Guanacaste

Guanacaste Gay Οδηγός και ξενοδοχεία

Το Guanacaste είναι μια επαρχία στη βορειοδυτική Κόστα Ρίκα. Είναι κάτι από έναν τοπικό παράδεισο και έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Το Guanacaste έχει μεγάλη ακτογραμμή και εντυπωσιακές οροσειρές. Είναι το σπίτι για ποικίλη χλωρίδα και πανίδα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επανασυνδεθείτε με τον φυσικό κόσμο.

Guanacaste Ξενοδοχεία


Guanacaste

Το Guanacaste ήταν κάποτε μέρος της Νικαράγουας. Είναι το σπίτι σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Κόστα Ρίκα. Πρωτεύουσα της περιοχής είναι η Λιβερία. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το τεράστιο Εθνικό Πάρκο Rincon de la Vieja.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Guanacaste Gay Οδηγός και ξενοδοχεία

Kinky Tamarindo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Plaza Tamarindo Local 9, Guanacaste, Κόστα Ρίκα

Το Kinky Tamarindo είναι ένα LGBTQ+ μπαρ και κλαμπ που βρίσκεται στην Plaza Tamarindo της Santa Cruz. Ένα hotspot για queer νυχτερινή ζωή, το μπαρ είναι ένα κομβικό σημείο για την τοπική κοινότητα και διαθέτει τακτικές θεματικές βραδιές, ζωντανές παραστάσεις και εκπληκτικές προσφορές για ποτά.

Καθημερινή: 7.30μμ - 2.30πμ

Σαββατοκύριακο: 7.30μμ - 2.30πμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 11-Οκτ-2023

Andaz Papagayo Resort - a concept by Hyatt
Εικονίδιο τοποθεσίας

Τέλος της διαδρομής 253, χερσόνησος Papagayo, Guanacaste

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Andaz Costa Rica είναι ένα πολύ φιλικό και πολυτελές θέρετρο LGBTQ + που βρίσκεται μόλις 30 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο της Λιβερίας. Ο Andaz ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη εταιρεία ξενοδοχείων και φιλοξενίας στην Κόστα Ρίκα που υπέγραψε σύμφωνο υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για μη διάκριση έναντι της κοινότητας LGBTQ +.

Το θέρετρο έχει μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, ωστόσο αν θέλετε να συμμετάσχετε σε ορισμένες δραστηριότητες υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν τρεις πανέμορφες παραλίες στις εγκαταστάσεις, καθώς και τρία εθνικά πάρκα για εξερεύνηση, προσφέροντας περιπέτειες και εκπληκτική φύση για εξερεύνηση. Το θέρετρο διαθέτει τέσσερις πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας πισίνας μόνο για ενήλικες. Εάν επιλέξετε μία από τις μεγάλες σουίτες, θα πρέπει να απολαύσετε τη δική σας ιδιωτική πισίνα.

Αφεθείτε στο σπα του ξενοδοχείου, με τις εξωτερικές και εσωτερικές σουίτες περιποίησης ή κάντε μια ημερήσια εκδρομή στο Coco ή στο Tamarindo για ψώνια και νυχτερινή ζωή.
Χαρακτηριστικά:
δραστηριοτήτων
παραλίες
Γκολφ
Massage
πολλαπλές πισίνες
εθνικά πάρκα
πολυάριθμα εστιατόρια
ιδιωτική πισίνα
Ιαματική πηγή
τένις

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.