Γκέι Μπογκοτά

Γκέι Μπογκοτά

Η Μπογκοτά είναι μια πόλη σε άνοδο και προσφέρει μια υπέροχη γκέι σκηνή.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Μπογκοτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μπογκοτά

Η Μπογκοτά έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο hot προορισμούς στη Λατινική Αμερική. Ξεκινήστε την επίσκεψή σας με ένα ταξίδι στη La Candelaria, την ιστορική καρδιά της πόλης. Αυτή η γοητευτική συνοικία είναι γεμάτη με κτίρια της αποικιακής εποχής, πλακόστρωτα δρομάκια και street art. Τα βασικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την Plaza Bolívar, το Μουσείο Χρυσού, το οποίο στεγάζει μια εντυπωσιακή συλλογή από προκολομβιανά τεχνουργήματα χρυσού και το Μουσείο Botero, που παρουσιάζει έργα του διάσημου Κολομβιανού καλλιτέχνη Fernando Botero.

Για πανοραμική θέα στην πόλη, πάρτε ένα τελεφερίκ ή τελεφερίκ μέχρι το Monserrate, ένα βουνό που προσφέρει εκπληκτική θέα και μια όμορφη εκκλησία στην κορυφή του. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η συνοικία Usaquén, γνωστή για την κυριακάτικη υπαίθρια αγορά της, όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροτεχνίες, τοπικά φαγητά και αντίκες.

Γκέι σκηνή

Το επίκεντρο της γκέι σκηνής της Μπογκοτά είναι η συνοικία Chapinero, η οποία συχνά αναφέρεται ως «Chapi-gay». Η Μπογκοτά φιλοξενεί μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες σκηνές ομοφυλοφίλων στη Λατινική Αμερική.

Ιστορικά Στιγμιότυπα

Η ιστορία της Μπογκοτά χρονολογείται από την ίδρυσή της το 1538 από Ισπανούς κατακτητές. Κατά τη διάρκεια των αιώνων, η πόλη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πολιτική και πολιτιστική ανάπτυξη της Κολομβίας. Το La Candelaria, το παλαιότερο τμήμα της πόλης, διατηρεί πολλά από αυτά τα ιστορικά στοιχεία, προσφέροντας μια ματιά στο αποικιακό παρελθόν της Μπογκοτά.

Trending ξενοδοχεία σε Μπογκοτά

Νέα & Χαρακτηριστικά

Μπογκοτά Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στη Μπογκοτά από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπογκοτά για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας