Gay Clearwater

Gay Clearwater

Το Clearwater είναι μια πόλη στην περιοχή Tampa Bay της Φλόριντα. Διαθέτει μερικά γκέι μπαρ.

Σχετικά με το Clearwater

Το Clearwater είναι μια μικρή πόλη βορειοδυτικά της Τάμπα. Έχει μια σημαντική γκέι σκηνή σε σχέση με το μέγεθός της. Το Clearwater έχει μια εξαιρετική παραλία φιλική προς τους ομοφυλόφιλους - οι παραθαλάσσιοι που βγαίνουν στην παραλία κατεβαίνουν στην παραλία το καλοκαίρι. Η παραλία είναι πολύ καλά συντηρημένη, καθιστώντας την από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Φλόριντα. Το Clearwater είναι επίσης γνωστό ως το σπίτι της Σαηεντολογίας - η παγκόσμια έδρα της εκκλησίας βρίσκεται στο Clearwater. Το Clearwater μπορεί να υπερηφανεύεται για 361 ημέρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο.

Το Clearwater είναι μια από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους τοποθεσίες στη Φλόριντα και η πόλη είναι γεμάτη με τέλειες παραλίες γκέι, πολλές επιχειρήσεις που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους και πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ. Το κεντρικό σημείο της κοινότητας των ομοφυλόφιλων της πόλης βρίσκεται γύρω από την περιοχή Grand Central, όπου οι γκέι ταξιδιώτες θα βρουν πληθώρα επιλογών για διασκέδαση και απόλαυση ομοφυλόφιλων. Η υπερηφάνεια πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του LGBTQ + Pride Month του Clearwater, και υπάρχει το Κέντρο υποδοχής LGBTQ + που προσφέρει υποστήριξη για ντόπιους και τουρίστες LGBTQ +.

Εκδρομές στο Clearwater

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Clearwater από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας