Γκέι Φορτ Λόντερντεϊλ

Γκέι Φορτ Λόντερντεϊλ

Μία από τις πιο επιθυμητές πόλεις φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στη Φλόριντα και ιδανικός προορισμός για τον επισκέπτη. Το Φορτ Λόντερντεϊλ φιλοξενεί όμορφες αμμώδεις παραλίες και μια συναρπαστική γκέι σκηνή.

Τι υπάρχει σήμερα

Φορτ Λόντερντεϊλ

About Φορτ Λόντερντεϊλ

Το Fort Lauderdale είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παραλιακούς προορισμούς στην Αμερική. Φημίζεται ως κορυφαίος προορισμός για τις ανοιξιάτικες διακοπές. Προσελκύει ένα ολοένα και πιο διαφορετικό πλήθος. Το Fort Lauderdale είναι σίγουρα και πόλη πάρτι και αναψυχής. Είναι επίσης πολύ φιλόξενο για τους γκέι ταξιδιώτες. Ο ήλιος λάμπει σχεδόν όλο το χρόνο. Μερικές φορές αναφέρεται ως η Βενετία της Αμερικής, οι περισσότεροι ταξιδιώτες μένουν κοντά στην παραλία και την προκυμαία. Προχωρώντας πιο μακριά στην πόλη, θα βρείτε πολλά εστιατόρια, μια καλή επιλογή από ξενοδοχεία και πολλά gay bar. Η γκέι σκηνή στο Fort Lauderdale είναι εκτεταμένη και ποικίλη και μπορεί να υπερηφανεύεται για μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στη Φλόριντα. Το κέντρο της κοινότητας των γκέι της πόλης είναι το Wilton Manors, μια γειτονιά του Fort Lauderdale που είναι εμβληματική για την υψηλή συγκέντρωση γκέι μπαρ και κλαμπ.

Gay Fort Lauderdale - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Φορτ Λόντερντεϊλ

Νέα & Χαρακτηριστικά

Φορτ Λόντερντεϊλ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Fort Lauderdale από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Φορτ Λόντερντεϊλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας