Γκέι Γκραν Κανάρια

Γκέι Γκραν Κανάρια

Γκραν Κανάρια - ένας από τους πιο δημοφιλείς γκέι παραλιακούς προορισμούς της Ευρώπης. Εξερευνήστε την Playa del Ingles, τους διάσημους αμμόλοφους και την παραλία Maspalomas.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Γκραν Κανάρια

About Γκραν Κανάρια

Δεν είναι μυστικό ότι η Γκραν Κανάρια είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για πάρτι και ένα φανταστικό μέρος για τους γκέι ταξιδιώτες. Η νυχτερινή ζωή γύρω από το Maspalomas είναι αρκετά διαβόητη, ειδικά στο Yumbo Centre όπου θα βρείτε τα περισσότερα gay μπαρ. Το Yumbo Center είναι μια Μέκκα για γκέι νυχτερινή ζωή και θα βρείτε τα πάντα, από μπαρ με αρκούδες μέχρι ποπ παλάτια. Η Γκραν Κανάρια έχει τη φήμη ότι είναι διασκεδαστική αλλά άχρηστη. Αν και η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, εξαρτάται πραγματικά από το τι ψάχνετε.

Η πρωτεύουσα του νησιού, Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, συνδυάζει την ιστορική γοητεία με τη μοντέρνα ζωντάνια, διαθέτοντας έναν μαγευτικό συνδυασμό πολιτιστικών χώρων, εμπορικών συνοικιών και γαστρονομικών απολαύσεων. Μπορείτε να εξερευνήσετε πιο ήσυχες πόλεις όπως το Puerto Morgan και το Bahia Felize, όπου οι παραλίες έχουν λιγότερο κόσμο και η νυχτερινή ζωή είναι λιγότερο υψηλών οκτανίων.

Αν ψάχνετε για διακοπές σε ξέφρενα gay party, τότε κατευθυνθείτε στο Maspalomas. Είναι πιο προσιτό από τη Μύκονο. Μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ ξεδιάντροπα, αν σας πάρει η διάθεση. Το νησί φιλοξενεί το θρυλικό Maspalomas Pride, μια ετήσια υπερβολή που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο για μια εβδομαδιαία γιορτή υπερηφάνειας και ενότητας.

Γκέι Γκραν Κανάρια - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Γκραν Κανάρια

Νέα & Χαρακτηριστικά

Γκραν Κανάρια Εκδηλώσεις

  • img

    Maspalomas Gay Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Πέμ. 2 Μαΐου

  • img

    Maspalomas Fetish Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 5 Οκτωβρίου

Γκραν Κανάρια Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στη Γκραν Κανάρια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Γκραν Κανάρια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας