Γκέι Τόκιο

Gay Tokyo · Πολυτελή ξενοδοχεία

Το Τόκιο διαθέτει μια εξαιρετική γκάμα από πολυτελή και εμβληματικά πολυτελή ξενοδοχεία, που προσφέρουν εγκαταστάσεις και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης.

Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας στο Τόκιο για γκέι ταξιδιώτες ταξινομούνται κατά περιοχή:




Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Τόκιο.

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στο Τόκιο ανά περιοχή

Gay Tokyo · Πολυτελή ξενοδοχεία

Shinjuku

Τεράστια ψυχαγωγική και εμπορική περιοχή και το σπίτι της κύριας γκέι σκηνής του Τόκιο, Shinjuku Ni-chome. Η εξαιρετική του τοποθεσία, οι συγκοινωνιακές συνδέσεις και η επιλογή ξενοδοχείων το καθιστούν την πιο δημοφιλή περιοχή με γκέι επισκέπτες.
Conrad Tokyo
Εικονίδιο τοποθεσίας

1-9-1 Higashi-Shinbashi, Minato-ku, Τόκιο, Τόκιο

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σε κεντρική τοποθεσία, κοντά στη νυχτερινή ζωή!

Βρίσκεται στην καρδιά της πολυσύχναστης συνοικίας Shiodome του Τόκιο με απαράμιλλη πανοραμική θέα θέα στον κόλπο του Τόκιο, το Conrad Tokyo είναι ένα από τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία φιλικά προς τους γκέι στην πρωτεύουσα, φημίζεται για τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και την πρωτοποριακή, εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παγκοσμίου φήμης εμπορική περιοχή Ginza, στα ψυχαγωγικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, καθώς και σε καλή σύνδεση με άλλα μέρη της πόλης πάνω από το σταθμό του μετρό Shiodome, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο να φτάσετε σε όλη τη νυχτερινή ζωή των γκέι και άλλα αξιοθέατα του Τόκιο.

Τα δωμάτια έχουν θέα στην πόλη ή στον κήπο στον κόλπο και τους κήπους Hamarikyu, με μεγάλες τηλεοράσεις LCD, DVD Player, διπλούς νεροχύτες, ντους ψιλής βροχής, θυρίδα ασφαλείας. μίνι μπαρ και πολλά άλλα. Διατίθεται επίσης δωρεάν Wi-Fi εάν είστε α Hilton Honors Member.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό σε εστιατόρια και μπαρ σε όλη την ιδιοκτησία που σερβίρουν μεγάλη ποικιλία από επιλογές κουζίνας και ποτών. Φιλοξενεί επίσης ένα από τα καλύτερα σπα του Τόκιο και μια εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα 25 μέτρων, διακοσμημένη με sumi-e, και είναι σαφές γιατί το Conrad Tokyo είναι το σύγχρονο καταφύγιο για ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Χαρακτηριστικά:
Εστιατόρια
μπαρ
Κεντρική τοποθεσία
Luxury
Ιαματική πηγή
Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / συνεδρίων
Γυμναστήριο
εσωτερική πισίνα
Δωρεάν Wi-Fi
Hotel Groove Shinjuku, A ParkRoyal Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1-29-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokyo 1600021, Τόκιο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική θέα στον ορίζοντα από τα δωμάτια!

Στην καρδιά του Shinjuku, Kabukicho, το HOTEL GROOVE SHINJUKU, A PARKROYAL Hotel, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του Τόκιο, ως ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία Shinjuku κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Αυτό το κομψό ξενοδοχείο συνδυάζει άνεση και χαρακτήρα σε άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, καθένα από τα οποία προσφέρει μοναδική θέα στον δυναμικό ορίζοντα της πόλης. Μετά από μια μέρα εξερεύνησης στα συναρπαστικά αξιοθέατα του Τόκιο, αποσυρθείτε στο καλλιτεχνικό δωμάτιο του ξενοδοχείου σας με τοίχους διακοσμημένους με θεματικές τοιχογραφίες που αντικατοπτρίζουν πτυχές της τοπικής κουλτούρας και ιστορίας. Γευτείτε γκουρμέ πιάτα στο εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα ή φρυγανίστε τη νύχτα με ευφάνταστα κοκτέιλ στο εμπλουτισμένο με έργα τέχνης μπαρ. Αν λαχταράτε το δικό σας ιδιωτικό σουαρέ, η βεράντα του τελευταίου ορόφου σας επιφυλάσσει παντού.

Υπάρχουν δύο μεγάλες συνοικίες με ποτό στο Shinjuku σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Μπορείτε να βρείτε το "Golden Gai" και το "Omoide Yokocho" όπου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μικρά μπαρ. Το Shinjuku έχει επίσης μια διάσημη πόλη, τη Shinjuku Ni-chome, μια γειτονιά LGBTQ+ στο Τόκιο που προσφέρει περίπου 300 μοναδικά μπαρ. 

Από την άλλη πλευρά, το Shinjuku έχει έναν πλούσιο σε φύση κήπο, που ονομάζεται Shinjuku Gyoen. Ο κήπος συνδυάζει αγγλικά, γαλλικά και ιαπωνικά στιλ και το όμορφο τοπίο του αξίζει την επίσκεψη σας για να γνωρίσετε την ομορφιά του κήπου.

Υπάρχουν τόσα πολλά σημεία ενδιαφέροντος στο Τόκιο σε απόσταση 30 λεπτών από το Shinjuku με το τρένο, όπως η Shibuya που έχει την πιο πολυσύχναστη διάβαση scramble στον κόσμο, η Asakusa με την παραδοσιακή ιαπωνική ατμόσφαιρα και το Tokyo Sky Tree με τον ψηλότερο ραδιοφωνικό πύργο στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά:
Μοντέρνα τοποθεσία
Μπαρ
Κοκτέιλς
Υπέροχη θέα

Σιμπούγια

Γνωστή για το χαοτικό σταυροδρόμι έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό, το Shibuya είναι γεμάτο με εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, μπουτίκ και νυχτερινά κέντρα. Η κεντρική του θέση το καθιστά μια δημοφιλή βάση για τουρίστες.

Akasaka / Roppongi

Βρίσκεται νοτιοανατολικά του Σιντζούκου, η περιοχή Akasaka / Roppongi είναι γεμάτη με διάσημα νυχτερινά αξιοθέατα, διεθνή εστιατόρια και εξαιρετικά ξενοδοχεία. Μια δημοφιλής περιοχή με αλλοδαπούς, τόσο απόδημους όσο και τουρίστες.
Hotel New Otani Tokyo The Main
Εικονίδιο τοποθεσίας

4-1 Kioi-cho Chiyoda-ku,, Τόκιο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Όμορφη θέα. Κοντά στο μετρό.
Μέσα σε έναν όμορφο ιαπωνικό διαμορφωμένο κήπο, το New Otani Tokyo βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και διαθέτει εξωτερική πισίνα, μοντέρνο γυμναστήριο, σάουνα και περίπου 30 εστιατόρια.

Τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα και διαθέτουν άνετα κρεβάτια, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στον ορίζοντα του Τόκιο ή στον πανέμορφο κήπο.

Το New Otani απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από 5 γραμμές του μετρό. Δημοφιλές στους γκέι ταξιδιώτες, καθώς η γκέι νυχτερινή ζωή Shinjuku είναι προσβάσιμη σε περίπου 10 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Okura Tokyo South Wing
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Chome-10-16 Roppongi,, Τόκιο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη νυχτερινή ζωή στο Ροπονγκί. Βολική τοποθεσία. Μεγάλη αξία.
Ένα από τα καλύτερα του Τόκιο. Το Hotel Okura βρίσκεται κοντά στη νυχτερινή περιοχή Roppongi και διαθέτει πολλές επιλογές για φαγητό, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, εμπορική στοά, αίθουσα τελετών τσαγιού και μουσείο τέχνης.

Μας αρέσει πολύ το καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και τα διάφορα προγράμματα χαλάρωσης του σπα. Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ανέσεις και προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας. Περιττό να πούμε ότι η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική.

Από το ξενοδοχείο, μπορείτε να περπατήσετε στο σταθμό του μετρό σε 5 λεπτά και να πάρετε το τρένο για άλλες περιοχές - Roppongi, Ginza και Akasaka. Γκέι μπαρ στο Shinjuku Ni-chome μπορεί να επιτευχθεί σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Tachikawa

Sorano Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

W1, 3-1, Midori-cho, Tachikawa, Τόκιο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους! Μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με θέα στο πάρκο!
Ξενοδοχείο Sorano είναι ένα πολυτελές θέρετρο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο του Τόκιο στην Ταχικάβα της Ιαπωνίας.

Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τους σκύλους (επιτρέπεται σε δωμάτια φιλικά προς σκύλους και παντού εκτός από εστιατόριο, μπαρ και σπα), διαθέτει όλα τα δωμάτια με θέα στο πάρκο Showa Kinen και έρχονται σε ιαπωνικά ή δυτικά στιλ που ταιριάζουν στο γούστο σας. Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και είναι σε μοντέρνο στιλ πολυτέλειας.

Οι ανέσεις περιλαμβάνουν πολυτελή προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση 4K, ψυγείο, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας, χρώμιο και πρίζες USB. Ο θυρωρός μπορεί επίσης να νοικιάσει επιπλέον εξοπλισμό κατόπιν αιτήματος.

Η Ξενοδοχείο Sorano Το σπα περιλαμβάνει μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο, εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών, γυμναστήριο, σάουνα νανο-ομίχλης και μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια σειρά από περιποιήσεις.

Μπορείτε να αγοράσετε πρωινό στο ξενοδοχείο Εστιατόριο Daichino καθώς και ιαπωνικές επιλογές φαγητού για το βράδυ, όπως τραπεζαρία στον κήπο και επιλογές για τραπέζι σεφ. Ποτά σερβίρονται επίσης στο lounge bar του λόμπι ή στο μπαρ του τελευταίου ορόφου για να απολαύσετε τη θέα στην πισίνα.

Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο του Sorano Hotel για ερωτήσεις και για απευθείας κράτηση.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
πισίνα υπερχείλισης
σύγχρονος
Εστιατόρια
Ταράτσα στον τελευταίο όροφο
ένα ασφαλές

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.