Νότια Καρολίνα

Γκέι Νότια Καρολίνα

Εξερευνώντας τη γοητεία του ουράνιου τόξου της Πολιτείας Palmetto: Ο απόλυτος γκέι οδηγός σας στη Νότια Καρολίνα

Νότια Καρολίνα

About Νότια Καρολίνα

Η Νότια Καρολίνα καλεί με νότια άνεση για τους LGBTQ επισκέπτες. Πέρα από τις τέλειες για καρτ ποστάλ παραλίες και την προπολεμική αρχιτεκτονική, οι ζωντανές κοινότητες ομοφυλοφίλων ευδοκιμούν σε ολόκληρη την πολιτεία.

Στο συντηρητικό Τσάρλεστον, ένα προοδευτικό υπόγειο ρεύμα ενεργοποιεί μια σκηνή νυχτερινής ζωής χωρίς αποκλεισμούς. Χορέψτε μέχρι τα ξημερώματα σε υπόγεια κλαμπ ή απολαύστε χειροποίητα κοκτέιλ σε ένα άνετο πιάνο μπαρ - η φιλοξενία της Ιερής Πόλης κάνει όλους να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Το πολυσύχναστο Myrtle Beach υπερηφανεύεται για υπέροχες εκτάσεις άμμου φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους. Ανάμεσα στις χαλαρές μέρες που απολαμβάνετε τον ήλιο και τα συναρπαστικά καλοκαιρινά φεστιβάλ Pride, υπάρχει πάντα χώρος για στιλέτο στην άμμο.

Περαιτέρω στην ενδοχώρα, η Κολούμπια και η Γκρίνβιλ διαθέτουν αναπτυσσόμενες LGBTQ γειτονιές που φημίζονται για καφετέριες, χώρους μουσικής, γκαλερί και πολλά άλλα. Συνδυάζοντας τη ζεστασιά των μικρών πόλεων με τη ζωντάνια της μεγάλης πόλης, και οι δύο πρωτεύουσες γοητεύουν τους επισκέπτες με απλούς ντόπιους που ασπάζονται τη διαφορετικότητα.