Γκέι Παρίσι

Γκέι Παρίσι

Το Παρίσι είναι μια πόλη με πλούσια κληρονομιά, στολισμένη με διάσημα ορόσημα, μουσεία, εξαιρετική κουζίνα και φιλοξενεί μια από τις μεγαλύτερες σκηνές γκέι της Ευρώπης

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Παρίσι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρίσι

Το Παρίσι είναι μια πόλη ευχαρίστησης και το γκέι Παρίσι δεν διαφέρει. Από το απολαυστικό φαγητό και τα κοκτέιλ μπαρ στον τελευταίο όροφο μέχρι μια συλλογή από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά ιδρύματα του πλανήτη, το Παρίσι είναι μια απαραίτητη επίσκεψη για τους λάτρεις των καλύτερων πραγμάτων στη ζωή. Λίγες πόλεις έχουν ασκήσει τέτοια επιρροή στον ευρύτερο κόσμο και η πόλη παραμένει επίκεντρο πολιτικής, οικονομικής και καλλιτεχνικής καινοτομίας. 

Με πολυτελείς μπουτίκ, ζαχαροπλαστεία σε παστέλ χρώματα και σπάνια βιβλιοπωλεία, οι γκέι συνοικίες δεν γίνονται πολύ πιο λαμπερές από το Le Marias του Παρισιού. Θα βρείτε μερικούς από τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του κόσμου να σφυροκοπούν τα πεζοδρόμια στο Le Marais και θα συναντήσετε επίσης μια γκέι σκηνή με κάτι να προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη LGBTQ+. Ενώ ολόκληρο το Le Marais είναι πολύ γκέι, τα περισσότερα από τα καλύτερα gay μπαρ και κλαμπ στο Le Marais βρίσκονται στη Rue des Archives.

Το Παρίσι είναι συνώνυμο του shopping. Μπορείτε να περάσετε πολλές ώρες στα μεγάλα πολυκαταστήματα όπως το Printemps και το Galeries Lafayette, τα οποία βρίσκονται σε βολική τοποθεσία το ένα δίπλα στο άλλο, στη Boulevard Haussmann 40 και 64 αντίστοιχα. Ο κύριος εμπορικός δρόμος για τους ομοφυλόφιλους είναι η Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie στο Le Marais.

Gay Παρίσι - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Παρίσι Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στο Παρίσι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Παρίσι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας