Γκέι Κι Ουέστ

Γκέι Κι Ουέστ

Αυτό το νησί στη Φλόριντα είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη των ΗΠΑ, αλλά αποτελεί μαγνήτη για τους γκέι επισκέπτες εδώ και δεκαετίες.

Τι υπάρχει σήμερα

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο

Κι Ουέστ

Σχετικά με εμάς Κι Ουέστ

Το Κι Γουέστ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για γκέι διακοπές στις ΗΠΑ. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας. Το Κι Γουέστ έγινε καταφύγιο για καλλιτέχνες - ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και ο Τένεσι Ουίλιαμς συγκαταλέγονται στους αξιόλογους κατοίκους του. Οι ομοφυλόφιλοι προσελκύονταν εξίσου από τη μποέμικη ατμόσφαιρα του Key West και το επίσημο σλόγκαν της πόλης είναι €œOne Human Family € και είναι από το 2000

Θα βρείτε μια μεγάλη σκηνή γύρω από πολλά μπαρ στην οδό Duval. Το Key West φιλοξενεί επίσης πολλά gay ξενοδοχεία και B&B. Οι παραλίες είναι εξαιρετικές, όπως και το φαγητό. Το Floribbean στιλ για το οποίο φημίζεται το νησί είναι πολύ γοητευτικό. Το Key West είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για LGBT+ ταξιδιώτες κάθε ηλικίας.

Gay Key West - Travel Gay οδηγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Κι Ουέστ Εκδηλώσεις

  • img

    Key West Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Τετ. 5 Ιουνίου

Κι Ουέστ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Key West από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Το καλύτερες εμπειρίες in Κι Ουέστ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο