Blackstones

Πόρτλαντ (Μέιν) Ξενοδοχεία, Περιηγήσεις & Gay Bars

Το Πόρτλαντ (Μέιν) έχει ένα γκέι μπαρ που λειτουργεί από το 1987. Μια κλασική απόδραση στη Νέα Αγγλία.

Το Πόρτλαντ (Μέιν) έχει ένα γκέι μπαρ ανοιχτό από το 1987. Είναι μια κλασική απόδραση στη Νέα Αγγλία.


Το Πόρτλαντ Μέιν είναι μια γοητευτική, μικρή πόλη με προκυμαία και φάρο. Απέχει δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τη Βοστώνη και είναι ένας δημοφιλής καλοκαιρινός ημερήσιος προορισμός εκδρομών.


Το Πόρτλαντ είναι ένας πολυτελής προορισμός με πολλές μπουτίκ, γοητευτικά λιθόστρωτα δρομάκια και ισχυρή ναυτική ταυτότητα. Αξίζει να συμμετάσχετε σε ένα ταξίδι ιστιοπλοΐας ενώ βρίσκεστε στην πόλη.

Πόρτλαντ (Μέιν) Ξενοδοχεία, Περιηγήσεις & Gay Bars

Aloft Portland, ME
Εικονίδιο τοποθεσίας

Εμπορική οδός 379, Πόρτλαντ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;

Το Aloft Portland είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους σύγχρονο αστικό εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην προκυμαία, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα, τα εστιατόρια, τα εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή που έχει να προσφέρει η πόλη.

Τα δωμάτια είναι ευάερα, φιλικά προς τα κατοικίδια, διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, βελούδινα κρεβάτια με πλατφόρμα, τηλεοράσεις LCD και καμπίνα ντους ψιλής βροχής.

Απολαύστε δείπνο και σπεσιαλιτέ με χειροποίητα κοκτέιλ στο χαλαρό λόμπι μπαρ WXYZ. Κάντε παρέα στο λόμπι μας και παίξτε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου ή επιλέξτε από μια ποικιλία συμπληρωματικών παιχνιδιών. Κατευθυνθείτε στο Re:fuel για καφέ και ένα γρήγορο πρωινό μετά από μια επαναφόρτιση στο μεγάλο μας γυμναστήριο!

Γκέι μπαρ στο Πόρτλαντ (Μέιν)

Blackstones
Εικονίδιο τοποθεσίας

6 Pine St, Πόρτλαντ , ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
Το Blackstones είναι το παλαιότερο γκέι μπαρ στο Πόρτλαντ του Μαίην. Φιλοξενεί τακτικές εκδηλώσεις και ανοίγει μέχρι τις 1 π.μ. επτά ημέρες την εβδομάδα.

Χαρακτηρίζεται ως το «πιο φιλικό gay bar στο Maine».
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ

Καθημερινή: Δευ-Παρ: 4 μ.μ.-1 π.μ

Σαββατοκύριακο: Σαβ-Κυρ: 11 π.μ.-1 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Portland (Maine) Gay Tours

Join a guided tour and see the very best Portland (Maine) has to offer, from ghost tours to a dinner cruise down the river

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.