Γκέι Λονγκ Μπιτς

Γκέι Λονγκ Μπιτς

Το Long Beach, μια παραλιακή πόλη στη νότια Καλιφόρνια, φιλοξενεί μια μεγάλη γκέι σκηνή και, το μαντέψατε - μια μεγάλη παραλία!

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Long Beach

About Long Beach

Το Λονγκ Μπιτς συχνά αναφέρεται ως «ο αδελφός του Λος Άντζελες», με εκλεκτικό πληθυσμό, πρόσφατη εξευγενισμό και αμέτρητες μπουτίκ, καφετέριες και ιστορικές ομιλίες. Το Λονγκ Μπιτς υπήρξε ανέκαθεν μέκα για τους αποκλειστές και τα περίεργα μπαλάκια και ως εκ τούτου έχει μια μοναδική ταυτότητα που χαρακτηρίζεται από τη δημιουργικότητά του και την ατομική του γοητεία.

Το Λονγκ Μπιτς ήταν δημοφιλές στην κοινότητα LGBT + πολύ πριν φτάσει στο mainstream "coolness". Μερικές φορές φαίνεται ότι η ομοφυλοφιλική κοινότητα ξεπερνά κατά πολύ τους ετεροφυλόφιλους ανθρώπους στην περιοχή, και αυτό μπορεί να ισχύει. Το Long Beach φιλοξενεί μια ζωντανή, καθιερωμένη και ζωντανή γκέι σκηνή που μπορείτε να απολαύσετε στα αμέτρητα γκέι μπαρ και κλαμπ της περιοχής.

Long Beach Εκδηλώσεις

  • img

    Long Beach Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Παρ, 2 Αυγούστου

Long Beach Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Long Beach από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Long Beach για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας