Γκέι Τελ Αβίβ

Γκέι Τελ Αβίβ

Τελ Αβίβ - μια πόλη ευλογημένη με ηλιοφάνεια όλο το χρόνο και μια γκέι σκηνή που είναι ενσωματωμένη στον πολιτισμό της πόλης.

Τι συμβαίνει αύριο

Τελ Αβίβ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τελ Αβίβ

Το Τελ Αβίβ, που συχνά αναφέρεται ως το «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», ξεχωρίζει ως η πιο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους πόλη της περιοχής. Γνωστό για την ανοιχτή και ζωντανή LGBTQ+ κοινότητά του, το Τελ Αβίβ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση Pride στη Μέση Ανατολή, η οποία επίσης αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο συναρπαστικές γιορτές Pride παγκοσμίως.

Οι παραλίες της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης παραλίας Hilton, είναι δημοφιλή σημεία τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, γνωστές για τη ζωντανή τους ατμόσφαιρα και το όμορφο τοπίο. Η νυχτερινή ζωή του Τελ Αβίβ είναι δυναμική και ποικίλη, προσφέροντας τα πάντα, από μοντέρνα μπαρ και κλαμπ μέχρι αργά το βράδυ beach party που απευθύνονται στην LGBTQ+ κοινότητα.

Όσον αφορά το φαγητό, το Τελ Αβίβ είναι ένας γαστρονομικός παράδεισος, με μια σειρά από εστιατόρια που προσφέρουν τα πάντα, από παραδοσιακά ισραηλινά πιάτα μέχρι διεθνή κουζίνα, όλα φημισμένα για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

Η ομορφιά των κατοίκων του Τελ Αβίβ σημειώνεται συχνά, με πολλούς να αποδίδουν τη γοητεία στην ποικιλόμορφη γενετική ταπισερί της περιοχής. Η γκέι σκηνή της πόλης είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ατμόσφαιρα του πάρτι αργά το βράδυ, αν και υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ που προσφέρουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα για συναναστροφή νωρίτερα το βράδυ.

Γκέι Τελ Αβίβ - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Τελ Αβίβ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Τελ Αβίβ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τελ Αβίβ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας