Γκέι Γκραν Κανάρια

Γκέι Γκραν Κανάρια

Γκραν Κανάρια - ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για παραλίες στην Ευρώπη. Εξερευνήστε την Playa del Ingles, τους διάσημους αμμόλοφους Maspalomas και την παραλία.

Σχετικά με την Γκραν Κανάρια

Γκέι Γκραν Κανάρια

Gay Gran Canaria - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γκραν Κανάρια είναι ένας υπέροχος προορισμός για πάρτι. Η νυχτερινή ζωή γύρω από το Maspalomas είναι αρκετά διαβόητη, ειδικά γύρω από το Yumbo Center όπου θα βρείτε τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ. Το Gran Canaria έχει τη φήμη ότι είναι διασκεδαστικό αλλά σκουπιδότοπο. Η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Εξαρτάται πραγματικά από αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να εξερευνήσετε πιο ήσυχες πόλεις όπως το Puerto Morgan και το Bahia Felize, όπου οι παραλίες είναι λιγότερο γεμάτες και η νυχτερινή ζωή είναι λιγότερο υψηλή σε οκτάνια. Το Gran Canaris διαθέτει επίσης έναν αυξανόμενο αριθμό έξυπνων boutique ξενοδοχείων και πολυτελών καταστημάτων.

Αν ψάχνετε για άγρια ​​γκέι διακοπές, μεταβείτε στο Maspalomas. Είναι πιο προσιτό από τη Μύκονο. Μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς ντροπή, εάν η διάθεση σας κάνει.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Γκραν Κανάρια

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις Γκραν Κανάρια

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Γκραν Κανάρια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στη Γκραν Κανάρια Σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Αποκλειστικές Προσφορές