Gay Τορόντο Πολυτελή ξενοδοχεία

Gay Τορόντο Πολυτελή ξενοδοχεία

Τα αγαπημένα μας ξενοδοχεία αν ψάχνετε για κάτι πιο πολυτελές στο Τορόντο

Το Τορόντο είναι μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής και δεν υπάρχει έλλειψη πολυτελών ξενοδοχείων για να διαλέξετε. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Πολυτελή ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στο Τορόντο ανά περιοχή

Εκκλησία και Wellesley

Το Gay Village του Τορόντο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη Βόρεια Αμερική. Το Church and Wellesley Village βρίσκεται στη διασταύρωση (παραδόξως) Church και Wellesley και είναι γεμάτο μπαρ, νυχτερινά κέντρα, καταστήματα και εστιατόρια. Η τέχνη και ο πολιτισμός είναι ένα τεράστιο μέρος της ταυτότητας του The Village, επομένως θα βρείτε επίσης γκαλερί, εγκαταστάσεις και θέατρα διάσπαρτα ανάμεσα σε hotspot της νυχτερινής ζωής.
The Hazelton Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

118 Yorkville Ave, Τορόντο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; 2 λεπτά από το Gay Village. Το Εστιατόριο ONE πρέπει να επισκεφθείτε

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το gay χωριό του Τορόντο στην κομψή συνοικία Yorkville, το The Hazelton Hotel βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης. Γκέι χώροι νυχτερινής διασκέδασης όπως Pegasus Bar Τορόντο βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, καθώς και το υπόλοιπο Church & Wellesley.

Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει κέντρο ομορφιάς, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και πλήρως εξοπλισμένο σπα. Τα δωμάτια διαθέτουν μπανιέρα σε στιλ σπα και μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα γεύμα στο εξαιρετικό εστιατόριο ONE του ξενοδοχείου.

Χαρακτηριστικά:
κέντρο αισθητικής
Καλό φαγητό
Ιαματική πηγή

Κέντρο / Περιοχή Ψυχαγωγίας

Υπάρχει άφθονη ζωή εδώ, πολιτισμός και εστιατόρια τη μέρα και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης τα βράδια. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι γεμάτοι με μπουτίκ καταστήματα και υπάρχουν πολλά τεράστια εμπορικά κέντρα για να επωφεληθείτε. Το μεγαλύτερο μέρος της γκέι κουλτούρας παραμένει στο Church + Wellesley, αλλά πολλοί από τους νεότερους γκέι θα έρθουν εδώ για πάρτι.
Shangri-La Hotel Toronto
Εικονίδιο τοποθεσίας

188 University Ave, Τορόντο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Απαράμιλλη πανοραμική θέα. Μαγευτικά πολυτελές.

Στην καρδιά της πόλης, το The Shangri-La Hotel Toronto προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα κύρια αξιοθέατα και τις περιοχές λιανικής πώλησης του Τορόντο και απέχει λίγα λεπτά από την Εκκλησία και το Wellesley, το gay χωριό και το λιμάνι.

Αυτοί οι ψηλοί γυάλινοι πύργοι είναι γνωστός για την απαράμιλλη πανοραμική θέα στον ορίζοντα του Τορόντο. Όσον αφορά τις παροχές, το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, τούρκικο ατμόλουτρο και γυμναστήριο. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί εστιατόριο και κοκτέιλ μπαρ, με πλήρες καθημερινό πρωινό που σερβίρεται στους επισκέπτες.

Χαρακτηριστικά:
κοκτέιλ μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
τούρκικο ατμόλουτρο
The Ritz-Carlton, Toronto
Εικονίδιο τοποθεσίας

181 Wellington Street West, Τορόντο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Απίστευτες εγκαταστάσεις. Κεντρική τοποθεσία. Clarins spa.
Στην καρδιά του Downtown, ο κομψός γυάλινος ουρανοξύστης The Ritz-Carlton, το Τορόντο είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων ιδανικό για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες και τουρίστες.

Είστε ακόμα κοντά στο Church & Wellesley, αλλά έχετε επίσης εξαιρετική πρόσβαση στις εμπορικές περιοχές του Downtown και στην προκυμαία.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι όμορφα γυαλισμένοι, με εγκατάσταση τέχνης από καλλιτέχνες από ολόκληρο τον Καναδά στα λόμπι και τις εγκαταστάσεις.

Το Spa My Blend της Clarins προσφέρει τεχνικές μασάζ από όλο τον κόσμο, εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης πισίνα με θαλασσινό νερό, γυμναστήριο και personal trainers.
Χαρακτηριστικά:
κοκτέιλ μπαρ
Καλό φαγητό
Γυμναστήριο
προσωπικοί εκπαιδευτές
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.