Γκέι Παλμ Σπρινγκς

Γκέι Παλμ Σπρινγκς

Αυτή η πόλη της Καλιφόρνιας περιβάλλεται από εκπληκτικά τοπία της ερήμου και φιλοξενεί μια μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Σχετικά με το Palm Springs

Γκέι Παλμ Σπρινγκς

Gay Palm Springs - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Palm Springs είναι ένας από τους καλύτερους gay προορισμούς στις ΗΠΑ. Η γειτνίασή του με το Λος Άντζελες το έκανε αγαπημένο μέρος διακοπών για τα αστέρια του Golden Age Hollywood. Έφεραν μαζί τους τις φιλελεύθερες κοινωνικές τους στάσεις και το Palm Springs παρέμεινε πολύ φιλελεύθερο μέχρι σήμερα.

Ο πληθυσμός είναι περίπου 48,000. Εκτιμάται ότι λίγο περισσότερο από το μισό πληθυσμό είναι ΛΟΑΤ +, καθιστώντας την ως την πιο gay πόλη στην Αμερική με κάποια μέτρα. Το Palm Springs είναι γεμάτο με πολλά εξαιρετικά γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ. Είναι επίσης το σπίτι για πολλά gay και gay-δημοφιλή ξενοδοχεία και θέρετρα.

Το Σαββατοκύριακο Dinah Shore πραγματοποιείται στο Palm Springs - είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ λεσβιών στη γη. Φυσικά, το Palm Springs Pride είναι ένα μεγάλο γεγονός. Είναι επίσης ένα από τα τελευταία γεγονότα Pride της χρονιάς, που λαμβάνουν χώρα τον Νοέμβριο. Το Coachella είναι ανατολικά του Palm Springs και φιλοξενεί το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Αμερικής. Το Palm Springs είναι αρκετά ασυναγώνιστο για τους LGBT+ ταξιδιώτες.

Trending Palm Springs ξενοδοχεία

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Παλμ Σπρινγκς

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Παλμ Σπρινγκς από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Παλμ Σπρινγκς σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας