Γκέι Μασσαλία

Γκέι Μασσαλία

Η 2η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Γαλλίας και το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι. Η ιστορική Μασσαλία είναι γνωστή για τη διαφορετική κουλτούρα και την ακμάζουσα γκέι σκηνή της.

Σχετικά με τη Μασσαλία

Gay Marseille - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Μασσαλία είναι μια μεγάλη πόλη -λιμάνι στη νότια Γαλλία. Συχνά θεωρείται ως μια πόλη πεζοπορίας. Η Μασσαλία ήταν κάποτε γνωστή για τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας. Αν και τα πράγματα βελτιώθηκαν πολύ πρόσφατα, η φήμη παραμένει. Πολλοί ταξιδιώτες παραλείπουν τη Μασσαλία υπέρ της Νίκαιας.

Τούτου λεχθέντος, η Μασσαλία έχει πολλά για αυτό. Θα βρείτε μια αξιοπρεπή γκέι σκηνή στη Μασσαλία που επικεντρώνεται σε διάφορους χώρους, όπως μπαρ, κλαμπ, σάουνες και κλαμπ κρουαζιέρας. Μπορείτε να εξερευνήσετε το λιμάνι της Μασσαλίας και την εξαιρετική σκηνή φαγητού. Η Μασσαλία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Μάλλον όπως η Νάπολη, η Μασσαλία είναι μια τραχιά και έτοιμη πόλη, αλλά έχει κάποια γοητεία. Είναι μια πόλη με άκρη.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μασσαλία

Περιηγήσεις στη Μασσαλία

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μασσαλία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας