Γκέι Γκουάμ

Το Γκουάμ είναι ένας τροπικός παράδεισος έτοιμος να υποδεχτεί απαιτητικούς γκέι ταξιδιώτες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Γκουάμ

Γνωστό για τις τροπικές παραλίες, την πλούσια ιστορία και την ποικιλόμορφη κουλτούρα του, το Γκουάμ διαθέτει επίσης μια ζωντανή LGBTQ κοινότητα. Νομικά μέρος των Η.Π.Α., παρά τη μακρινή τοποθεσία του στον Δυτικό Ειρηνικό, η νησιωτική επικράτεια πέρασε γάμους ομοφυλόφιλων το 2015. Σήμερα, το Γκουάμ προσφέρει ένα ανοιχτό, φιλόξενο περιβάλλον για τους ομοφυλόφιλους τουρίστες.

Οι τυχοδιώκτες απολαμβάνουν κρουαζιέρες στο ποτάμι της ζούγκλας και καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα σε ζωντανούς κοραλλιογενείς υφάλους και βυθισμένα ναυάγια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στα ανοιχτά της ακτής του κόλπου Tumon. Ο Πόλεμος στο Εθνικό Ιστορικό Πάρκο του Ειρηνικού παρέχει πληροφορίες για τον κομβικό ρόλο του νησιού στον Ειρηνικό θέατρο.

Οι γκέι ταξιδιώτες απολαμβάνουν επίσης τη συναρπαστική νυχτερινή ζωή του Γκουάμ και τα σόου με drag που προσφέρονται στο αστικό κέντρο του νησιού, το Tamuning. Οι ετήσιες παρελάσεις και τα φεστιβάλ Υπερηφάνειας που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο περιλαμβάνουν ζωντανούς εορτασμούς διαφορετικότητας με ντόπιους καλλιτέχνες, πωλητές και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.