Γκέι Μαλδίβες

Γκέι Μαλδίβες

Οι παγκοσμίου φήμης παραλίες με λευκή άμμο και η άφθονη θαλάσσια ζωή προσελκύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι είναι παράνομο να γκέι στις Μαλδίβες, υπάρχουν πολλά κορυφαία θέρετρα που καλωσορίζουν τους γκέι ταξιδιώτες.

Σχετικά με τις Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες

Gay Maldives - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η κράτηση ενός ταξιδιού στις Μαλδίβες μπορεί να είναι προβληματική ως ομοφυλόφιλο ή λεσβιακό ζευγάρι. Είναι παράνομο να είστε ΛΟΑΤ στις Μαλδίβες και γι 'αυτό σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί κατά την κράτηση ενός ταξιδιού. Έχουμε ετοιμάσει ένα Οδηγός Gay Maldives που σας δίνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, αλλά θα σας προτείνουμε επίσης να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας με την αδελφή μας εταιρεία OutOfOffice.com που είναι ειδικοί στο ασφαλές ταξίδι στις Μαλδίβες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους + 44 (0) 20 7157 1570 ή από τις ΗΠΑ στις 1-888-489-8383 ή ρωτήστε απευθείας μαζί τους στο δικό τους Γκέι Μαλδίβες σελίδα. Παρακολουθήστε το βολικό ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τις Μαλδίβες παρακάτω.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μαλδίβες

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στις Μαλδίβες

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στις Μαλδίβες από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Οδηγός προορισμού για Μαλδίβες

Κατανοούμε ότι μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για το ταξίδι τους στις Μαλδίβες, ειδικά με τους αυστηρούς νόμους τους. Είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε με ασφάλεια στη χώρα, παρά το γεγονός ότι είναι παράνομο να είσαι ομοφυλόφιλος.

Υδροπλάνα στις Μαλδίβες

Για να φτάσετε στα περισσότερα θέρετρα στις Μαλδίβες, πρέπει να πάρετε υδροπλάνο ή ταχύπλοο από το κύριο διεθνές αεροδρόμιο του Μαλέ στο νησί σας. Είναι σίγουρα μια εμπειρία από μόνη της, όπως εξηγεί το βίντεό μας.