Γκέι Αγία Πετρούπολη

Γκέι Αγία Πετρούπολη

Μια μεγάλη πόλη στη Φλόριντα που είναι πολύ φιλόξενη για τους γκέι ταξιδιώτες. Δεν αναφερόμαστε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας! Υπάρχει ένα και στις ΗΠΑ.

Τι συμβαίνει αύριο

Αγία Πετρούπολη

About Αγία Πετρούπολη

Η Αγία Πετρούπολη είναι ένας αναπτυσσόμενος κόμβος πολιτισμού και τέχνης στη Φλόριντα, με εννέα γκαλερί τέχνης παγκόσμιας κλάσης, αμέτρητους χώρους παραστάσεων και την πρόσφατα αναπτυγμένη Περιοχή Τεχνών Αποθήκης. Με τον ήλιο όλο το χρόνο και με αργό ρυθμό ζωής, η Αγία Πετρούπολη είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και επαναφόρτιση. Η πόλη βαθμολογεί ένα τέλειο σκορ 100 στον Δείκτη Ισότητας Δήμου της Καμπάνιας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο οποίος βαθμολογεί την ισότητα, τις προστασίες και την ποιότητα ζωής των ατόμων για τους ΛΟΑΤ +.

Η Αγία Πετρούπολη είναι στοργικά γνωστή ως Gay St Petes και η πόλη γίνεται ολοένα και περισσότερο γκέι πρωτεύουσα της Φλόριντα. Η Αγία Πετρούπολη αποτελείται από μια ποικιλία διαφορετικών και χωρίς αποκλεισμούς γειτονιές, και ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη γκέι περιοχή, οι ταξιδιώτες θα βρουν μια ποικιλία χώρων εστιασμένων σε ομοφυλόφιλους σε όλη την πόλη. Συνεχώς κατατάσσεται σε ένα από τα καλύτερα μέρη στις ΗΠΑ για να είναι ομοφυλόφιλος, η Αγία Πετρούπολη είναι σίγουρα ένας συναρπαστικός προορισμός για κάθε ομοφυλόφιλο ταξιδιώτη.

Αγία Πετρούπολη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στην Αγία Πετρούπολη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Αγία Πετρούπολη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας