Γκέι Μιλάνο

Γκέι Μιλάνο

Ένας παγκόσμιος κόμβος μόδας και σχεδιασμού. Το Μιλάνο φιλοξενεί καταστήματα, εστιατόρια, μπουτίκ και μια εκτεταμένη γκέι σκηνή.

Πληροφορίες για το Μιλάνο

Gay Milan - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Μιλάνο είναι η οικονομική καρδιά της Ιταλίας. Είναι η πιο γρήγορη πόλη στην Ιταλία και διαθέτει την καλύτερη νυχτερινή ζωή. Η γκέι σκηνή του Μιλάνου είναι πολύ διασκεδαστική. Μπορεί επίσης να είναι ακριβό. Οι χρεώσεις κάλυψης για τα κλαμπ είναι πάνω από το μέσο όρο - είναι θέμα του Μιλάνου. Αξίζει όμως μια βραδινή έξοδος gay στο Μιλάνο.

Θα δείτε μερικούς από τους πιο ντυμένους ανθρώπους στην Ευρώπη. Το Μιλάνο είναι, φυσικά, η ζέστη πολλών μεγάλων ιταλικών αυτοκρατοριών μόδας. Η μόδα πολυτελείας βρίσκει ότι είναι αυτόχθονο σπίτι σε αυτήν την πόλη. Οι Μιλάνοι καθαρίζουν καλά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για κάποια σοβαρή καραμέλα ματιών.

Το Μιλάνο είναι επίσης ένας σημαντικός πολιτιστικός προορισμός. Θα δείτε υπέροχα έργα τέχνης από την Αναγέννηση, συμπεριλαμβανομένων αριστουργημάτων da Vinci όπως το The Last Supper. Ο καφές στο Μιλάνο είναι επίσης πολύ καλός.

Ξενοδοχεία στο Μιλάνο

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Μιλάνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Μιλάνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Εκδηλώσεις στο Μιλάνο Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Μιλάνο σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας