. Εξαιρετικό για ψώνια. Γκέι-δημοφιλής επιλογή.
Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό του Δημαρχείου της Ταϊπέι, το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους Le Meridien Taipei είναι κοντά σε όλα - τα καλύτερα καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζες και τουριστικά αξιοθέατα.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει απλό, μινιμαλιστικό ντιζάιν, με 5 επιλογές για φαγητό, υπέροχη εσωτερική πισίνα και μοντέρνο γυμναστήριο με πανοραμική θέα στην πόλη.

Τα δωμάτια διαθέτουν άνετα επώνυμα κρεβάτια, δερμάτινες καρέκλες, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 42 ιντσών, μεγάλα μπάνια με ντους ψιλής βροχής, μηχανές Nespresso, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στον Πύργο της Ταϊπέι 101.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Πισίνα

Περισσότερες προτάσεις ξενοδοχείων

Σας προτείνουμε επίσης αυτά τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Ταϊπέι, τα οποία έχουν αποδειχθεί δημοφιλή στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες και έχουν εύκολη πρόσβαση σε τουριστικά αξιοθέατα, ψώνια και νυχτερινή ζωή στο Ximending.
Hotel Quote Taipei
Εικονίδιο τοποθεσίας

Sec.3, Najing E.Rd, Songshan Dist, 333, Ταϊπέι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σύγχρονο σχέδιο. Εξαιρετική τοποθεσία. Εύκολη πρόσβαση σε γκέι μπαρ.
Το εξαιρετικά κομψό boutique ξενοδοχείο Quote Taipei βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο Taipei Arena και τον σταθμό Nanjing East Road του μετρό.

Προσφέρει κομψά δωμάτια με πολυτελή μπάνια TOTO, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ηχοσύστημα BOSE και μηχανή Nespresso. Το 333 Restaurant & Bar σερβίρει γκουρμέ φαγητό και επιλεγμένα ποτά.

Το Quote είναι ένα δημοφιλές ξενοδοχείο με γκέι επισκέπτες. Η πολυσύχναστη εμπορική οδός Zhongxiao και γκέι μπαρ στο The Red House είναι μέσα σε 15 λεπτά με ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.