Γκέι Μάλτα

Γκέι Μάλτα

Η Μάλτα είναι μία από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους χώρες στον κόσμο. Αυτό το όμορφο νησί είναι ένας υπέροχος μεσογειακός προορισμός για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Σχετικά με τη Μάλτα

Γκέι Μάλτα

Gay Malta - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Μάλτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες με γκαράζ. Σύμφωνα με τον δείκτη ILGA-Europe Rainbow, η Μάλτα είναι η πιο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους χώρα στη γη. Μπορεί να μην έχει τη μεγαλύτερη ομοφυλοφιλική σκηνή, αλλά από την άποψη της νομικής προστασίας, είναι μπροστά από άλλες δημοκρατίες.

Εκτός από ένα προοδευτικό μέρος, η Μάλτα είναι ιδανική για τους λάτρεις του πολιτισμού και της ιστορίας. Περιέχει μερικούς από τους αρχαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ευρώπης. Η Μάλτα έχει κυβερνηθεί από πολλές διαφορετικές αυτοκρατορίες και έχει πολλά στρώματα για εξερεύνηση. Από τους Ιππότες της Μάλτας έως το Καραβάτζιο, η Μάλτα μπορεί να είναι μικρή, αλλά έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην ιστορία.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μάλτα

Ομαδικά ταξίδια για ομοφυλόφιλους

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στη Μάλτα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μάλτα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας