Γκέι Λονγκ Μπιτς

Γκέι Λονγκ Μπιτς

Το Long Beach, μια παράκτια πόλη στη νότια Καλιφόρνια, φιλοξενεί μια μεγάλη γκέι σκηνή και, το μαντέψατε - μια μεγάλη παραλία!

Σχετικά με το Long Beach

Το Λονγκ Μπιτς συχνά αναφέρεται ως «ο αδελφός του Λος Άντζελες», με εκλεκτικό πληθυσμό, πρόσφατη εξευγενισμό και αμέτρητες μπουτίκ, καφετέριες και ιστορικές ομιλίες. Το Λονγκ Μπιτς υπήρξε ανέκαθεν μέκα για τους αποκλειστές και τα περίεργα μπαλάκια και ως εκ τούτου έχει μια μοναδική ταυτότητα που χαρακτηρίζεται από τη δημιουργικότητά του και την ατομική του γοητεία.

Το Λονγκ Μπιτς ήταν δημοφιλές στην κοινότητα LGBT + πολύ πριν φτάσει στο mainstream "coolness". Μερικές φορές φαίνεται ότι η ομοφυλοφιλική κοινότητα ξεπερνά κατά πολύ τους ετεροφυλόφιλους ανθρώπους στην περιοχή, και αυτό μπορεί να ισχύει. Το Long Beach φιλοξενεί μια ζωντανή, καθιερωμένη και ζωντανή γκέι σκηνή που μπορείτε να απολαύσετε στα αμέτρητα γκέι μπαρ και κλαμπ της περιοχής.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Λονγκ Μπιτς

Εκδρομές στο Λονγκ Μπιτς

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονγκ Μπιτς από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Λονγκ Μπιτς Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Λονγκ Μπιτς σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας