Γκέι Δουβλίνο

Γκέι Δουβλίνο

Δουβλίνο, πρωτεύουσα και πύλη προς το όμορφο νησί της Ιρλανδίας. Μια πόλη ιστορίας, πολιτισμού και φιλικών ανθρώπων.

Τι υπάρχει σήμερα

Δουβλίνο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Δουβλίνο

Το Δουβλίνο, που φημίζεται για την πλούσια ιστορία και τη ζεστή φιλοξενία του, διαθέτει επίσης μια ζωντανή LGBTQ+ σκηνή, καθιστώντας το έναν φιλόξενο προορισμό για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Η πόλη είναι γεμάτη με χώρους φιλικούς προς την LGBTQIA+, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως το Temple Bar και η Capel Street, γνωστές για την έντονη νυχτερινή ζωή και την πολιτιστική τους ζωντάνια.

Το κορυφαίο σημείο νυχτερινής διασκέδασης LGBTQ+ της πόλης, το The George, είναι γνωστό για την ενεργητική του ατμόσφαιρα και τα τακτικά σόου με drag. Για ένα πιο ήσυχο βράδυ, θα βρείτε πολλές γραφικές παμπ που προσφέρουν μια ζεστή ατμόσφαιρα με craft μπίρες και οινοπνευματώδη ποτά.​ 

Το Δουβλίνο φιλοξενεί επίσης μια σειρά από εκδηλώσεις LGBTQ+ καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με κορυφαία στιγμή το Dublin Pride. Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ περιλαμβάνει μια παρέλαση που γιορτάζει τη διαφορετικότητα και την κοινότητα, παράλληλα με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου LGBTQ+ GAZE, το οποίο προβάλλει queer κινηματογράφο από όλο τον κόσμο.

Για όσους ενδιαφέρονται για ιστορικές και πολιτιστικές αναζητήσεις, η Εθνική Πινακοθήκη της Ιρλανδίας και το St. Stephen's Green παρέχουν φιλόξενους χώρους για να απολαύσουν την τέχνη και τη φύση. Η περιεκτική ατμόσφαιρα της πόλης είναι επίσης εμφανής στην υποστήριξή της για τα δικαιώματα LGBTQ+, με νομικές προστασίες και ίσα δικαιώματα γάμου που ενισχύουν την απήχησή της ως προορισμός φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους 

Γκέι Δουβλίνο - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Δουβλίνο

Νέα & Χαρακτηριστικά

Δουβλίνο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Δουβλίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Δουβλίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας