Γκέι Τόκιο

Γκέι Τόκιο

Τόκιο, πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και πατρίδα της μεγαλύτερης γκέι σκηνής της χώρας που είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Τόκιο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τόκιο

Το Τόκιο, όπου το παλιό και το νέο συγκρούονται, προσφέρει ένα τοπίο γαλήνιων ναών και πανύψηλων σύγχρονων κατασκευών. Είναι μια πόλη αντιθέσεων, όπου το εμβληματικό πέρασμα Shibuya και το ήρεμο ναό Meiji στέκονται δίπλα-δίπλα ως μαρτυρίες μιας πλούσιας κληρονομιάς, ενώ ταυτόχρονα αγκαλιάζουν τον παλμό της νεωτερικότητας.

Στη φουτουριστική καρδιά του Τόκιο βρίσκεται η Shinjuku Ni-chome, μια πολυσύχναστη συνοικία που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ζωντανό LGBTQ+ πνεύμα. Το Shinjuku Ni-chome προσφέρει μια ταπετσαρία από γκέι μπαρ, κλαμπ και διαφορετικούς χώρους και είναι επίσης ο τόπος της ετήσιας παρέλασης υπερηφάνειας της πόλης. Η εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώνει με συνέπεια ένα ζωντανό φάσμα φωνών, που γιορτάζουν την ενότητα και τη διαφορετικότητα.

Οι λάτρεις του φαγητού απολαμβάνουν μια απόλαυση στο Τόκιο, με μια γαστρονομική σκηνή που εκτείνεται από απολαυστικά σνακ του δρόμου μέχρι γλέντια με αστέρια Michelin. Χάρη σε αυτή τη δύναμη και την ποικιλία των γεύσεων, το Τόκιο υπόσχεται να αφήσει μόνιμες αναμνήσεις σε όσους το επισκέπτονται και μια συλλογή από πολυτελή ξενοδοχεία σημαίνει ότι μπορείτε να εξερευνήσετε ενώ απολαμβάνετε το απόγειο της άνεσης.

Γκέι Τόκιο - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Τόκιο Εκδηλώσεις

  • img

    Tokyo Rainbow Pride 2025

    Λεπτομέρειες

    Σαβ, 19 Απριλίου

Τόκιο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Τόκιο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τόκιο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας