Γκέι Κουάλα Λουμπούρ

Γκέι Κουάλα Λουμπούρ

Η διεθνοποίηση της Κουάλα Λουμπούρ συνέβαλε στην αυξανόμενη αποδοχή μιας διακριτικής γκέι σκηνής.

Κουάλα Λουμπούρ

About Κουάλα Λουμπούρ

Η Κουάλα Λουμπούρ, που ορίζεται από τους πανύψηλους ουρανοξύστες και τον ποικίλο πληθυσμό της, είναι η πρωτεύουσα της Μαλαισίας. Η Κουάλα Λουμπούρ είναι κάτι σαν πόλη αργά το βράδυ και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για όσους θέλουν να κάνουν πάρτι, αν και με λίγο περισσότερη διακριτικότητα από ό,τι σε άλλους προορισμούς. 

Λόγω του προκλητικού κλίματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τα άτομα LGBTQ+ στην Κουάλα Λουμπούρ, πολλά gay ιδρύματα υιοθετούν μια πιο υποτιμημένη παρουσία σε σύγκριση με άλλα αστικά κέντρα. Η εμμονή της παρανομίας της ομοφυλοφιλίας στη Μαλαισία οδηγεί επίσης σε συχνές αλλαγές χώρων και αποκαλύψεις τοποθεσίας την τελευταία στιγμή για διάφορες εκδηλώσεις ομοφυλοφίλων. Ωστόσο, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, μια χούφτα μπαρ και κλαμπ εξυπηρετούν γενναία την LGBTQ+ κοινότητα, παραμένοντας ανοιχτά και φιλόξενα.

Το BlueBoy Discoteque είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της γκέι σκηνής της Κουάλα Λουμπούρ, μια σταθερή παρουσία στην κοινότητα για πολλά χρόνια. Μόλις το ρολόι χτυπήσει τη 1 π.μ., το κλαμπ μεταμορφώνεται στον κορυφαίο χορευτικό προορισμό της πόλης για τον LGBTQ+ πληθυσμό.

Gay Κουάλα Λουμπούρ - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Κουάλα Λουμπούρ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στην Κουάλα Λουμπούρ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κουάλα Λουμπούρ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας