Λιγότερο γνωστά νησιά της Ταϊλάνδης - Επισκόπηση

Λιγότερο γνωστά νησιά της Ταϊλάνδης - Επισκόπηση

Πολλοί ομοφυλόφιλοι ονειρεύονται να χαλαρώσουν (ή ίσως πιο ακριβή, να ψήσουν) σε μια τροπική παραλία. Στην Ταϊλάνδη, αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Προορισμοί παραλιών Ταϊλάνδη

Κάποιοι κατευθύνονται προς τα γνωστά νησιά της Πουκέτ or Samui. Αυτά τα δημοφιλή νησιά θέρετρου προσφέρουν τόσο παραλίες όσο και γκέι σκηνή.

Το θέρετρο της ηπειρωτικής χώρας Πατάγια είναι ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς παραλιών στην Ασία και Χούα Χιν είναι υπέροχο για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο από την Μπανγκόκ.

Το χαλαρό νησί της Σαμέτ είναι το πλησιέστερο νησί για διακοπές στην παραλία στην Μπανγκόκ. Η λευκή άμμος του Samet προσελκύει ομοφυλόφιλους τουρίστες και ομοφυλόφιλους Ταϊλανδούς από την Μπανγκόκ. Το νησί προσφέρει ηλιόλουστες και διασκεδαστικές βραδιές στο gay/μικτό Silversand Bar.

«Μακριά από όλα» Ταϊλανδέζικα νησιά


Τέλος, έχουμε τους νησιωτικούς προορισμούς «μακριά από όλα».

Αυτά τα νησιά είναι λίγο πιο δύσκολο να φτάσετε, αλλά προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες τροπικές παραλίες στην Ταϊλάνδη.

Αυτά τα νησιά είναι ιδανικά για ρομαντικά ζευγάρια και για εκείνους που χρειάζονται μόνο ένα καλό βιβλίο. Πιθανότατα θα συναντήσετε άλλους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, αλλά όχι αποκλειστικά γκέι χώρους.

Τα αγαπημένα μας σε αυτήν την κατηγορία είναι Koh chang, Koh TaoKoh Phangan και Koh lipe.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.