Μιλάνο, Ιταλία

Γκέι Μιλάνο

Ένας παγκόσμιος κόμβος για τη μόδα και το ντιζάιν, το Μιλάνο φιλοξενεί πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια, μπουτίκ και μια μεγάλη γκέι σκηνή

Τι συμβαίνει αύριο

Μιλάνο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μιλάνο

Η LGBTQ+ σκηνή του Μιλάνου ευδοκιμεί μέσα και γύρω από τη ζωντανή συνοικία Porta Venezia, που εύστοχα ονομάζεται το «Gay Village». Αυτή η γειτονιά βρίσκεται ακριβώς νότια του Corso Buenos Aires, και αποτελεί την παλλόμενη καρδιά της LGBTQ+ νυχτερινής ζωής του Μιλάνου, προσφέροντας έναν εκλεκτικό συνδυασμό εμβληματικών χώρων όπως το L'Hotel, το Le Banque και το The Ritual Club. Αυτά τα μέρη είναι ιδανικά για όσους αναζητούν να ζήσουν την υπέροχη νυχτερινή ζωή της πόλης, προσφέροντας τα πάντα, από πίστες χορού υψηλής ενέργειας έως κομψά, χαλαρά σαλόνια.

Η περιοχή μεταμορφώνεται πραγματικά κατά τη διάρκεια του μήνα Pride, όταν οι δρόμοι ζωντανεύουν με υπαίθρια πάρτι και πολύχρωμα φεστιβάλ στους δρόμους που γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και το πνεύμα της κοινότητας. Αυτή η εορταστική ατμόσφαιρα εκτείνεται πέρα ​​από το Gay Village, με φιλικές εκδηλώσεις LGBTQ+ και queer πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο το Μιλάνο. Είτε θέλετε να διασκεδάσετε όλη τη νύχτα, να απολαύσετε ένα ήσυχο ποτό με φίλους ή να βυθιστείτε σε πολιτιστικές δραστηριότητες, το φιλόξενο πνεύμα και η ζωντανή queer κοινότητα του Μιλάνου προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για απόλαυση και δέσμευση.

Gay Milan - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Μιλάνο

Νέα & Χαρακτηριστικά

Μιλάνο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στο Μιλάνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μιλάνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας