Γκέι Μπανγκόκ

Koh Phangan · Πολυτελή ξενοδοχεία

Το Koh Phangan έχει μερικά πολυτελή ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Εδώ είναι ο οδηγός μας για το πολυτελές ξενοδοχείο Koh Phangan.

Koh Phangan · Πολυτελή ξενοδοχεία

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas
Εικονίδιο τοποθεσίας

5/5 Moo 5, Bantai, Thong Nai Pan Noi, Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πανέμορφες βίλες. Στην παραλία Thong Nai Pan Noi. Πολυτελής επιλογή.
Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και εκπληκτικό πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στην παραλία Thong Nai Pan Noi και ένα από τα καλύτερα θέρετρα του νησιού.

Το Anantara Rasananda προσφέρει ιδιωτικές, εξαιρετικά άνετες βίλες σε ένα ήσυχο περιβάλλον, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και όλα όσα θα περιμένατε από ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Καθεμία από τις 64 σουίτες και βίλες βρίσκονται σε ιδιωτική τοποθεσία στο θέρετρο και διαθέτουν τη δική τους πισίνα, Netflix, Apple TV και μηχανή Nespresso.

Οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν στα αυθεντικά γκουρμέ εστιατόρια του ξενοδοχείου (ή ακόμα και να παρακολουθήσουν μάθημα ταϊλανδέζικης μαγειρικής) και να απολαύσουν ένα ποτό στα μπαρ των εγκαταστάσεων - όλα αυτά σύμφωνα με το αυθεντικό περιβάλλον του νησιού με το δροσερό αεράκι του ωκεανού.

Οι εγκαταστάσεις σπα του Anantara περιλαμβάνουν ένα τροπικό σπήλαιο ατμού, υπαίθρια πλατφόρμα γιόγκα με θέα στη θάλασσα, καθώς και πολυτελείς σαλάτες μασάζ.

Για μια διασκεδαστική βραδιά στο νησί, ρίξτε μια ματιά στο Koh Phangan's γκέι σκηνή.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Ξενοδοχείο
Massage
στάθμευση
Εστιατόρια
Σάουνα
Shop
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Panviman Resort Koh Pha Ngan
Εικονίδιο τοποθεσίας

22/1 Moo 5 Thong Nai Pan Noi Bay, Bantai, Koh Phangan Suratthani 84280, Thailand.,, Koh Phangan

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Τοποθεσία στην κορυφή του λόφου. Καταπληκτική θέα. Υπέροχο φαγητό.
Μια καλή επιλογή για γκέι ζευγάρια που αναζητούν ιδιωτικές διακοπές «μακριά από όλα». Το Panviman Resort βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με θέα στην παραλία Thong Nai Pan και προσφέρει απίστευτη θέα, εξαιρετικές υπηρεσίες και μεγάλη ποικιλία ανέσεων.

Οι premium βίλες και εξοχικές κατοικίες διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με ξαπλώστρες και εξωτερική μπανιέρα. Πολλά εστιατόρια και μπαρ δίπλα στην παραλία σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά και ποτά εξαιρετικής ποιότητας.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Shop
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.