Γκέι Χιούστον

Γκέι Χιούστον

Το Χιούστον φιλοξενεί το Διαστημικό Κέντρο Χιούστον, το παράκτιο κέντρο επισκεπτών στο συγκρότημα εκπαίδευσης και ελέγχου πτήσης αστροναυτών της NASA. Πλήρης με μια μεγάλη γκέι κοινότητα και άφθονη νυχτερινή ζωή, αυτή η πόλη είναι απλά έξω από αυτόν τον κόσμο.

Σχετικά με το Χιούστον

Ως το σπίτι της εξερεύνησης του διαστήματος, Tex-Mex και ροντέο, το Χιούστον έχει πραγματικά κάτι να προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη. Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ είναι μια πολυσύχναστη και εκτεταμένη αστική μητρόπολη γεμάτη ευκαιρίες για εξερεύνηση και ανακάλυψη. Οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να βιώσουν την αυθεντική Αμερική, απολαμβάνοντας την εξαιρετική ποικιλομορφία στην οποία υπερηφανεύεται το Χιούστον. Η τοπική σκηνή φαγητού είναι διάσημη για τη συγχώνευση της παγκόσμιας κουζίνας για τη δημιουργία μιας πραγματικά μοναδικής γαστρονομικής ταυτότητας.

Η καρδιά της γκέι σκηνής του Χιούστον είναι το Montrose, μια εύπορη και γοητευτική γειτονιά μόλις λίγα μίλια νοτιοδυτικά του κέντρου της πόλης. Εδώ, οι επισκέπτες θα βρουν μια πολυσύχναστη και ενεργητική γκέι σκηνή που απλώνεται σε πολλά γκέι κλαμπ, μπαρ και καταστήματα της περιοχής. Η κοινότητα εδώ είναι φιλική, φιλόξενη και φιλόξενη.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Χιούστον

Εκδρομές στο Χιούστον

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Χιούστον από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Χιούστον Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας