Γκέι Σαν Ντιέγκο

Γκέι Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο είναι γνωστό για τις εκπληκτικές παραλίες του, την μπύρα από σκάφη, τους σκαλιστούς άντρες της Καλιφόρνιας και τη μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Σαν Ντιέγκο

About Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο είχε μια φήμη ως συντηρητική στρατιωτική πόλη, ωστόσο σήμερα είναι ο προμαχώνας της χαλαρής ζωής της Καλιφόρνιας. Το Σαν Ντιέγκο είναι διάσημο για τους φιλικούς ντόπιους, τον ήλιο όλο το χρόνο, τις εκπληκτικές παραλίες και την γεμάτη ενέργεια γκέι κοινότητά του. Η γκέι σκηνή στην πόλη είναι εξέχουσα και παθιασμένη, υπάρχουν αμέτρητα γκέι μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα με γκέι.

Η ομοφυλοφιλική σκηνή του Σαν Ντιέγκο εξαπλώνεται σε όλη την πόλη, ωστόσο, το επίκεντρο της γκέι κουλτούρας βρίσκεται στη γειτονιά Hillcrest. Εδώ άτομα LGBT + κυριαρχούν στους δρόμους. Η περιοχή Hillcrest είναι γεμάτη από βιολογικά εστιατόρια, μοντέρνες μπουτίκ και γκαλερί τέχνης μικρής κλίμακας. Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας κόμβος γκέι κουλτούρας, δημιουργικότητας και έκφρασης.

Νέα & Χαρακτηριστικά

Σαν Ντιέγκο Εκδηλώσεις

  • Σαν Ντιέγκο Υπερηφάνεια

    San Diego Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Τετ. 10 Ιουλίου

Σαν Ντιέγκο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Σαν Ντιέγκο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαν Ντιέγκο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας