Κόστα Ρίκα, ηφαίστειο, βουνό

Gay Puerto Viejo · Ξενοδοχεία

Το Puerto Viejo είναι μια πόλη στην ακτή της Καραϊβικής της Κόστα Ρίκα. Περιβάλλεται από τροπικό φύλλωμα και άγρια ​​φύση.

Gay Puerto Viejo · Ξενοδοχεία

Shawandha Ecolodge
Εικονίδιο τοποθεσίας

Playa Chiquita, Puerto Viejo

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ήσυχο ξενοδοχείο με τραπεζαρία και πισίνα. Δίπλα στη θάλασσα. Φιλική προς το περιβάλλον.
Σε μια έκταση πέντε στρεμμάτων δάσους, το Shawandha Ecolodge προσφέρει φιλικά προς το περιβάλλον, γαλήνια και χαλαρωτικά καταλύματα στην καρδιά της νότιας ακτής της Καραϊβικής της Κόστα Ρίκα στο Puerto Viejo.

Μείνετε σε ένα από τα σαλέ ή τα teepees και απολαύστε τη φανταστική τοποθεσία του ξενοδοχείου με τη μεγάλη βιοποικιλότητά του. Υπάρχουν δύο πισίνες (η μία με καταρράκτη!) καθώς και ένα μπαρ και ένα εστιατόριο που σερβίρει τοπικά πιάτα.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Υπάρχει δωρεάν wifi και κλιματισμός σε όλους τους χώρους.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
θέα στην παραλία
Ξενοδοχείο
θέα στη ζούγκλα
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Le Cameleon Puerto Viejo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Cocles Beach Puerto Viejo, Limon,, Puerto Viejo

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνο ξενοδοχείο με beach bar. Δραστηριότητες αναψυχής και εργαστήρια.
Κρυμμένο ανάμεσα στην κατάφυτη πράσινη ζούγκλα της ακτής της Καραϊβικής της Κόστα Ρίκα, το La Cameleon είναι ένα μοντερνιστικό αρχιτεκτονικό μνημείο βυθισμένο στο θόλο της ζούγκλας. Ένας όμορφος συνδυασμός φυσικού και τεχνητού, το ξενοδοχείο διαθέτει 51 πολυτελή δωμάτια οργανωμένα γύρω από μια εκπληκτική κεντρική πισίνα. Η απομόνωση και η χαλάρωση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ήθους στο La Cameleon, και θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσετε την περιοχή και να απορροφήσετε την χαλαρωτική παραθαλάσσια ατμόσφαιρα.

Η παραλία απέχει μόλις οκτώ λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο και οι εκτεταμένες ανέσεις, ο πολυτελής σχεδιασμός και η προσεγμένη εξυπηρέτηση σημαίνουν ότι θα βρίσκεστε στο τέλειο μέρος για να ανανεωθείτε μετά από μια μέρα έντονης εξερεύνησης. Εναλλακτικά, καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα ή συμμετάσχετε σε ένα από τα πολλά μαθήματα υγείας και ευεξίας που λειτουργούν όλο το χρόνο. Όσο κι αν επιλέξετε να περάσετε το χρόνο σας στο Le Cameleon, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φύγετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι.

Η γκέι σκηνή στο Puerto Viejo είναι μικρότερη από ό,τι σε ορισμένους άλλους προορισμούς, αλλά η περιεκτική ατμόσφαιρα στο Le Cameleon θα κάνει κάθε γκέι ταξιδιώτη να νιώσει σαν στο σπίτι του και με μερικά από τα πιο υπέροχα τοπία του κόσμου στο κατώφλι σας σίγουρα δεν θα βαρεθείτε.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
πρόσβαση στην παραλία
Hot Tub
Ξενοδοχείο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Hotel Aguas Claras
Εικονίδιο τοποθεσίας

Playa Chiquita, Puerto Viejo

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σικ, βικτοριανού στιλ σπίτια. Πολυτελές και δημιουργικό. Κοντά στην παραλία.
Το έργο της ζωής ενός ομογενή καλλιτέχνη, ο Aguas Claras είχε συλληφθεί ως ένας χώρος απομόνωσης στον οποίο η έμπνευση μπορεί να ανθίσει. Φωλιασμένο ανάμεσα σε μια καταπράσινη ζούγκλα στην ακτή της Καραϊβικής, δεκαετίες προσεκτικής σκέψης και πάθους έχουν καταβληθεί για τη δημιουργία αυτού του φυσικού καταφυγίου κατά παραγγελία. Οι μποέμικες γεύσεις έχουν επηρεάσει το ξενοδοχείο και κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με μια επιλογή χειροποίητων έργων τέχνης από την ίδια την ιδιοκτήτρια, καθώς και από μια συλλογικότητα τοπικών καλλιτεχνών.

Υπάρχουν έξι μοναδικά επιμελημένα δίκλινα δωμάτια διάσπαρτα σε όλους τους χώρους, και το καθένα διαθέτει το δικό του κομψό ντιζάιν θέμα, καθώς και ιδιωτικούς χώρους σαλονιού και υπαίθρια ντους. Με στόχο τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, το Aguas Claras είναι πρωτοπόρος όσον αφορά τον βιώσιμο τουρισμό, μια δέσμευση που εκτείνεται από τις επιλογές φαγητού που είναι διαθέσιμες έως τα μεμονωμένα προϊόντα περιποίησης σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ενώ η γκέι σκηνή στο Puerto Viejo μπορεί να είναι μικρότερη από ό,τι σε άλλες τοποθεσίες, η περιεκτική ατμόσφαιρα του Aguas Claras το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για μοναχικούς γκέι ταξιδιώτες και ζευγάρια. Το μικρό μέγεθος και η χωρητικότητα του καταλύματος σημαίνει ότι θα είστε πολύ καλά περιποιημένοι καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, δίνοντάς σας τη μέγιστη ευκαιρία να εξερευνήσετε την πλούσια ομορφιά της ηλιόλουστης ακτής.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
πρόσβαση στην παραλία
Ξενοδοχείο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.