Gay Provincetown

Gay Provincetown

Το Provincetown, μια παραθαλάσσια πόλη στο βόρειο άκρο του Cape Cod στη Μασαχουσέτη, υπήρξε εδώ και πολύ καιρό ένας μεγάλος κόμβος της Βοημίας και της ομοφυλοφιλικής κουλτούρας

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Provincetown

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Provincetown

Το Provincetown μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο δημοφιλές σημείο διακοπών για γκέι στις ΗΠΑ. Είναι μια μικρή πόλη στην άκρη του Cape Cod. Το P-town φιλοξενεί πολλά γκέι μπαρ και ξενοδοχεία για γκέι. Ο πληθυσμός όλο το χρόνο είναι μόνο 3000. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής ο πληθυσμός αυξάνεται σε περίπου 60,000 - πολλοί από τους οποίους θα είναι ομοφυλόφιλοι.

Το Mayflower αρχικά προσγειώθηκε στο Provincetown, επομένως είναι μια σημαντική πόλη στην αμερικανική ιστορία. Οι πουριτανοί που έφτασαν εδώ δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι θα γινόταν ένα από τα πιο gay μέρη στη γη! Το Provincetown έχει εξαιρετική γκέι νυχτερινή ζωή και μια ακμάζουσα πολιτιστική σκηνή. Πολλοί κορυφαίοι θεατρικοί ερμηνευτές από τη Νέα Υόρκη συρρέουν στο Provincetown την περίοδο αιχμής για να διασκεδάσουν τους γκέι. Κάθε LGBT+ πολίτης των ΗΠΑ θα πρέπει να επισκέπτεται το Provincetown τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Πολλοί επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Gay Provincetown - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Provincetown

Νέα & Χαρακτηριστικά

Provincetown Εκδηλώσεις

 • Bear Week Provincetown 2024

  Bear Week Provincetown 2024

  Λεπτομέρειες

  Σάββατο, 13 Ιουλίου

 • Εβδομάδα Γυναικών Provincetown 2024

  Women’s Week Provincetown 2024

  Λεπτομέρειες

  Δευτ. 14 Οκτ

 • img

  Provincetown Pride 2025: festival, parties & pride run

  Λεπτομέρειες

  Παρ, 30 Μαΐου

Provincetown Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Provincetown από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Provincetown για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας