Γκέι Σίτζες

Γκέι Σίτζες

Ίσως η πιο gay πόλη στις ακτές της Μεσογείου. Εξερευνήστε τις υπέροχες παραλίες και τη γκέι νυχτερινή ζωή του Sitges

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Σίτγκες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σίτγκες

Σε μικρή απόσταση από τη Βαρκελώνη, αυτή η γοητευτική ισπανική πόλη αποπνέει μια χαλαρή ατμόσφαιρα που συμπληρώνεται από τις εκπληκτικές παραλίες της, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Playa de la Ribera. Το Sitges έχει κερδίσει τη θέση του ως hotspot για LGBTQ+ τουρισμό, με μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που φιλοξενεί τη διάσημη γιορτή Sitges Pride και μια πληθώρα ιδρυμάτων φιλικών προς την LGBTQ+.

Το Sitges μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από μπαρ, κλαμπ και σάουνες φιλικά προς τους LGBTQ+, που περιστοιχίζουν τους γραφικούς δρόμους του, καθιστώντας το κόμβο γκέι νυχτερινής ζωής και κοινότητας. Η πόλη φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ LGBTQ+, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου Sitges Pride, που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η αρχιτεκτονική της πόλης είναι ένας μοναδικός συνδυασμός παραδοσιακών ισπανικών στυλ, συμπεριλαμβανομένων ασβεστωμένων σπιτιών, στενών δρόμων και γραφικών κοινόχρηστων πλατειών. Η καλλιτεχνική του ψυχή αποκαλύπτεται μέσα από τις πολυάριθμες γκαλερί, τα μουσεία και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του, παρέχοντας ένα παράθυρο σε μια συναρπαστική δημιουργική κληρονομιά. Το Sitges προσφέρει επίσης μια απολαυστική γαστρονομική σκηνή, με σπεσιαλιτέ με θαλασσινά και καταλανική κουζίνα στο επίκεντρο.

Gay Sitges - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Σίτγκες

Νέα & Χαρακτηριστικά

Σίτγκες Εκδηλώσεις

  • img

    Bear Week Sitges 2024

    Λεπτομέρειες

    Κυρ, 1 Σεπ

Σίτγκες Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Sitges από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σίτγκες για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας