Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Koh Samui

Πολυτελή ξενοδοχεία Gay Koh Samui

Η συλλογή των πολυτελών ξενοδοχείων μας στα οποία πρέπει να μείνετε όσο βρίσκεστε στο Koh Samui

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στο Κο Σαμούι ανά περιοχή

Παραλία Chaweng

Μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες παραλίες στο Samui. Η περιοχή Chaweng Beach είναι το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής του Samui (gay και straight) με πολλά μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα καθώς και μια τεράστια ποικιλία ξενοδοχείων.
Anantara Lawana Koh Samui Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

92/1 Moo 2, Tambon Bophut, Chaweng, Samui, Ταϊλάνδη, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξωτική πολυτέλεια με πισίνα υπερχείλισης και θέα στον ωκεανό. Κοντά στην παραλία Chaweng και τα καλύτερα gay spa του Samui.
Βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από Παραλία Chaweng, αυτό το φιλικό προς τους γκέι θέρετρο 5 αστέρων προσφέρει στους επισκέπτες του μια πολυτελή απόδραση με σύγχρονες σουίτες σε ταϊλανδέζικο στιλ και ευρύχωρες βίλες στο Koh Samui. Το Anantara Lawana διαθέτει καλά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου, καθώς και εξωτερική πισίνα υπερχείλισης και εξαιρετικά εστιατόρια με πανοραμική θέα στον ωκεανό.

Κάθε deluxe σουίτα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα με πισίνα και είναι επιπλωμένη με γούστο σε σινο-ταϊλανδικό ντιζάιν. Οι βίλες με πισίνα προσφέρουν άφθονο χώρο με ιδιωτική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν τηλεόραση με DVD player και μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες έχουν εγγυημένη απόλυτη χαλάρωση με το εκτεταμένο σπα και ευεξία του Anantara Lawana - μασάζ, μανικιούρ, καταφύγια γιόγκα, ταϊλανδέζικη πυγμαχία και πολλά άλλα.

Ψάχνετε για μια περιπέτεια; Το τουριστικό γραφείο μπορεί να οργανώσει εκδρομές, εκδρομές και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, ταϊλανδέζικη μαγειρική και μίξη κοκτέιλ είναι μερικές μόνο από τις δημοφιλείς επιλογές.

Η Anantara είναι μια μακροχρόνια αξιόπιστη μάρκα φιλική προς τα LGBT, με θέρετρα χωρίς αποκλεισμούς σε όλη την Ασία. Το Lawana Resort στο Koh Samui είναι πολύ δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες λόγω της προνομιακής του τοποθεσίας κοντά στα gay spa και τη νυχτερινή ζωή. Συνιστούμε Emerald Green Mens Club για θεραπείες υψηλής ποιότητας.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Beachfront
εκδρομές.
γυμναστήριο
δωρεάν WiFi
Ξενοδοχείο
Massage
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Sareeraya Villas and Suites
Εικονίδιο τοποθεσίας

100/1 Moo2, Chaweng Beach Road, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε στα γκέι μπαρ. Φανταστική πισίνα. Παραθαλάσσια τοποθεσία.
Το τροπικό πολυτελές θέρετρο ανατολίτικου στιλ, το Sareeraya Villas, βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική οδό Chaweng, με πολλά καταστήματα, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Το Pride Bar Samui gay bar απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Και οι 49 βίλες και σουίτες διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και DVD player. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν εξωτερική πισίνα σπα, ενώ ορισμένα διαθέτουν ιδιωτική μικρή πισίνα - όλα περιλαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Το θέρετρο διαθέτει μια υπέροχη πισίνα με ξαπλώστρες, γυμναστήριο, δύο μπαρ και βιβλιοθήκη. Προσφέρονται υπηρεσίες μασάζ. Το εστιατόριο Chef's Table του ξενοδοχείου σερβίρει νόστιμα διεθνή πιάτα και φρέσκα θαλασσινά.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Dara Samui Beach Resort And Spa Villa
Εικονίδιο τοποθεσίας

162/2 Moo 2 , Chaweng Beach , Bophud, Suratthani, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Ταϊλανδέζικο στιλ Lanna. Κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, gay σκηνή.
Πολυτελές θέρετρο ταϊλανδέζικου στιλ στην παραλία της παραλίας Chaweng, η εξαιρετική τοποθεσία του Dara Samui διευκολύνει την επίσκεψη στις καλύτερες εμπορικές περιοχές του νησιού, τα γκέι μπαρ και τη νυχτερινή ζωή.

Διατίθεται επιλογή από superior δωμάτια, σουίτες και βίλες, καθένα από τα οποία είναι όμορφα επιπλωμένο παραδοσιακό ταϊλανδέζικο ντεκόρ. Δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.

Αυτό το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες διαθέτει μια καταπληκτική εξωτερική πισίνα, πλήρης με έναν τεχνητό καταρράκτη, μαζί με ένα μπαρ, εστιατόριο, δωρεάν πρωινό και υπηρεσία δωματίου.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Muang Samui Spa Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

13/1 Moo2 Chaweng Beach Bo Phut, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ήσυχο περιβάλλον. Κομψό σχέδιο. Ευρύχωρα δωμάτια.
Το πιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό του Muang Samui είναι το πώς το θέρετρο μπορεί να είναι τόσο ήσυχο και να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πολυσύχναστη παραλία Chaweng. Αυτό οφείλεται εν μέρει στον καλό σχεδιασμό και εν μέρει οφείλεται στην αφθονία τροπικών φυτών και δέντρων παντού.

Το θέρετρο προσφέρει πολυτελή παραδοσιακά δωμάτια ταϊλανδέζικου στιλ, το καθένα με μπαλκόνι με θέα στην πισίνα ή τον κήπο. Τα δωμάτια είναι μεγάλα (τουλάχιστον 53μ²) και διαθέτουν κρεβάτι king size, καθιστικό και δωρεάν Wi-Fi.

Υπάρχει πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε παραθαλάσσια πολυτέλεια κοντά στη νυχτερινή ζωή.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
The Library
Εικονίδιο τοποθεσίας

14/1 Moo 2 Bophut, Chaweng,, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Κοντά στη νυχτερινή ζωή των γκέι. Υπέροχο φαγητό.
Μια όαση ηρεμίας Παραλία Chaweng, προσφέροντας ένα θερμό καλωσόρισμα και εξαιρετική τοποθεσία για τους γκέι επισκέπτες, καθώς βρίσκονται κοντά σε δημοφιλείς γκέι χώρους.

Είκοσι έξι μεγάλες σύγχρονες σουίτες και στούντιο είναι διάστικτα γύρω από αυτό το κομψό παραθαλάσσιο θέρετρο που διαθέτει επίσης γυμναστήριο, πισίνα και φιλοξενεί τα εξαιρετικά Το εστιατόριο Page και ΠΟΤΑ μπαρ μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Nora Beach Resort & Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

222 Moo 2, BoPhut, Κο Σαμούι

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική θέα. Εξαιρετική τοποθεσία. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
Το Nora Beach Resort & Spa είναι ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Koh Samui, που βρίσκεται μπροστά από την παραλία με εκπληκτική θέα στον κόλπο της Ταϊλάνδης.

Το Nora διαθέτει απίστευτες πισίνες και ξαπλώστρες, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια προσφέρουν κλασική ταϊλανδέζικη άνεση, αλλά εξακολουθούν να αισθάνονται μοντέρνα και κομψά.
Χαρακτηριστικά:
Κήπος
Γυμναστήριο
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Παραλία Lamai / Hua Thanon

Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο νότιο Koh Samui, πιο κάτω από τη δημοφιλή παραλία Chaweng. Είναι γενικά πιο ήσυχο, με πιο ήρεμα νερά και μια πιο «ψυχρή» ατμόσφαιρα στα περισσότερα θέρετρα. Πολλά πολυτελή θέρετρα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Silavadee Pool Spa Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

208/66 Moo 4, Maret,, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καταπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Ιδιωτική παραλία και βίλες με πισίνα.
Όμορφες βίλες με θέα στην παραλία Lamai. Το Silavadee διαθέτει ιδιωτική παραλία, εξωτερική πισίνα, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και πολυτελές σπα, που απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Chaweng.

Τα δωμάτια και οι βίλες είναι διακοσμημένα σε ταϊλανδέζικο στιλ με έπιπλα από ξύλο τικ και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, βάση σύνδεσης για iPod, μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi.

Το εστιατόριο Height σερβίρει φρέσκα θαλασσινά, ταϊλανδέζικη και δυτική κουζίνα. Μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ στο μπαρ δίπλα στην πισίνα. Η θέα στο ηλιοβασίλεμα από την πισίνα υπερχείλισης του θερέτρου είναι απλά εκπληκτική και αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
The Lamai Samui
Εικονίδιο τοποθεσίας

146/24 Moo 4, Παραλία Lamai, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελής επιλογή. Πολύ μεγάλα, μοντέρνα δωμάτια.
Στην πανέμορφη παραλία Lamai, το The Lamai Samui (πρώην Le Meridien Samui) απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Chaweng - μια εξαιρετική επιλογή αν δεν σχεδιάζετε πάρα πολλές νύχτες στο Chaweng.

Οι άρτια επιπλωμένες σουίτες και βίλες διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία στο δωμάτιο, όπως τηλεόραση LCD, βάση σύνδεσης για iPod και WiFi. Το θέρετρο διαθέτει μοντέρνο γυμναστήριο, πολυτελές σπα και καλές επιλογές για φαγητό.

Το μέγεθος queens δεν θα απογοητευτεί - το μικρότερο δωμάτιο είναι τεράστιας έκτασης 45μ² και διαθέτει ανάκλιντρο και ιδιωτική βεράντα. Τα μπάνια είναι εξίσου εντυπωσιακά, με υπαίθρια ντους ψιλής βροχής και πολυτελείς ανέσεις.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
W Koh Samui
Εικονίδιο τοποθεσίας

4/1 Moo 1 Tambol Maenam,,, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καταπληκτική θέα. Υπέροχο μπαρ & πισίνα. Γκέι-δημοφιλές ξενοδοχείο.
Ένα πραγματικό καταφύγιο για χαλαρωτικές διακοπές, αλλά είναι αρκετά κοντά στην περιοχή Chaweng Beach, αν θέλετε μια βραδινή έξοδο (περίπου 20 λεπτά με ταξί).

Οι βίλες είναι γεμάτες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας - από κάρτες RFID για να ξεκλειδώσετε την πόρτα και φορτιστές iPhone δίπλα στο κρεβάτι. Τα κόκκινα αρκουδάκια είναι χαριτωμένα και χαριτωμένα.

Μας αρέσει το πρωινό σε μπουφέ και το αποκλειστικό Ιαπωνικό εστιατόριο Namu. Το μπαρ W Lounge με ζωντανό DJ είναι από μόνος του ένας προορισμός.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Παραλία BoPhut / Choeng Mon

Αυτά τα καλά βαθμολογημένα ξενοδοχεία βρίσκονται στις παραλίες Choeng Mon, Mae Nam και BoPhut. Η περιοχή είναι λίγο πιο ήσυχη και πιο χαλαρή από το Chaweng και προσφέρει θέα στο Koh Phangan.
Avani Chaweng Samui Hotel & Beach Club
Εικονίδιο τοποθεσίας

209 Sala Koy Road Bophut, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Γυμναστήριο.

Με υπέροχο εστιατόριο, γυμναστήριο, μπαρ και εξωτερική πισίνα, το Avani Chaweng Samui Hotel & Beach Club είναι μια φανταστική επιλογή για γκέι ταξιδιώτες στο Κο Σαμούι. Κάθε δωμάτιο στο κατάλυμα διαθέτει ιδιωτική βεράντα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν το πραγματικά μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Με έναν συνδυασμό οικογενειακών δωματίων και πιο οικείων σουιτών, το Avani Chaweng Samui Hotel & Beach Club είναι μια σταθερά δημοφιλής επιλογή. Για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, μην ψάχνετε άλλο - η παραλία Chaweng με τη λευκή άμμο απέχει μόλις 100μ. από το Avani Chaweng Samui Hotel & Beach Club.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με μπιντέ, μπουρνούζια και παντόφλες. Τα δωμάτια στο Avani Chaweng Samui Hotel & Beach Club είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Celes Samui
Εικονίδιο τοποθεσίας

Pakdee Road, 68, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Celes Beachfront Resort είναι ένα πολυτελές και κομψό θέρετρο, σε στιλ μπουτίκ, που βρίσκεται στην ήσυχη παραλία Bophut. Το χαλαρό και κομψό θέρετρο προσφέρει μια σειρά από εκπληκτικές βίλες με πισίνα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Βρίσκεται κοντά στο Fisherman's Village, το εμπορικό κέντρο Chaweng, το αεροδρόμιο Samui και άλλα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα και είναι μια τέλεια επιλογή απόδρασης για ζευγάρια και οικογένειες.

Ένα από τα κυριότερα σημεία είναι η παραθαλάσσια πισίνα, και ενώ βρίσκεστε εκεί γιατί να μην επωφεληθείτε από το happy hour στο μπαρ της πισίνας! Γιατί να μην συμμετάσχετε είναι κάποιες δραστηριότητες του θερέτρου. Το προσωπικό θα χαρεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα, μαθήματα μαγειρικής και κοκτέιλ. Άλλες προγραμματισμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν γιόγκα, ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, κουπί επιβίβασης και μαθήματα ταϊλανδέζικης γλώσσας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο σπα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία περιποιήσεων.

Μεταφορές διατίθενται από το θέρετρο σε τοπικές ανέσεις και τουριστικά σημεία.
Χαρακτηριστικά:
Γήπεδο γκολφ
Γυμναστήριο
τζακούζι
βιβλιοθήκη
δραστηριότητες θερέτρου
Εστιατόρια
Πισίνα
Samui Palm Beach Resort (SHA Extra+)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Thaveerat-pakdee, 175/3, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Samui Palm Beach Resort είναι ένα φιλικό προς τους LGBT+ θέρετρο που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού, στο υπέροχο Bophut, με κομψά και πολυτελή καταλύματα. Το θέρετρο έχει το μεγαλύτερο παραλιακό βίντεο στο νησί και βρίσκεται μέσα σε καταπράσινους τροπικούς χώρους. Μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα 4 αστέρων του νησιού. Το θέρετρο απέχει μόλις 8χλμ. από το αεροδρόμιο και διατίθενται μεταφορές, καθώς και μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το Fisherman's Village με τα πολλά εστιατόρια, καφέ, μπαρ και την ιδιαίτερα δημοφιλή νυχτερινή αγορά.

Τα καταλύματα χωρίζονται σε δύο περιοχές, που αποτελούνται από Deluxe Δωμάτια και Βίλες. Υπάρχουν δύο πισίνες στις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης πισίνας στο Samui μήκους 80 μέτρων. Έχετε πολλές επιλογές για φαγητό, με εστιατόρια και μπαρ που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην παραλία. Τα δωμάτια είναι μοντέρνα και ευρύχωρα, το καθένα με μπαλκόνι ή βεράντα.

Μην ξεχάσετε κάποιες επιπλέον δραστηριότητες στο θέρετρο, αν έχετε διάθεση. Αυτά περιλαμβάνουν καταδύσεις, εκδρομές με σκάφος, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ψάρεμα, καγιάκ και μαθήματα μαγειρικής.
Χαρακτηριστικά:
μεταφορές από αεροδρόμιο
Κωπηλασία με κανό
παιδική χαρά
μαθήματα μαγειρικής
Γυμναστήριο
καγιάκ
Εστιατόρια
Κατάδυση
Ιαματική πηγή
δύο πισίνες
Anantara Bophut Samui Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

99/9 Bophut Bay Samui Island, Surat Thani, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία. Πολυτελή δωμάτια. Εξαιρετικό φαγητό και σπα.
Αυτό το πολυτελές και φιλικό προς τους γκέι θέρετρο βρίσκεται στην παραλία Bophut, στο Koh Samui της Ταϊλάνδης. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Fisherman's Village και τη νυχτερινή αγορά, γεμάτη τοπική κουλτούρα, εκθαμβωτικά σόου με φωτιά και μια λαμπερή γαστρονομική σκηνή.

Το Anantara Bophut Samui Resort διαθέτει δωμάτια, σουίτες και βίλες για κάθε γούστο. Κάθε όμορφα και μοναδικά σχεδιασμένο κατάλυμα διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ντους ψιλής βροχής (ή αυτόνομες μπανιέρες) και εκπληκτική θέα στον κήπο ή την παραλία. Οι βίλες με πισίνα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, οι αναβαθμισμένες σουίτες διαθέτουν επιπλέον χώρο καθιστικού.

Άλλες φανταστικές παροχές στο Anantara Bophut Samui Resort περιλαμβάνουν πισίνα υπερχείλισης, εκλεκτά εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και beach bar. Χαλαρώστε και χαλαρώστε με το χαρακτηριστικό σπα και περιποιήσεις ευεξίας του Anantara, παρακολουθήστε ένα μάθημα ταϊλανδέζικης μαγειρικής ή μάθετε Muay Thai kickboxing!

Το Koh Samui έχει μερικούς γκέι (φιλικούς) χώρους, ελέγξτε μπαρ και συλλόγους.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
γυμναστήριο A/C
Ξενοδοχείο
αναψυχής
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
ευεξίας
Six Senses Samui
Εικονίδιο τοποθεσίας

9/10 Moo 5 Baan Plai Laem, BoPhut, Choengmon, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βίλες με ιδιωτική πισίνα. Υπέροχη θέα και φαγητό.
Η Six Senses (πρώην «Sila Evason Hideaway») προσφέρει ιδιωτικές βίλες (ολοκληρωμένες με προσωπικό μπάτλερ) σε περιβάλλον «boutique resort». Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας με εκπληκτική θέα. Ορισμένα περιλαμβάνουν πισίνα υπερχείλισης.

Στο χώρο του ξενοδοχείου, υπάρχει μια κύρια πισίνα, ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ, υπέροχα εστιατόρια και ένα παγκόσμιας κλάσης σπα με σάουνα και χαμάμ, καθώς και μαθήματα Pilates και aqua-aerobics.

Αν σας αρέσει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα μέρος για εσάς.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Hansar Samui Resort and Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

101/28 Moo1, Bophut, Koh Samui, Surat Thani, Ταϊλάνδη 84320, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μεγάλη αξία. Φανταστική πισίνα. Ήσυχη περιοχή.
Ένας από τους καλύτερους πωλητές στο Koh Samui. Το θέρετρο Hansar βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στο BoPhut, μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και καταλαμβάνει μια υπέροχη παραλία.

Και τα 74 δωμάτια έχουν ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό και μεγάλα μπαλκόνια. Μας αρέσει η τεράστια πισίνα, το γυμναστήριο και το σπα του Hansar. Το μπαρ της πισίνας προσφέρει "αγορά-1-πάρε-1-δωρεάν" happy hour το βράδυ. Ο πρωινός μπουφές τους είναι εξαιρετικός.

Από το ξενοδοχείο, μπορείτε να περπατήσετε στο λιθόστρωτο δρόμο προς το Fisherman's Village και να δείτε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, καφέ και παραθαλάσσια μπαρ του Samui.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
SALA Samui Choengmon Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

10/9 Moo 5, Choengmon, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βίλες με ιδιωτική πισίνα. Εξαιρετικό φαγητό. Ήσυχη περιοχή.
Κομψό πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται στην όμορφη αμμώδη βορειοανατολική παραλία Choengmon. Το SALA Samui προσφέρει 69 σύγχρονες βίλες και σουίτες, οι περισσότερες από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο παραθαλάσσιες πισίνες, δύο αρκετά καλά εστιατόρια και ένα μικρό γυμναστήριο. Το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους προσωπικό του θέρετρου το καθιστά δημοφιλή επιλογή για τους γκέι επισκέπτες.

Τα μπαρ, κλαμπ και εμπορικές περιοχές στην περιοχή Chaweng Beach απέχουν μόλις 15 λεπτά με ταξί. ο Ανδρικό Spa Emerald Green είναι ακόμη πιο κοντά (περίπου 5 λεπτά).
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα

Παραλία Nathon

Το εμπορικό κέντρο για τους ντόπιους Samui. Το Nathon βρίσκεται στη δυτική ακτή του Samui και παραμένει το σημαντικότερο λιμάνι για ψάρεμα και μεταφορές μεταξύ νησιών. Η περιοχή είναι αρκετά μικρή για να περπατήσει παντού.

Κόλπος Πανγκ Κα

Ο κόλπος και η παραλία Pang Ka βρίσκονται στα νότια του Koh Samui και 15 λεπτά οδικώς από την παραλία Bang Kao.
Avani + Samui Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

53/5 Moo 4, Phang Ka, Koh Samui, Surat Thani, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βρίσκεται σε μια ήσυχη και άνετη παραλία. Δωρεάν βόλτες με βάρκα στο κοντινό νησί.

Στο νοτιότερο τμήμα του νησιού Koh Samui, το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, πέντε αστέρων Avani+ Samui Resort προσφέρει ρομαντικές διαμονές στη λευκή άμμο της παραλίας Pang Ka.

 

Οι βίλες με πισίνα, καθεμία με ιδιωτική πισίνα και καθιστικό, και άνετα δωμάτια με μπαλκόνια διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, Wi-Fi και κλιματισμό και είναι μοναδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια αίσθηση ιδιωτικότητας.

 

Τα εστιατόρια και τα μπαρ του θέρετρου αξιοποιούν στο έπακρο το σκηνικό του Avani δίπλα στον ωκεανό με χαλαρά δείπνα στο ύπαιθρο δίπλα στην παραλία, ξαπλώστρες στον τελευταίο όροφο και ρομαντικά δείπνα στη βίλα που προσφέρονται.

 

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στην πισίνα του θέρετρου, να ασκηθούν ποιοτικά στο γυμναστήριο, να απολαύσουν ένα μέρος για καγιάκ ή να ισορροπήσουν ξανά με χαρακτηριστικές θεραπείες στο Avani Spa και γιόγκα στην παραλία.

 

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες αναψυχής για να διαλύσετε τις χαλαρές μέρες χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα - μαθήματα ταϊλανδέζικης μαγειρικής, εξερευνήσεις ναών, κολύμβηση με αναπνευστήρα στο κοντινό νησί Koh Matsum ή ποιοτικός χρόνος με απαλούς γίγαντες που περιφέρονται ελεύθερης περιπλάνησης στο Samui Elephant Kingdom.

 

Το Avani προσφέρει δωρεάν εκδρομές με βάρκα στο νησί Koh Matsum (που διαρκεί περίπου 15 λεπτά).

 

Καθημερινή μεταφορά προς την παραλία Lamai, το Chaweng και το SEEN Beach Club είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το νησί.

Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
καταλληλότητα
δωρεάν WiFi
Γυμναστήριο
Ξενοδοχείο
αναψυχής
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
ευεξίας

Παραλία Λίπα Νόι

Nikki Beach Resort & Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

96, 3, Lipa Noi, Surat Thani 84140, Κο Σαμούι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φημισμένο για το ότι είναι ένα από τα αυθεντικά Beach Club Resorts του κόσμου, τα τοπία που κόβουν την ανάσα. Βολική πρόσβαση.

Το Nikki Beach Resort & Spa Koh Samui προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, μουσικής, φαγητού και ψυχαγωγίας με φόντο τα μαγευτικά τοπία της Ταϊλάνδης. Ανάμεσα στη γαλήνια ομορφιά του Koh Samui, περιτριγυρισμένο από τα κρυστάλλινα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, αυτό το θέρετρο υπόσχεται μια αξέχαστη απόδραση.

Γιορτάστε τη ζωή στο αυθεντικό πολυτελές beach club για το οποίο είναι γνωστό το Nikki Beach παγκοσμίως.

Με το ηλιόλουστο κλίμα όλο το χρόνο, την εύκολη πρόσβαση από το αεροδρόμιο Samui και μια πληθώρα ανέσεων στο δωμάτιο, όπως εξατομικευμένες εγκαταστάσεις MyBar και υπερμεγέθη κρεβάτια πλατφόρμας, το θέρετρο ικανοποιεί κάθε επιθυμία.

Το κατάλυμα συνδυάζει άψογα τη μοντέρνα πολυτέλεια με την τοπική αισθητική, προσφέροντας στους επισκέπτες μια σειρά από καταλύματα από εκπληκτικά δωμάτια έως αποκλειστικές βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Αφεθείτε στο δείπνο από τη φάρμα μέχρι το τραπέζι και επίσης ανανεωθείτε στο Nikki Spa. 

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.