Γκέι Σαν Χοσέ

Γκέι Σαν Χοσέ

Το Σαν Χοσέ είναι η πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα. Είναι το σπίτι σε ένα εμβληματικό μουσείο χρυσού και μια εκπληκτικά καλή γκέι σκηνή.

Τι υπάρχει σήμερα

Σαν Χοσέ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σαν Χοσέ

Το Σαν Χοσέ, η ζωντανή πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, είναι ένας φιλόξενος προορισμός για ταξιδιώτες LGBTQ+. Η πόλη διαθέτει μια σειρά από μπαρ και κλαμπ φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, ειδικά στις μοντέρνες περιοχές όπως το Paseo Colón και η La California. Το Σαν Χοσέ φιλοξενεί επίσης ετήσιες εκδηλώσεις Pride που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο, επιδεικνύοντας το ισχυρό κοινοτικό του πνεύμα.

Το Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα ιδρύθηκε το 1738 και ξεκίνησε ως μια μικρή αγροτική πόλη. Έγινε πρωτεύουσα το 1823 λόγω της στρατηγικής της θέσης, προσβάσιμη τόσο από τις ακτές της Καραϊβικής όσο και από τις ακτές του Ειρηνικού. Αυτή η πόλη γνώρισε την ανάπτυξη φυτειών καφέ και καπνού, οι οποίες ενίσχυσαν σημαντικά την οικονομία της και διαμόρφωσαν την πρώιμη ανάπτυξή της.

Σαν Χοσέ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Σαν Χοσέ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαν Χοσέ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας