Γκέι Μπαλί

Γκέι Μπαλί

Τα όμορφα τοπία, οι αμμώδεις παραλίες και η φιλική γκέι σκηνή κάνουν το Μπαλί έναν από τους πιο δημοφιλείς γκέι προορισμούς της Ασίας.

Μπαλί

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μπαλί

Το Μπαλί είναι γνωστό ως η χώρα των θεών. Είναι ένα μέρος εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Θα βρείτε ηφαίστεια, ορυζώνες και αρχαίους ναούς. Οι παραλίες παγκόσμιας κλάσης και τα κύματα είναι ιδανικές για σέρφινγκ. Θα βρείτε πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία και θέρετρα, καθώς και μια ζωντανή σκηνή μπαρ. Τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στο Μπαλί έχουν επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά το Μπαλί παραμένει κάτι σαν όαση. Έχει μια γκέι σκηνή αλλά είναι διακριτική. Οι κάτοικοι του Μπαλί είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι στους τουρίστες. Οι γκέι ταξιδιώτες πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση. Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής είναι ακατάλληλες. Τούτου λεχθέντος, το Μπαλί είναι ένας τροπικός παράδεισος που δεν πρέπει να χάσετε. Το Μπαλί είναι σίγουρα το πιο φιλόξενο μέρος της Ινδονησίας για τους γκέι ταξιδιώτες.

Γκέι Μπαλί - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Μπαλί Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Μπαλί από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπαλί για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας