Γκέι Νέα Ορλεάνη

Γκέι Νέα Ορλεάνη

Μια από τις πιο μυστηριώδεις και πολιτιστικά πλούσιες πόλεις της Αμερικής, η Νέα Ορλεάνη φιλοξενεί μια μεγάλη γκέι σκηνή και τους διάσημους ετήσιους εορτασμούς Mardi Gras

Τι υπάρχει σήμερα

Νέα Ορλεάνη

About Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Αμερικής. Είναι το σπίτι της τζαζ, του βουντού και του Mardi Gras. Είναι επίσης το σκηνικό για πολλά από τα μυθιστορήματα βαμπίρ της Anne Rice. Η Νέα Ορλεάνη είναι μια από τις καλύτερες πόλεις του Νότου για τους γκέι ταξιδιώτες. Έχει μια μεγάλη γκέι σκηνή που επικεντρώνεται γύρω από πολλά μπαρ και κλαμπ.

Το Mardi Gras είναι, φυσικά, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση στη Νέα Ορλεάνη. Αρχίζει τη «12η νύχτα» και τελειώνει την Τρίτη πριν την Τετάρτη της τέφρας. Η πιο δημοφιλής ώρα για να επισκεφτούν οι τουρίστες κατά τη διάρκεια του Mardi Gras είναι το Σαββατοκύριακο πριν από την Fat Τρίτη.

Η Νέα Ορλεάνη είναι επίσης διάσημη για τη μουσική σκηνή της. Τόσοι πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία πρέπει να επισκεφθούν τη Νέα Ορλεάνη για να αναζητήσουν έμπνευση. Είναι επίσης το σπίτι σε πολλά - υποτίθεται - στοιχειωμένα σπίτια. Η ατμόσφαιρα κατά μήκος της οδού Bourbon είναι αρκετά άγρια ​​τη νύχτα. Η Νέα Ορλεάνη είναι μια πόλη που πρέπει να δείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας.

Γκέι Νέα Ορλεάνη - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Νέα Ορλεάνη Εκδηλώσεις

  • img

    New Orleans Black Pride Weekend 2024

    Λεπτομέρειες

    Πέμ. 6 Ιουνίου

  • img

    New Orleans Pride

    Λεπτομέρειες

    Παρ, 7 Ιουνίου

Νέα Ορλεάνη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Νέα Ορλεάνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νέα Ορλεάνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας